Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Timber Tennis – szupercuki-retro tenisz PS4-re

A Crunching Koalas bemutatott egy rövid előzetest egyszerű, de bájos [i]multiplayer[/i] játékáról, amely könnyed szórakozást biztosít összejövetelek esetén. A [b]Timber Tennis[/b] egyfajta rajzfilmesített [i]Pong[/i], különféle extrákkal és a fejlődés lehetőségével.A [i]Timber Tennis[/i] helyi és [i]online[/i] többjátékos módban is kiélvezhető, és valamikor idén jelenik meg konzolokra.[youtube]6jBz4rCQgDw[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ebben mi a szórakoztató húsztizenhétben?

 2. Elvileg tényleg hülyeség, de mégse bírom ezeket leszedni egy ps4re. AHogy írtam: luxus étterembe se kérek olyat amit egy paraszttálon is megkaphatnék. Más a hangulat.NES mini is sikeres volt pedig azokat a játékokat is már 100szor eladták minden gépen…(túlzás de majdnem így van:)

  • Itt már veled van a baj. De ez a szép ebben a generációban: indie és nem indie is van tömérdek, tudsz válogatni bőven.

   • Nem az indiet szolom le hanem azt hogy rossz gepre jonnek. Ennyi.

    • Komolyan nem értelek. Ha lenne egy indie PS gép, azt vennéd, és a játékokat is, de PS4-re meg már nem. Miért? És most hagyjuk a luxuséttermes példádat, mert az alapján, akkor a PS2-be se tettél soha PS1-es játékot, vagy PS3-ba PS2-est, vagy PS1-est. Nem vágom, hogy egy gyengébb erőforrásokat igénylő cuccot milyen elv gátol meg, hogy egy erősebb vason futtassa az ember. De ha most jössz egy olyannal, hogy F1-es autóval se megy az ember bevásárolni a tescoba, eskü leszúrom magam a csésze kávémmal! 🙂

     • Az a baj Coldi, hogy Ti kurvára nem is akarjátok megérteni, hogy nekünk mi a problémánk ezzel a gennel és az indie rengeteggel 🙂 Szerintem hagyjuk, mert ez tök meddő vita, nektek ez bejön, nekünk nem, legyen ennyi elég 🙂

     • Nem az van, hogy nem akarjuk, hanem nem tudjuk megérteni, mert egy normális észérvet nem tudtatok még leírni ezzel kapcsolatban. Nem jön be nektek, semmi gond, nem veszitek meg. Nekem se jön be a Fifa, vagy bármelyik sportjáték, az se gond, nem veszem meg. El kell sétálni mellette és kész.

     • Oké, igazad van 🙂

     • Ps3ba betettem a front mission3at, a crash1-et, a cool boarders3at. De nem birtam ott jatszani vele. Kaptam ujra egy ps1et es a colyn 1et elvezettel toltam, mert hozza tartozik. Nalam kell az osszhatas: megfelelo gepbe megfelelo jatek.De baszki nem akarok mast meggyozni. Engem zavar. Csak ha ezt leirom akkor ki van forgatva az ember meg szinte grafbuzira van beallitva.

     • Nem meggyőzni kell, hanem csak simán elmagyarázni, hogy miért ez a furcsa hozzáállás a témával kapcsolatban. Ha téged zavar ez a dolog, de nem tudod miért, azzal szerintem nincs gond, de Molonnal baromira nem értettük az első hsz-edet. De ha már PS3-ban sem bírtad a PS1-es játékokat, akkor valamilyen szinten érthető.A grafikabuziság meg nem ott kezdődik, hogy az ember szemét csípi a 8-16bites megjelenítés. 🙂

 3. Kiadhatnának már végre egy indie Playstationt. Pl csak ezek futnak rajta, saját store,meghajtó nélkül, 20gigás vinyó és ingyen multi. Az egész lenne…kb 15ezer-20ezer.Úgy még vennék gépet is ,meg le is tölteném ezeket.De ps4-nél tök elütnek ezek. Luxus étteremben se ennék rántott húst rizzsel mert azt máshol is kapnák. Ha érthető mire célzok.

  • Egyáltalán nem. A kettő nem zárja ki egymást, mindkettőt fogyaszthatod. Frankón vennél inkább egy külön gépet csak az indie-kre, amikor a jelenlegi simán bírja? Ennek nincs sok értelme, üzleti szempontból meg még annyira se.

  • Nem kell ide külön konzol (tényleg hülyeség lenne) ezeket mobilon is tudod nyomatni munkába vagy suliba menet. Kb ennyi mélység is van bennük, tisztelet a kivételnek. (pl Salt and Sanctuary ami nálam eddig indie favorit)

  • Nem volna gond ez a sok….. ha még mellette jönnének az új és ütős címek (az FF 36, a BC, COD, FC és AC 147, nálam messzire kerülendő címek). Kb 2 hónapja nem vettem játékot PS4-re (Horizon, és a gépet kölcsön adtam a nagyobbik fiamnak), zömmel még mindig PS3-mon játszok. Jól írják alább, ezek elférnek PS4-en is (habár a telómon komolyabb játékok vannak), viszont az arányokkal tényleg bajok vannak ebben a genben.Mielőtt még: tudom, tudom, velem van a baj stb 🙂

   • “Na már megint 😀 Vannak játékok, 2017 ütős címeivel lépést sem lehet tartani, pedig se AC, se FC nem voltak ebben az időszakban.Újból csak ColdHand régi, neked címzett kommentje illik ide a legjobban:””Ha bemegyek egy étterembe és a rendelhető 36 étel közül én csak 5-öt eszek, mert finnyás vagyok, akkor az étteremmel vannak a gondok, vagy velem?”””