Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Witcher – TV sorozat készül a könyvek alapján

Andrzej Sapkowski lengyel [i]fantasy[/i] író népszerű [b]The Witcher[/b] könyvsorozatából angol nyelvű TV-sorozatot készít a Netflix. A műsor a könyvek alapján készül, és nem a CD Projekt Red videojátékait dolgozza fel, amit nagyon boldogan fogadott Sapkowski is. [a http://playstationcommunity.hu/note/16536](Az író nem heverte még ki a játékok sikereit…)[/a]Vezető producer lesz Sean Daniel, aki a 2016-os [i]Ben-Hur[/i] adaptáción, valamint az [i]A múmia[/i] filmeken szorgoskodott, továbbá Jason Brown, aki a [i]Térség-trilógia[/i] alapján létrehozott [i]The Expanse[/i] sorozaton dolgozott. Ezen túl Tomek Baginski animátor/rendező – akit Oscar-díjra jelöltek és BAFTA-díjat kapott – Jared Sawkóval együtt a Platige Image-től is benne lesznek a projektben: a Platige egy lengyel produkciós és effektekkel foglalkozó vállalat. Baginski rendezte egyébként mindhárom videojáték nyitóvideóját, és a sorozat minden évadjában legalább egy rész rendezője lesz. A regények szerzője kreatív konzultánsként lesz jelen. Sem a CD Projekt Red nem vesz részt a produkcióban – bár természetesen [a http://www.gamesradar.com/the-witcher-is-coming-to-netflix-and-cd-projekt-red-are-looking-forward-to-watching/]kíváncsiak, mi sül ki belőle[/a] -, sem Doug Cockle, a főhős, Geralt szinkronja a játékokban. Cockle egyébként szívesen szerepelne, és a rajongókat is [a https://twitter.com/DCockle/status/864924403531952129?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.dualshockers.com%2Fgeralts-voice-actor-doug-cockle-not-involved-in-witcher-netflix-series%2F]megkérte[/a]: hangoztassák, ha ők is így vannak vele!Ezen túl további részletek nem derültek ki, így sem a színészekről, sem a premier dátumáról nem tudni többet.[i]Forrás: [a http://www.platige.com/en/page/839-The_Witcher_Saga_On_Netflix]Platige[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Azért nem olyan hype könyvek ezek gondolom, a játékban is odaszúrtak neki, azt hiszem a blood and vine kieg-ben, kb. hogy a Witcher mindig pénzszűkében van – de mire is költi el, hajcsatra?

  2. A Vaják univerzumban simán benne van egy Trónok Harca szintű sorozat, a kérdés az, hogy mennyire sikerül összehozni. Drukkolok nekik!