Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

The Witcher: Rise of the White Wolf – újabb képek

Vadiúj engine-t, interfészt, zenéket, harcrendszert, Sixaxis támogatást, és egy halom speciális konzolos extrát kínál a PC-ről ez év őszén Playstation 3-ra költöző RPG, a [B]The Witcher: Rise of the White Wolf[/B], amely a CD Projekt RED gondozásában készül.A game igazi mennyország lesz a középkori fantasy szerepjátékok rajongóinak: gyönyörű helyszíneken, erdőkben, mezőkön, városokban és kastélyokban kalandozhatnak a bátor szívű szörnyvadászok. A program érdekessége, hogy a játékos különböző morális alapú döntései kihatnak a cselekmény alakulására, valamint a karakter személyisége is fejlődik pozitív vagy negatív irányba.Már [A http://playstationlive.hu/note/431]korábbi képeinken[/A] is jól festett a Witcher, de ezek az újak ha lehet még kívánatosabbá teszik a játékot![4491]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. PC-n nekem nem teccett … na majd a PS-emen …

 2. én PC-n csak belekóstoltam, de nagyon tetszett.

 3. JA én is imádom az e-fajta gameket.Szóval biztos beruházok rá!

 4. Pcn jól nézett ki. Imádom az RPGket, szoval jöhetne már!!!

 5. Csak egy szó: VÉGRE!!!!!!

 6. Zseniális játék. PC-n 3x(!) végigjátszottam, pedig több mint 100 óra. Zseniális sztori, grafika, és a játékmenet is korrekt. Ízig vérig RPG. Ajánlom mindenkinek.

 7. Végre egy rpg,remélem megéri majd az árát!

 8. Pc-n nagyon jó volt csak sajna a magyar szinkron nem sikerült teljesen jól néha nagyon lehetett érezni hogy papírról olvassák. De attól függetlenűl nagyon jó volt. Szerintem Sacred 2 után kötelező lesz 🙂 Meg végre mégegy RPG Ps3-ra.

 9. Nagyon jónak néz ki. PC-n is imádtam, de PS3-n még jobb lesz

 10. várom, még ha magyar szinkronnal jelenik meg akkor tuti vétel lesz 🙂

 11. Az RPG nalam csak vallrol indithato formaban okoz felhotlen szorakozast, szoval…

 12. Varom nagyon, eddig kimaradt….

 13. PC-n játszottam vele, a magyar szinkron nagyon jó volt, ps3on valószínű nem lesz :(A sztori, és a harcrendszer is tetszett, szóval szerintem nagyon jó kis rpg lesz ez ps3on!

 14. Szép lesz nagyon, várom.

 15. kell kell kell…. már Pcre si kellet volna de nem volt hozzá elég a vas… kb 4-5 éve semmire se elégXd

 16. Nálam ez tuti vétel. Kiváncsi vagyok, hogy csak angolul vagy magyarul is megjelenik-e.

 17. Várom már! Emlékszem hogy sajnáltam anno hogy PC only! Megjelenési időpont van?

 18. PC-n is imádtam, csak nem fut maxon a gépemen. Na majd a ps-el…:)

 19. Most erről beugrott az hogy,a D a vámpírvadász-ból van játékadaptáció? Mert én még nemhallottam róla! Valaki?

 20. nekem még nem is volt pc-m, mikor belebolondultam a PS-be.normális esetben el sem tudom képzelni, hogy pc-n játsszak, csak van pár olyan gyöngyszem, amik miatt muszáj. mint ez itt, pl :)))

 21. Havernál nyomtam vele egy kicsit egy brutal gamer PC-n! De ezek a képek még annál is szebbek! Mondjuk nekem a főhős nem valami szimpi. De a game az jó!

  • Pedig Geralt Riviai nagyon jó arc! A magyar szinkronhangját is jól eltalálták (Csík Csaba Krisztián). 🙂

   • Számomra olyan izé,magának való! Jobb lenne egy dühöngő Jim Morrison! 🙂

   • néha iszonyú hülyén jöttek ki a mondatok, mintha elbeszéltek volna egymás mellett a szereplők.gondolom előre felvették mindenkivel, aztán összevágták, emiatt lehet.Dandelion amúgy Cartmen hangja 🙂

    • “Hát igen, télleg sokszor úgy hangzottak a mondatok mintha csak felolvasták volna őket. Viszont egy mondatra tisztán (vagy majdnem tisztán) emlékszem, amit az egyik kereskedő mond: “”Witcher, tévedésed akkora, hogy leszakítja a csillagokat az égről!””Vagy valami hasonló, de a lényeg, hogy nagyon el lett találva ez a mondat minden téren! :)”

     • bennem is megmaradt. főleg azért, mert utána Gerald ugyanazt mondta, mit én is mondtam volna az öregnek.’Nem vagyok tőled elájulva, Leuvarden’ :DDD

 22. az elmúlt időben ez volt az egyetlen játék, amit sajnáltam, hogy csak PC-n van, tavaly év végén jöttek a hírek, hogy lesz konzolon, örültem, most jönnek a hírek, hogy készül már rendesen, örülök, remélem rendes konzol verzió lesz belőle, nálam biztos vétel ez esetben, csak távol a megjelenés, de inkább dolgozzák át rendesn…

 23. Ilyen játékokkal nem boldogulok, csak ülök és nézem a gyönyörű tájjakat és azt veszem észre már egy napja játszom és még egy küldetést sem csináltam meg csak flashelek a tájakra ez van.

 24. már ősszel? aaaaahhhh, mennyire várom, úristen.

 25. Nagyon várom,csak jót hallottam róla a PC- kollégáktól ,egy jun-jul. megjelenésnek jobban örülnék,megint túlzsúfolt ősz lesz:)

 26. Ejha! Ez télleg überállatul néz ki!Remélem magyar szinkronnal jön ki majd hazánkban csakúgy mint az első PC-s verzió.

 27. Ez volt PC-re az a játék, amit már minimum grafikai beállításokkal sem lehetett normális FPS értékekkel futtatni kicsiny gépemen. Sajnálom is. Rosszat nem hallottam róla.

  • Nekem sem fullban ment, de azért élvezhető volt.

  • én laptopon toltam és tablettel irányítottam 😀 elsőre úgy, hogy mindent lehúztam minimális értékre.aztán próbálgattam, mit tolhatok fel és mennyire, mitől lesz szép.aztán rájöttem, a fény-árnyék hatásoktól. óriásit dobott rajta, eszméletlen.annyira jó, hogy PS3-on nem kel ilyenekkel szöszölni.

   • Én ezért is pártoltam át a konzolos game-ekre. :)F*szomnak van kedve mindig újítgatni a gépet… :D(mondjuk a konzol+HDTV sem óccsó, de azt legalább 1x kell megvenni… :))

 28. ez milyen game akció-rpg???kéne már valami rpg szerű amíg nem jön a ffXIII….