Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Witcher – Official Teaser | Netflix

Jó ideje tudható, hogy a Netflix csatorna televíziós szériát készít a The Witcher című fantasy regénysorozatból, melynek nem mellesleg komoly videojátékos támogatottsága is van, ugyebár…A San Diego Comic-Con alkalmából a Netflix bemutatta a vadonatúj alkotás első rendes trailerét, melynek főhőse Henry (Superman) Cavill Ríviai Geralt bőrében. A rajongók máris rácuppantak az “Itt az új Trónok harca?” jellegű megfejtésekre.[YOUTUBE]cSqi-8kAMmM[/YOUTUBE]A trailer alapján szakértők azt mondják, a sorozat inkább a könyvekre épül, és nem a videojátékokra. Lauren S. Hissrich producer szerint a produkció egyfajta “kiegészítés” a könyvek mellé, nagyobb mozgástérrel. Az alkotás valamikor 2019-ben debütálhat.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem kicsit összefolytak a regények a játékokkal. Már nem emlékeztem olyan részletekre, hogy a könyvekben a csajok nem annyira dögösek, vagy hogy Triss nem vöröske, hanem barna. De így akkor ez is rendben van. Várom nagyon.

 2. Én imádtam a Witcher 3-at és a könyveket is szeretem. EZ elvilege a könyvekre épül. Tök elégedett vagyok azzal, amit ez hoz. Ettől még lehet tök sz*r lesz de ez bíztató. Cirivel sincs bajom.Nyíltan álljatok hozzá a ne a játék alapján legyenek elvárásaitok.Hátha jó lesz.

 3. Mivel se a könyveket nem toltam ki, se a játékokat nem olvastam – elvileg – nem érhet csalódás. 🙂

 4. Uhh, Trisst fel se ismertem, tényleg eléggé vonós…

 5. Aki olvasta a könyvet mesélje már el, hogy a csajok mind bűnrondák benne? Geralt rendben van bár egy szakáll nem ártana neki. Ettől függetlenül adok majd neki egy esélyt.

  • A könyvekben Geralt utálja a szakállat.

  • Nem, nem rondák. Eredetileg voltak rondák. A lore szerint azokat a lányokat adták be a varázslóképzőbe, akik csúnyák voltak, és/vagy sokadik lányok voltak a családban, tehát nehéz lett volna őket etetni. Aztán a csajok kellő tréning után természetesen arra használták a mágiát először, hogy magukat széppé varázsolják.

 6. Ne felejtsétek el, hogy a sorozat a könyvekre, és nem a játékokra épül!

 7. Aki türelmetlen, nekihasalhat a lengyel szériának. 🙂 https://youtu.be/vHvxzgGfVpY

 8. Nekem adja. Biztos h adok neki esélyt.

 9. Henry Cavill szépfiús arca igen csak kilóg.

 10. Ez nem is rossz.

 11. Eddig nem néz ki rosszul.

 12. Egyedül Ciri karaktere az, amelyik itt csalódás, minden más tekintetben felülmúlja a várakozásaimat, amelyek az előzetes infók alapján erősen lecsökkentek. Ha azok nem jöttek volna, akkor lehet, hogy most csalódott lennék, de így ezt a részt már hamarabb letudtam.

  • Nekem is Cirivel van bajom. Idősebb, mint aminek kéne lennie. Plusz Triss nem vörös hajú és úgy néz ki, mint egy cigányasszony.Egyébként nagyon várom, a trailer után látok esélyt arra, hogy jó is lesz.

   • Ja, hogy az Triss? Nem is gondoltam volna. 😀 Egyébként az tényleg gáz, hogy más a hajszín (a könyvben nem tudom, milyen volt), viszont valahogy a kisugárzása eléggé hasonlít a játékbeli karakteréhez így is.Yennefer pedig elég jó találatnak tűnik itt a szériában. Bár fura az a jelenet a trailerben, nem néztem volna ki belőle, hogy honnan indult. 🙂

    • A könyvekben barna(gesztenye) hajú.Csak a játékban ilyen dögös vörös.

     • Én vörösre emlékeztem. My bad.10. sauce: bizony eltalálták, Yennefer nem olyan szép a könyvekben, mint a játékban. Előtte pedig totál le volt robbanva. A mágia segítségével hozták helyre úgy-ahogy.

     • “””Úgy-ahogy””. 😀 A trailerben is szép lett a mágia után, a játék pedig eleve később játszódik úgyhogy ott sincs nagyobb ellentmondás azzal hogy dögös.”

     • Yennefer nem egy kimondottan gyönyörű nő. Emlékszem a könyvben Geralt észreveszi rajta, hogy az egyik füle lejjebb van mint a másik, görbe kicsit az orra, csárék a fogai vagy valami ilyesmi. Tehát még így is hibádzik a lány. 🙂 Előtte a háta is görbe volt.

     • Akkor ezek szerint nemcsak a játék, hanem a sorozat is eltér ebben, mert a trailerben nagyon jól néz ki egyes jelenetekben.

     • Egy közepest alulról súroló csajt mégsem tehetnek be Yen karakterének. :)SteveY: nem mind azok, de rondának nem mondanám a trailerben szereplőket sem. Ekkor még nem volt Geralt szakállas, bár emlékleim szerint később sem igazán.

 13. Örülök, hogy lesz mit nézni kycsimmel.