Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Witcher 3: Wild Hunt – DLC bemutató #5 – #8

[B]DLC 5/16Nilfgaardi páncélszett és lovas kiegészítők[/B]Hollószirten (Crow’s perch Velenben) a Szállásmesternél vásárolható meg az új szett összesen 1088 koronáért (páncél, csizma, nadrág és kesztyű). A szettet 10-es szinttől lehet használni, erre figyeljünk. Az ára véleményem szerint elég borsos. Keszeget is fel lehet szerelni egy a szetthez illő nyereggel, szemellenzővel és táskával. A lovas holmik közepesen jó statisztikával rendelkeznek (nagyobb tárhely, állóképesség és pánikszint érhető el velük). Aki katonai egyenruhára vágyik, tegyen vele egy próbát, majd töltse vissza az állást.[60661] [B]DLC 6/16Elit nyílpuska szett[/B]A tartalom installálása után 3 fegyver válik elérhetővé ugyanennyi helyszínen. Nilfgaardi nyílpuskánkat a fentebb említett embertől vásárolhatjuk meg, és 7-es szinttől használható. Az elf nyílpuska 14-es szinttől vehető kézbe és a novigradi Fancy Shop tulajdonosa árulja. A skelligei fegyver 21-es szinthez van kötve és a Kaer Trolde kastélyában működő kovácstól vehető át. Maximum egyedi kinézetük miatt lehet érdemes rájuk nézni, hiszen útközben nagy valószínűséggel jobb távolsági fegyvereket találunk.[60664] [B]DLC 7/16Bolondok aranya küldetés[/B]A quest Velenben, a Lurtch nevű településen található. Ajánlott fejlettségi szint: 10 (véleményem szerint a fele is bőven elég). Ez a misszió egy humoros, rövidke kaland, ahol egy a falusiakat disznóvá változtató átkot kell megtörni. Morális döntés megjelenik benne, de nincs nagy súlya.[60663] [B]DLC 8/16Alternatív Gwent kártya skinek a semleges lapokhoz[/B]Sokan azt hitték, hogy ez a tartalom majd ingyen hozzájuk vág néhány elhagyható lapot (például Dandelionét), de „sajnos” nem ez történt. Az olyan semleges lapoknak ad más kinézetet a kiegészítő, mint Geralt, Ciri vagy Yennefer (képeket lőttem). Ezeket a főmenü/beállítások/letölthető tartalom fül alatt lehet ki-be kapcsolni. Az új megjelenítés nekem bejött és szerintem sokan díjazni fogják.

15 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Letöltöttem, telepítettem, de nem kapcsolható (nincs ott) a gwent skin, csak Yennefer ruhája.

 2. Én annak örülnék ha a ps-storon simán meg lehetne találni nem kéne külün külön keresgélni…….

  • Ha megtaláltad a játékot store-on és rányomsz akkor alatta ott van az összes letölthető tartalom.

  • “Nem kell, csak rámész a játék ikonjára a kezdőképernyőn, nyomsz egy le gombot és ott van a 3. opció, hogy “”Related items””, ott megtalálsz minden a játékhoz kapcsolódó letölthető tartalmat.”

 3. Az a kuldetes semmi se. Legalabb 25 os szintu kuldetes lehetett vna.Mert puszta kézzel sincs kihivas 31-es szinten xD A gwent-es trofea undorito a jatekba. Meg ha elhagysz vmit, akkor buko. Rohadt unalmas lesz kifarmolni.

 4. El vagyok maradva a dlc-kel, meg csak az elsò kettőt szedtem le. Gwent rulez!

 5. Nekem kell ez a Gwent a valóságban. Remélem valaki meglátja benne a lehetőséget és elkezdik majd forgalmazni.

 6. Kosy a hasznos infókat!

 7. Nekem is ez jutott az eszembe, de azért remélem nincs olyan trophy ami emiatt unlockolhatatlan marad. Nem mintha annyira trófea megszállott lennék, de az olyan játékoknál amik számomra kiemelkedőek azokban szeretem feloldani.

 8. Nem, vagy is nem hiszem. Ott csak egy bandita jelölésnek kéne megjelennie és szét is zúztam mindenkit meg azóta már odaköltöztek a helyiek, de a kérdőjel maradt. A nagy fánál már voltam, ha arra a nagy fára gondolsz amihez a boszik küldenek. Azok a boszik nagyon parák…

 9. Az utolsó képen, kicsit balra a küldetéstől az a kérdőjel. Nekem valamiért nem akarja felfedezett helyszínnek jelölni.