Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

The Witcher 3: Wild Hunt – DLC bemutató #1 – #4

E héten érkezett meg a PS4-re is kapható The Witcher 3: Wild Hunt akció-RPG 3. és 4. kiegészítő DLC-je az előre tervezett 16-ból. Ezekről és a korábbiakról ejtenék pár szót, mert gyakran azt sem tudják a játékosok, hogy merre találhatják meg az új javakat. Witcher 3 tesztemet http://playstationcommunity.hu/note/12888] ITT[/A] olvashatjátok. DLC 1/16Temerian páncélszett és temeriani lovas kiegészítőkA Fehér Gyümölcsöskerten belül, a Siratóhídnál (Woesong Bridge) lehet megvásárolni(!) attól az árustól, akit meg kellett menteni a griff karmai közül. A szettet 4-es szinttől lehet használni, erre figyeljünk. Az ára borsosnak tűnhet a kezdeti ínséges időkben. Keszeget is fel lehet szerelni egy a szetthez illő nyereggel, szemellenzővel és táskával. A lovas holmik elég jónak számítanak a kaland kezdetén (nagyobb tárhely, állóképesség és pánikszint érhető el velük). Érdekesség, hogy a kereskedő elhalálozhat egy váratlan fojtólidérc támadás során, ha a játékos azt véletlenül odacsalja.[60200]DLC 2/16Vadiúj hajviseletek és arcszőrzetek A Witcher 3-ban alapból háromféle hajviselet és a simára borotválás opciója választható a borbélyoknál (hosszú haj lófarokkal, kiengedett hosszú haj és felnyírt lófarkas), de a második kiegészítőt telepítve az Oxenfurt városában található mesternél további frizurák és arcszőrzetek érhetőek el, amik akár kombinálhatóak is (lásd a képeken).[60202] Érdekesség a játékban, hogy Geralt szakálla idővel visszanő. További poén, hogy a Novigrad koldus negyedében található kontár olcsóbban vág, de nem mindig sikerül elsőre a kiválasztott frizura. [60201]DLC 3/16Witcher megbízás: Eltűnt bányászokA küldetéshez 28-as szint javasolt! Magát a megbízást a Skellige Szigeteken, Blandare település hirdetőtáblájáról lehet felszedni (térkép lent). Morális döntés található a végén, többet nem árulhatok el. Nem túl hosszú, nem is túl nehéz megbízás. Nálam egy érdekes hiba(?) lépett fel, minek után mind a két jutalmat bezsebelhettem.[60198][60196]DLC 4/16Vengerbergi Yennefer alternatív skinGeralt szerelmének ruháját a főmenü/beállítások/letölthető tartalom fül alatt lehet ki-be kapcsolni. Nekem tetszett a díszes jelmez, a történet utolsó 20 órájában használtam.[60199]Igény esetén készülhet további DLC bemutató, illetve egy gyakran ismételt kérdések segédlet. Jó játékot!

21 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Megyek hajat vágatni!

 2. Yennefer ruhája fel se tűnne. :DDe a frizuknak nagyon örültem. x)

 3. Az én Geraldom-nak hosszú haja és szakálla van 😀 Big Boss feelinget kölcsönöz.Ez az olcsó borbély elbassza a hajad mekkora flash már …. zseniális.Komolyan olyan feelingem, van mintha Kojima mester is heggesztette volna… annyi egyértelmű de más játékban alig fellelhetős kis nüansz van benne.

 4. Király hogy leírtad ezeket 😀

 5. Jó,hogy visszanő Geralt szakálla.

 6. De jó az utolsó kép. 🙂

 7. Jó hogy írtál róla, mert nem vettem volna észre hogy már megérkezett a dlc.De úgy néz ki pár sírógépnek semmi sem tetszik.

 8. Azért kemény, h ezzel a húzással a CD Projekt RED az istenvilágkirálycsászár, m milyen jól hangzik már, h kapsz ingyen 16 DLC-t (ráadásul le merem fogadni, h már a lemezen van a content, hiszen ezt még a megjelenés előtt is reklámozták, h mekkora jófejek), de közben ha jól megnézed büdös lófaszt sem kapsz. Ez már marketing, emelem kalapom előttük..

  • Van benne igazság, de még azért várjuk ki a többi 3×4 DLC-t és amúgy ezekért pénzt is kérhetnének, mint ahogy mások szokták ezt ne felejtsük már el. Aki meg a kicsit nem becsüli…

   • Számomra egy DLC ott kezdődik, mint mondjuk anno a Dio2 kiegészítője, új pályák, új karakterek, új skillek, több ezer új tárgy stb., nem egy darab páncélzatnál meg pár új frizuránál, de már régóta elkorcsosult ez az egész DLC biznisz.. ezeket a plusz semmiségeket igen is ingyen kéne adniuk bárkinek bármelyik játékhoz, h fenntartsák az érdeklődést a saját játékuk iránt, pláne ha ezek már alapból is a lemezen vannak.

    • Nem ezek miatt fogják megvenni. A 16 tartalmat az elhalasztott megjelenés végett kaptuk.

     • Persze, h nem ezek miatt, hiszen ezek csak színesítik a játékot, de tartalmilag nem adnak hozzá sokat (leszámítva a küldetést, az mondjuk tényleg jó ötlet). Mindig is herótom volt az ilyen outfit meg skin dlcktől..

     • A hajak például marha jók. 100-150 órán keresztül ugyanazt bámulni unalmas. :)Persze a küldetések fognak ütni továbbra is.

    • Ezt a dio2-őt nem ismerem, de én úgy vagyok vele, hogy akkora játék ez a witcher, a 60 órámmal kb ha a 20%-nál járhatok, de csak tipp. Szóval az se érdekelne ha nem lenne dlc. Az meg, hogy egyesek a dlc köré építik a játékukat az tényleg szánalom, de ez nem az a játék.

  • Nincsenek a lemezen, nem hiszem, hogy 20+ MB-s fájl kellene csak a feloldáshoz.Szerintem korrekt cuccok. Új páncélok és küldetések is jönni fognak még.

  • “Ez sokkal inkább egy fricska lehet a “”nagyok”” felé, akik ugyanezt csinálják pénzért.”

 9. Nagyon tetszik a dlc bemutató. Gratulálok a cikkhez, nekem tetszene még ilyen teszt az összes dlc-ről