Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Witcher 3: Wild Hunt – soká jön a folytatás…

A CD Projekt Red bejelentette, hogy a PS4-re is megjelent [b]The Witcher 3: Wild Hunt[/b] utolsó kiegészítőjét követően sokáig kell várni Geralt újabb kalandjaira – ha egyáltalán lesznek. Marcin Iwinski, a CD Projekt Red egyik társalapítója a Eurogamernek nyilatkozott a csapat terveiről. A kérdésre, hogy a [b]Blood and Wine[/b]-nal befejezik-e a sorozatot, így felelt: „Őszintén, még nem tudjuk. Egyelőre, hogy őszinte legyek, semmi sincs tervben a következő Witcher-rel kapcsolatban.”[i]”Mint korábban említettük, soha ne mondd, hogy soha, de most tényleg csak a Blood and Wine maradt. Ez a vége. A Blood and Wine a lezárás és nem lesz egy jó ideig Witcher – ha egyáltalán valaha lesz. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy tetszeni fog-e az embereknek, hogy élvezni fogják-e.”[/i]Az utolsó kiegészítőt követően a CD Projekt Red továbbáll a Cyberpunk 2077-re, ami 2017-re várható. Illetve 2017 és 2021 között még készül egy be nem jelentett AAA szerepjátékuk. Iwinski ismét kihangsúlyozta a Witcher széria lehetséges végét, amikor arra a kérdésre felelt, hogy lehet-e az a be nem jelentett játék a The Witcher 4.[i]”Mivel nyilvánosan működő részvénytársaság vagyunk, erre nem válaszolhatunk, azonban azt biztosíthatom, hogy nem dolgozunk új Witcheren.”[/i][i]Forrás:[a http://www.eurogamer.net/articles/2016-05-19-dont-expect-the-witcher-4-any-time-soon-or-maybe-ever]Eurogamer[/a] [/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szomorú vagyok, de a kanyarban jön valami Mass Effect 4.

 2. GOTY kiadást várom én is. Alapjátékot még One-on toltam végig, azóta váltottam ps4-re és nagyon kiváncsi vagyok a DLC-kre. Ha kijönne szívesen végig mennék rajta mégegyszer a DLC-k kedvéért.Nagy sikerre való tekintettel szerintem biztos lesz.

 3. Engem rávitt a játék a regényekre…Gyerekek, tiszta szívemből ajánlom!:) Könnyesre röhögtem magam a könyveken annyira eszméletlenül szórakoztató olvasmány.Bátran ajánlom…bárkinek!:)

 4. Bár a harmadik résszel még nem játszottam, az egyik trailerben közölték, hogy ez a Geralt-kaland záró epizódja, tehát biztos, hogy ezzel kapcsolatos nem lesz több, de ahogy az alattam szóló írta, én is azt tudom elképzelni, hogy lesz még valami mellékág a Witcher világából, saját karakterrel vagy egy másik szereplővel.

  • Geraltál nincs keményebb witcher.Most őszintén…kivel képzeled el a folytatást? Ciri hihetetlenül szerethető karakter de az egész univerzum Geralt körül forog.

   • Ezt mi alapján írod? Harmadik rész? Abban az időszakban, amikor az játszódik, lehet hogy igazad van. (még nem játszottam a harmadikkal)De az a sanda gyanúm, hogy az első kettővel nem játszottál, nem nagyon ismered az előzmény történetet.

    • A regények és a witcher2-3 alapján írom.Persze ez a saját véleményem, lehet vele nem egyet érteni de Geralt az egyetlen aki által érdekesek számomra ezek a történetek.Ő az olvasó a maga 21. századi habitusával egy lehetetlen világban. Kicsit olyan mint a jenki Artúr király udvarában.

   • Amúgy nem folytatásról írtam, hanem mellékágról. Lehet az előzmény történet, vagy egy sokkal később időszakban lévő, teljesen más szereplőkkel, akármi.

 5. Én úgy tudok elképzelni egy új Witcher játékot, ha tudunk választani néhány kaszt között. Esetleg saját karakter.Anno azt mondták, hogy valszeg lesz Witcher (4?), de Geralt nem lesz többi hős. Szerintem jó húzás lenne, ha megjelenő karakterként benne lenne egy másik szereplő játékában.

 6. Nálam is az van, hogy jöhet bármi, már veszem is megfele.Nagy királyság lenne egy kizárólag Ciri-s epizód, de tudod mit?! Inkább rájuk bízom. 🙂

 7. GYerekek… most komolyan… a Witcher 3 után BÁRMI DE TÉNYLEG BÁRMIT csinálhat a cd projekt én azonnal megyek és megveszem.A wticher 3 olyan módon csapták arcon a többi open word játékot ,hogy az már csúnya volt.Ennyi tartalom… ennyi lehetőség és ilyen élő világ talán csak a rockstar GTA világában van…. de szerintem pár ponton simán túl is szárnyalják az amcsikat.

  • Én is teljesen egyetértek ezzel a véleményeddel. És bármikor is adja ki az új játékait én is tuti vevő leszek rájuk

  • “””GYerekek… most komolyan… a Witcher 3 után BÁRMI DE TÉNYLEG BÁRMIT csinálhat a cd projekt én azonnal megyek és megveszem.””Én már a Witcher 2 után is így voltam. :D”

  • A valaha készített egyik legjobb játèk.Pont 🙂

 8. A Witcher III után engem is jobban, hogy képzelik el a sandbox- open world-öt egy sci-fi környezetben. Azt nyilatkozták, hogy a W3-hoz képest még hatalmasabb lesz. A W3 motorját tovább is fejlesztették az alapoktól. Remélem már az ide E3-on látunk belőle valamit konkrétumot.

 9. Ráér, most már gyúrjanak rá a Cyberpunk-ra mert nagyon kíváncsi vagyok rá.