Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Witcher 3: Wild Hunt – nemzetközi tesztpontszámok

Sejteni lehetett, hogy robbantani fog a [B]május 19[/B]-én érkező, PlayStation 4-re is megjelenő [B]The Witcher 3: Wild Hunt[/B], és úgy tűnik, a [B]CD Projekt RED[/B] fantasy kalandjátéka valóban nem okozott csalódást a kritikusoknak. A játék első tesztpontszámai már meg is érkeztek a legnagyobb magazinoktól, melyek kivétel nélkül kiválóra értékelték az alkotást. Az alábbi listát folyamatosan bővíteni fogjuk, de természetesen hamarosan a PSC-n is elolvashatjátok az anyag írásos tesztjét![B]Nemzetközi tesztpontszámok:[/B]Gamespot – 10IGN – 9.3Kotaku – YesGameTrailers – 9.8Metro – 9IGN Italy – 9.1GamesVillage – 8.7Gram.pl – 8.5Destructoid – 8PlayStation Trophies – 92 / 100

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. mire a Vaják könyvek végére érek addigra talán a bugokat is kijavítják, ebben a generációban már nem buli megjelenéskor játékot venni.

 2. Ezért vettem gépet és elodázták mostmár 20k ért fényesre is nyalhatják!

 3. kicsit kaphatott volna többet is, de nem rossz!

 4. Lemondom az előrendelést.

 5. No,akkor már csak a PSC-s teszt,és a PSC-s gamer véleményeket várom…..

 6. Már csak egy hét!!!!

 7. Egy kis részlet: PS4-en tesztelték. 🙂

 8. Gyűjtői berendelve.egy hét még

 9. “Fél-egy évvel megjelenés után a legjobb játszani a Witchert. (az előző részek alapján mondom 😀 )W2 88/100-on áll metacriticen, de amúgy ha csak a játék minőségét néznénk, jóval több lenne, de már akkor is lehúzták a bugok miatt, ezért lett “”csak”” 88/100. 😀 De a bugok meg idővel kijavultak, az igazi tartalom pedig maradt.”

 10. “Egy kicsivel még magasabb pontszámokat vártam, bár így is nagyon magasak, 92-n áll metacriticen.A többség azért “”húzta le”” 8/10-re, mert nagyon bugos, vannak játékmenetbeli hibák. Erre viszont számítottam, mivel az első két résznél is kb fél évbe került, mire tökéletesen játszhatóvá felpatchelték, pedig azok első körben csak PC-re jöttek.”

 11. Nagyon vártam, de nem tudom adjak-e érte 20 ezret, kezdenek pofátlan árak lenni. Nem hogy lejjebb , inkább feljebb megy.PC-n az 1-2 abszolút kedvenc volt.

  • Egyes helyeken már előrendelhető 18K-ért.Amúgy meg addig amíg itthon is megveszik ennyiért a játékot, soha nem fogják lejjebb vinni az árakat. Angliában már 40-45 fontért előlehet rendelni játékokat, ami egy előzőgenerációs videojáték ár. Ha mondjuk a 40 fontot nézem, és a rendkívül szar forintot, még úgyis olyan 17.000-17.500 forintra jön ki…

  • PC-n szebb, és olcsóbb. 10000-ért megvehető.

   • És aki most előrendeli kap mellé háromszázezres PC-t.

    • “Nézd, hosszútávon ez a konzolosdi jóval drágább, pont a játékárak, és a “”kötelező”” plus miatt, ha multizni szeretnél. Szóval ez a háromszázezres PC ellenérv teljesen rossz. Főleg, hogy annál olcsóbban is kapsz olyan gépet, ami lepipálja a konzolos látványvilágot.Plusz ez nem változtat azon a tényen, amit írtam.”

     • Az lehet, de PC-re nem lesz se God of war, se Uncharted, se Last of us és még sorolhatnám, és mind hangulatilag mind játékmenet tekintetében ezek a játékok számomra ezerszer többet érnek, mint akármelyik PC-s játék, felőlem futhat minden játék PC-n 4K-ba, ha egyszerűen nem érdekel, nem köt le egyik sem!

     • Imádom az ilyen érveket. És annak, hogy mi nem lesz PC-re, mi köze ahhoz, amit írtam, hogy azon olcsóbb? 😀 Valaki problémázott, hogy nem szeretne 20ezerért Witcher 3-at venni, erre írtam, hogy 10esért már meg lehet venni, és oda terelődött a szó, hogy nincs PC-re GoW, meg Uncharted 😀 Mi a fészkes fene köze van egymáshoz ennek a kettőnek? Jesszusom…

     • pont az a lényeg hogy te mindig azzal érvelsz hogy PC-n minden jobb és szebb, és most teljesen mindegy milyen játékról beszélünk, mert ha multiplatform akkor egyből azzal jössz hogy a PC-s a legjobb, ha meg mondjuk PS exklúzív, akkor meg azzal hogy PC-n van sokkal szebb grafika

     • Ez a játék szebb PC-n, és olcsóbb is. Ennyit írtam.A te válaszod, hogy de PC-n nincs Uncharted.Ha te nem találod érvelésedben a logikátlanságot, akkor veled nincs miről beszélnem.

     • Ha valaki kizárólag mondjuk konzolon játszik, akkor hiába olcsóbb meg szebb PC-n (maradjunk ennél a játéknál) ha nincs hozzá gépe, mint nekem! Ha én most azt akarom, hogy ez a játék tökéletesen és a legjobb minőségben fusson, akkor egy teljesen új PC-t kellene összeraknom, de erre nincs pénze mindenkinek, az tény hogy drágák a játékok konzolra ezt nem is vitatom, Oké legyen szebb PC-n meg olcsóbb, de szerintem ezzel hogy ezt írtad neki nem oldottad meg a problémáját, főleg ha nincs is gépe hozzá!

     • Nem kell tökéletesen, és legjobb minőségben futnia, hogy szebb legyen a The Witcher 3 PC-n, mint konzolon. Ha csak a konzolos változat minősége a cél, ahhoz bőven elég egy teljesen középkategóriás gép is, ami nem kerül 200-250ezernél többe. És ha ilyen gépet veszel, akkor az alig került 100ezerrel többe, mint a konzol annó. És ez a 100ezer bőven visszajön a játékárak különbségéből, és a Plus, és hasonlóak nem létezéséből. Szóval nekem ne akarja beadni senki, hogy az hardver ára így, a hardver ára úgy, mert a PC-s gaming olcsóbb, mint a konzolos (pláne, hogy ha valaki nagyon árérzékeny, akkor PC-n ingyen van kb minden). Rövidtávon nem, de ki a fene vesz 1-2 évre eszközt?Lehet, hogy nem oldom meg a problémáját, de ennyire lehetne mindenki előrelátó, hogy ha nem akar kiadni 18ezret játékra, akkor lehet nem konzolozni kellene.

     • “Nálad a kulcsszó az “”ingyen””.”

     • Tehát ingyen játszik, köszönöm, hogy kimondtad helyettem. Félreértés ne essék, nekem az egyik legjobb barátom is ilyen. Cigire havi 40 ezret költ. Csak, hogy merre hány méter. 🙂

     • Mi lenne ha nem lenne warez ? Ezen gondolkozz mar el egy kicsit, faszom bocs de mast mar nem tudok ide irni.Ps4 re vettem kb 4 játékot, akkor pc- vel spóroltam volna 40ezret, nem Ennyi a kulonbseg.De az konkretan szanalmas, hogy 10ezret nem kepes valaki kiadni egy játékért (de hasznalhato pc-re van penz). Warez aztán majd a steamen 3 ev múlva akcióban max 5 euróért. Na mindegy jo játékot.

     • ultra gáz vagy

     • Kedves Ragle nagyon rossz helyen próbálod beadni másoknak az igazadat. ez egy konzolos weboldal, ahol konzolszerető emberek vannak nem pedig PC huszárok. szerintem menj a pcguru oldalára ott tuti imádni fognak. Bár neked mindegy mert ahogy eddig észrevettem neked egy a lényeg, hogy kötözködni meg kihaénnemkedni tudj mindenhol mindenkivel. Biztos nagyon szórakoztató lehetsz partykon…

     • “””ha egyszerűen nem érdekel, nem köt le egyik sem!””Ez meg ugye… az igazi WTF a kommentedben. Mivel ugye itt most nem is rólad van szó, hanem másról, ráadásul ez egy multiplatform játék :)”

  • Nálunk SK-ban szerencsére nem változtak sokat az árak.Szállítással együtt 55€-ért rendeltem elő(16500 forint kb)2-3€-val több mint a PS3-as premier játékok voltak, de nem minden esetben, vannak amik ugyan annyiért mennek.

  • Tegnap belekezdtem PC-n az első részbe. (A hétvégén bezsebeltem az első 2 részt, a Steamen jóárasítva volt) Viszont ezer éve nem játszottam PC-n és hát az irányítástól kicsit kivoltam. Asszem én már csak konrollerrel tudok játszani. 🙂 Mindenesetre a 3. rész kötelező vétel lesz, de csakis PS4-re.

  • Én sem sok játékért adok ennyi pénzt, inkább később szerzem be a legtöbbet vagy használtan, de ha van game amelyik megéri akkor ez az! Tartalmas 100-150 óra játékidő, plusz ha játszottál az elődökkel akkor tudod mekkora élmény is ez a játék és a történet, a magyar lokalizáció pedig még mindig ritka dolog, ezzel is támogatni illik. Az alap kiadás is lesznek extrák, plusz mivel idejében előrendeltem, így fémtok is fog hozzá járni ha minden igaz. Szerintem ez cucc megéri!

 12. Lehet ott a tesztelők elfelejtették h 10-es a skála

 13. Majd az edge ad rá 4-et