Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Witcher 3: Wild Hunt – közel tíz millió eladott példány

Marcin Iwiński a CD Projekt Redtől a Kotakunak nyilatkozott, és elárulta, hogy a PS4-re is megjelent [b]The Witcher 3: Wild Hunt[/b] majdnem 10 millió eladott példánynál tart. Felmerült a kalózkodás témája is, amiről a következő gondolatokat osztotta meg:[i]”Másolásvédelem nélkül adtuk ki a játékot. Így, már az első naptól kezdve letölthetted a GOG-ról és odaadhattad egy barátodnak (vagy ellenségednek)… de így is a 3 platformon közel 10 millió példányt adtunk el. A kalóz tényező irreleváns volt, mert nem kényszerítettük az embereket, hogy vásárolják meg. Csak meggyőzni tudjuk őket.Nem szeretjük, ha az emberek ellopják a termékeinket, de nem fogjuk kergetni és börtönbe juttatni őket. De keményen elgondolkozunk azon, hogy mivel győzhetjük meg őket. És nagyon pozitív módon akarjuk meggyőzni őket, hogy következő alkalommal megvásárolják a terméket, hogy boldogok legyenek a játékkal, és hogy szóljanak a barátaiknak, hogy ne kalózkodjanak.”[/i][i]Forrás: [a http://kotaku.com/some-real-talk-on-piracy-from-a-witcher-3-dev-1783864910]Kotaku[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. mindegy mit adnak ki legközelebb, ha fásű szimulátor lesz is első nap veszem, mert ezek a srácok még ebből a koncepcióból is olyat raknának össze, mint senki más. maximális tisztelet nekik, és megérdemlik a sikert teljes mértékben, nem úgy, mint a legtöbb mammut kiadó/fejlesztő.

 2. Nálam benne van a top 5-ben eddig életemben………karira gondolkodtam, hogy mivel lepjem meg magam. Esélyes volt a GTA 5, a Bloodborne és a Witcher 3……….márciusig szinte csak ezt toltam………beszippantott durván………dlc-ket is tervezem hamarosan hozzá. ISTEN!!!!

 3. PC-n ritka aki nem warezol a tobbi platformon még nem lehet.Szerintem az nem fogja megvenni, aki wareZ huszár…. legyen akármilyen király cucc. A jatek nagyon jo, kiemelkedo a tobbi open world kozott.

 4. Én nem ismertem a cd red termékeit… pc-n toltam egy witchert demót… az bejött, de pc-n nem játszok.Majd megvettem a witcher 3-at… és ilyen igényes alap kiadást még nem láttam. Többet kaptam a 18 e Ft-ért mint más játék gyűjtőibe belepakolnak….. majd kaptam egy igéretet ,hogy 16 ingyenes dlc fog jönni a játékhoz és bakker…. mind a 16 elég király volt. Tovább bővítették a játékot…. majd megvettem az első dlc-t és egy szép köszönő üzenet fogadott Magyar nyelven. (tudom ,hogy sok magyar dolgozik náluk de akkor is). Majd megvettem a második dlc-t és úgy tekintek erre a játékra mint a generáció egyik legnagyobb pozítív csalódásának. A játék technikai oldalról nem tökéletes….. de 10000 több szív és lelkesedés van benne mint bármely más open word játékban…..Tegnap elmentem kurvázni….. majd meglepődve tapasztaltam, hogy min 5 oldalnyi extra szöveget írtak csak ehhez a részhez, elbeszélgettem a Mádámmal … majd választottam csajt… és az 2 perces animációból kerekedett egy majd 30 perces kis mini történet…. egy olyan eseményről amit csak poénnak szántak a játékba.én vakon veszem a csapat következő játékát….. mert amit letettek az asztalra az az amit a nagy amcsi-kanadai kiadótól már régen elveszett… a lélek és a szenvedély.

  • Erre számítani lehetett előre. Nekem megvolt az első rész is, az volt az első játékuk, és már az is elég jó volt, és egyedi. A második rész már nem csak jó, hanem zseniális volt, és látszott, hogy milyen irányba haladnak. Nem volt még annyi tapasztalatuk és erőforrásuk eleinte, hogy azok a részek is minden platformra kijöjjenek, és ezt bizony nagyon sajnálhatjátok, mert ha játékmenet terén (leginkább az első rész) még nem volt ott, de történet terén már akkor is nagyon erős volt az első két rész. Történet szempontjából talán csak a MGS széria erősebb nálam annál, és még a Witcher 3-ba bele sem kezdtem. (de már itt ül a polcon)De folyamatosan fejlődtek, és ez meglátszik. Amikor végigvittem a második részt, tudtam előre, hogy lesz egy harmadik, és abban is biztos voltam, hogy az év játéka lesz, amikor kijön. Mert ahogy te is írtad, látszott, hogy szívvel-lélekkel álltak neki, és mindent megtettek azért, hogy az, amit csinálnak, a lehető legjobb legyen, nem pedig azt csinálják, mint sokan mások, hogy minél kevesebb munkával össze legyen csapva, aztán majd a neve eladja, vagy a jó trailer.

 5. érdekes felfogás, jó lenne ha így működnének a dolgok valóban…

 6. Példás és rendkívül szimpatikus hozzáállás, de sajnos aki sajnálja a pénzt a játékra az warezolni fog ezután is, legyen akármennyire jó a játék.

  • Pont ez az, ami miatt sokan nem lépnek fel ellene, mert úgy gondolják, hogy aki ingyen letölti, az úgysem venné meg teljes áron.

 7. Minden pénzt megérdemelnek a srácok ezért a zseniális játékért.