Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Witcher 3: Wild Hunt – egy tucat statisztika

Nem túl meglepő, hogy a számtalan díj mellett a [B]The Witcher 3: Wild Hunt[/B]-ot „szülőhazájában” is elismerték: egy videóban mesélte el a csapat, hogy a Polityka heti magazintól megkapta a „Creator of Culture” Paszport Polityki (Polityka Útlevele) díjat. Az említett videóban pár érdekes, lenyűgöző adatot osztott meg a CD Projekt Red. (A videó egyébként angol felirattal tekinthető meg.)- 1500 ember járult hozzá a játék elkészítéséhez, beleértve az írókat, rajzolókat, animátorokat, programozókat, színészeket, operatőröket, hangmérnököket, zeneszerzőket, kaszkadőröket, tervezőket, producereket, tesztelőket, marketingeseket, üzleti és adminisztratív személyeket és így tovább.- A „forgatókönyv” 820 000 szóból áll.- A játékhoz 2000 rajzot készítettek.- A játék világának területe 136 négyzetkilométer.- A játékban 1500 karakter van…- … akiket 16000 animációval animáltak.[YOUTUBE]PKgTg3kpPdQ[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Nagyon jó lett a játék, nem csoda hogy ennyi díjat kap ^-^

  2. Igen az írányítás az elején furcs, de utánna beszippant a játék..engem Dec közepe óta…maga a játék tartalom frenetikus..egy kaland regény.

  3. Bár még nem játszottam végig de így is állíthatom, hogy megérdemlik.Elképesztő munka van benne. Remélem a többi gyártó példát vesz a készítőkről.

  4. “Valóban hihetetlenül tartalmas, hasonlót sem találni. A világa is zseniális ezzel a Kelet-európai fűszerezéssel. A Magyar felirat meg epic. Egy nagy bajom volt a játékkal mégpedig, hogy “”csontzene és patakvér”” nehézségen kis ütés/ nagy ütés kombóval a 6 éves unokatesómnak sem gyűlt meg vele a baja. A harcrendszer lehetne összetettebb.(lehetne harcrendszer:) Ettől függetlenül messze kimagasló alkotás.”

  5. Ez volt 2015 legjobb játéka számomra…. 2016 legjobb dlc-e meg tuti a Vér és Bor lesz.

  6. Van benne munka!

  7. Remélem minden létező díjat megnyertek a lengyel srácok, megérdemlik. A kiadónak külön pacsi, hogy a gigantikus méretű szövegmennyiséget nem voltak restek lefordíttatni magyarra, ráadásul egész jó minőségben.

  8. Szép munka!

  9. 1500 ember, és nem volt köztük egyetlen hozzáértő, aki normális, picit is élvezhető mozgást és irányíthatóságot adott volna a főhősnek. Bravó.