Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Witcher 3: Hearts of Stone – Launch Trailer

Amennyiben neked, kedves olvasó, több türelmed volt mint nekem, napokon keresztül A-ból B-be utazni – és közben a töltőképernyőt bámulni -, hogy ott egy emberrel két mondatot beszélve visszaküldjenek A-ba, és emígyen befejezted a CD Projekt RED nagy kalandját, a PS4-en is futó [B]The Witcher 3: Wild Hunt[/B]ot, figyelj oda az akció-RPG új kiegészítőjére, a [B]Hearts of Stone[/B]-ra.Megjelenés pár nap múlva.[YOUTUBE]ffdxS9R6NTE[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most a Mad Max-et próbálom kimaxolni. Ha azzal végzek, akkor újra Witcher !Remélem javítottak a hibákon !Látom, hogy a PS4-em letöltötte a patchet, de még nem néztem meg, hogy mi is az.

 2. A patch után eltünt minden remekmívű medve és farkas cuccom! Csesszék meg!

 3. “Most jött hozzá egy szép “”kis”” 17 Gb-s patch ! :)”

 4. Voahh!

 5. A vicser rossz játék.

 6. Witcher3 +season pass,mellé még U4 és Tlou2,és ps5ig lesz mit játszanom: )

 7. Most rendeltem elő a kártyás pakkot ! 🙂 Zsír lesz !

 8. Bemásolom ide, amit a DLC-ről tudni érdemes:The Heart of Stone DLC infók:“A DLC hivatalosan 2015. október 13-án jelenik meg. A Hearts of Stone csomag 10 óránál is több új kalandot ígér, új karaktereket vonultat fel, erős ellenfeleket, egyedi szerelmi kapcsolatokat, és egy teljesen új sztorit, amit a te döntéseid alakítanak. A kiegészítő bevezet egy új rendszert is, a rúnaszavakat. Minden egyes rúnaszó más-más in-game mechanizmust érint, változtat meg, ezzel is tovább bővítve a stratégiai és taktikai lehetőségek tárházát” – áll a hivatalos közleményben.Lesznek glyphwordök és runewordök. 14 glyphword lesz chest armorra, és 9 runeword fegyverre. Ezek kis enchantok, szóval nem valami full új tárgyat kapsz. A Glyphword Deflection például védelmet a nyilak ellen. A Glyphword Protection meg minden egyes alkalommal castol egy quen signt, ha harcba lépsz. A Glyphword Rotation meg azt csinálja, ha castolsz egy ignit, akkor egy körben robban körülötted. A runewordök meg, ha mindent jól értek akkor azt csinálják, hogyha castolsz valami spellt, akkor adnak egy charge-ot. Axii signt castolva például stunolja az ellenfelet. Quent castolva gyógyítást kapsz, és elvileg ezt a charge-ot 1 adrenalin pontból lehet elsütni, ha jól értem, de nem biztos 🙂 de van ilyen is pl, hogy a Runeword Invigoration azt csinálja, hogy ha maxon van az életed, és bármilyen healinget használsz, akkor az a következő kard támadásod sebzését növeli.

 9. Én újrakezdtem a sztorit NG+-on mert nagyon tetszett az egész!!! A DLC-t is megveszem hozzá az tuti!!!!

 10. Brutálisra sikeredett ez a trailer! Ha nem is első nap, de tuti beszerzem.

 11. Witcher DLC konkrétan olyanok mint egy full új játék. Példát vehetne a többi cég is erről 😀

  • Az open word játékuk meg olyan volt amilyennek minden open wordnek lennie kell.Nem unalmas, lélegzetelállító és egy szar mellékküldetés is kidolgozottabb volt mint sok játék fő story-ja.egyetlen dlc amit day 1 veszek.

   • Nyomom a Mad Max játékot pár napja, de már rohadtul unalmas. Az első 10-15 órája baromi jó volt. Szerintem ez a kiegészítő többet fog érni, mint az egész Maxi.

    • Pontosan, imádom maga a Mad Max témát, de hát ez a játék annyira unalmas egy 10 óra után. A story (várhatóan) béna lett. Nagyon sajnálom. Witcher miután befejezetem a fő storyt , olyan rossz érzés volt, csak arra birtam gondolni, hogy legyen még!

 12. Apa kezdődik!