Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Tomorrow Children – dübörög a béta

Tegnap óta már letölthető a béta a Q-Games PS4 exkluzív Minecraft-szerű játékához, amely az építkezést és a gazdálkodást vegyíti egy a Szovjetunió által inspirált poszt-apokaliptikus disztópiában. A [b]The Tomorrow Children[/b]-t kipróbáló játékosok 1100 Freeman dollár jutalmat kapnak a tutorial befejezéséhez és egy városba való belépéshez. Ezt követően minden nap a bejelentkezés mellé jár ez az összeg.A fejlesztőcsapat a következő ismert problémákra hívta fel a figyelmet:[i]”1) Hálózati hibához vezet, ha a „Cooperate” cselekvéssel segít egy játékos egy másik játékost a bányászásban (csákánnyal), favágásban (láncfűrésszel), vagy ásásban (ásóval), úgy, hogy a cselekvést eszközzel a kezében indítja el. Ennek elkerülése érdekében kérünk mindenkit, hogy úgy indítsa el a „Cooperate” cselekvést, hogy nincs eszköz a kezében.2) Ha a Ministry of Labor (az épület amely Ration Couponokat bocsát ki), a People’s Workbench (az eszközkészítő asztal) vagy a különféle boltok sérültek miközben két vagy több ember áll sorban a használatukhoz, akkor azon játékosok hiba üzenetet fognak kapni és a játék le fog állni. KÉRÜNK mindenkit, hogy ne okozzon kárt a városaiban és a sérült épületeket gyorsan javítsa meg.”[/i]A játék [a https://store.playstation.com/#!/en-hu/games/the-tomorrow-children-beta/cid=EP9000-CUSA04080_00-TTC00000000BETAE]INNEN[/a] tölthető le az EU játékosoknak, és [a https://store.playstation.com/#!/en-us/games/the-tomorrow-children-beta/cid=UP9000-CUSA04025_00-TTC00000000BETAA]INNEN[/a] az USA játékosoknak. A béta június 6-áig, hétfőig tart.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Grafikailag mondjuk eléggé visszaesett az előzetes videókhoz képest.

  2. 5 percet toltam, nem az én világom 🙁

  3. Kipróbáltam, jópofa, bár a hangulata nem az én világom.

  4. Nekem tetszik, van hangulata. Ezt a szocializmust érdemes újjá építeni!

  5. Nem bejövős. A végtelen farminghoz semmi kedvem, ja a sok noob tud trollkodni a nyersanyag felhasználásával. Minecraft fanoknak bejohet a cucc.

    • Ezzel csak annyi bajom van, hogy ennyi szabadidőm már tényleg nincs, nem lesz. Még úgy sem, hogy a demizson végleg polcra került. A legjobb érában jár a ps4 felhozatala.