Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Surge – sci-fi akció a Lords of the Fallen alkotóitól

A Lords of the Fallen alkotóinak legújabb játéka egy pre-alpha videóval bővült, ami a 2017-re várt akciójáték harcrendszerére fókuszál. A Deck13 PS4-re is érkező alkotása “sci-fi Dark Souls”-ként kísérli meghódítani a játékosokat. Íme hát 2 perc a [B]The Surge[/B]-ből.[YOUTUBE]XgDhKnwHYdQ[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Èrdekel. Eddig tetszik, imádom a sci-fi tèmákat. Várom a további infókat.

 2. Nem csípem az ilyen játékokat. Bloodborne-ból is minél több videót néztem, annál inkább taszított a dolog, a hasonló alapú harcrendszert kerülöm.

 3. Hàt nem is tudom olyan sòtlannak tünik az egèsz. Persze ez mèg böven vàltozhat,hisz 2017 mèg messze van. De a souls jàtèkokkal valò hasonlitgatàst nem igazàn èrtem.Köze az nincs hozzà,de a LOTF-nek sem tett jòt a kopizàs.Nem igazàn az lett az egyenlet amit terveztek.

 4. próbál eredeti lenni de nem az, inkább erőltetett volt már ez a 2 perc is.

 5. Olyan…..gagyi?

 6. Majd ha adják pluszba talán, talán kipróbálom, addig tuti nem.

 7. A LotF is rohadt Dark Souls-os akart lenni, de nem jött össze. Ez meg többek között a kivégzéseivel rohadtul nem illik még csak a téma közelébe se. Ettől függetlenül lehet jó, csak nem souls-os. 😀

  • “A Fallen rohadt gagyi volt a grafikát leszámítva, ebben talán lesz egy kis fantázia, nem tudom. Minden esetre nem gondolkozzunk el olyanokon, hogy mi a franc értelme van a Souls-os harcrendszernek egy ultra sci-fi témájú környezetben. Vagy csak engem nem hagy nyugodni az, hogy mi a francnak a “”puszta kezes”” harc amikor ott vannak azok az ultra modern fegyverek.”

   • Mert mondjuk lehet, hogy pont abban a környezetben nincsenek ott, azok az ultra modern csúzlik. Így marad a pusztakezes harc.

    • “Hát nem tudom, lehet. Nekem nem olyan környezetnek tűnik ami “”ki van zsigerelve”” fegyverek szempontjából. Robotok és egyéb hipermodern cuccok egymás hegyén hátán (ha jól veszem ki a sorokból még gyártják is őket a környéken, talán egy gyárban is vagyunk) de fegyverek azok nincsenek. Aha. Anno a Remember me is hasonló okok miatt volt nekem komolytalan (2090, Párizs, ultramodern korszak az embereknek már a seggét is robotok törlik ki, de neked karatéznod kell végig) pedig alapvetően tök jó játék volt, ritka igényes dizájnal.”

     • Vagy csak a gyárban tilos a lőfegyver használata, tudod, mint pl a benzinkúton tilos a dohányzás :DViccet félre téve ez szerintem nagyon gagyi, mint maga a harc is meg az egész mozgás kultúra. Egy gagyi SF-be jobban ki van dolgozva minden mint itt.

     • Akkor gondolom neked a western is csak és kizárólag a hatlövetűek és a winchesterek durrogtatásáról szól. Nem gondolod, hogy egy csöppet a sztereotípiák rabja vagy? 🙂

   • “Én a gyilkolászást lőfegyverekkel, olyan Space Marine stílusban tudnám elképzelni. De ahhoz meg nem illik ez a stamina rendszer.Max. másodlagosként mint a souls-okban, ha már ahhoz akarnak hasonlítani. De akkor nagy darálás nem lesz azokkal az eszközökkel.Majd meglátjuk, ez egyelőre csak “”pre-alpha””.”

 8. Nem tetszik.

 9. Hát nekem ez se tetszik . Nem játék hibája ,kardos kaszabolós játékok sose tetszettek .

 10. jónak néz ki, harcrendszer az meg kifejezetten jó.

 11. Bejön . Ahogy a LotF is .

 12. Eddig rohadt jó!

 13. Miért emlékszek én úgy, hogy FPS-nek lett bejelentve anno?Mindegy, egyébként határozottan tetszik a játékmenet, és nem mellesleg elég jól is néz ki. Kár, hogy csak jövőre…

 14. Jó az irány!

 15. Egész jónak tűnik, kíváncsi vagyok a kasztokra.

 16. Nem lesz ez rossz,várom róla a további infókat.