Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Order: 1886 – megjelenés 2015 elején””

Egy olyan játéknál késésről vagy csúszásról beszélni, mely eddig nem kapott pontos, hivatalos megjelenési dátumot, meglehetősen butuska dolog, ettől függetlenül jó lett volna, ha idén kijön a PlayStation 4 exkluzív viktoriánus TPS, a [B]The Order: 1886[/B].Nos, a game 2015 “elején” debütál. A Ready at Dawn tovább csinosítja a szoftvert…Íme a dobozkép, plusz pár remek screenshot ebből a gyönyörű lövöldéből.[YOUTUBE]9yfOEomrCls[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “bztos megvan az oka a “”csúszásnak””…”

 2. Biztosan megéri a várakozást, én nem bánom.

 3. Várom!

 4. Driveclub 2.

 5. A dobozkép betyáros, a februári megjelenéssel sincs baj.

 6. “Tényleg jó lett volna, de mivel nagyon úgy néz ki, emiatt a játék miatt fogok PS4-et venni, akár még jó is lehet az a 2015 “”eleje””.”

 7. sajnálom,h késik a legjobban ezt vártam az idén.. :/ sebaj, inkább csiszolják még kicsit, ha ugy érzik kell 🙂 annál jobbat és ütösebbet kapunk 🙂

 8. sebaj, várom továbbra is!!!

 9. Az elözö cikknèl màr mondtam a vèlemènyem,most mondom röviden ès velösen!! Baszòdjatok meg gyökerek.Szerintem februàrban (mert ugye februàrt mondanak) sem fog kijönni mert akkor jön a witcher 3,ès ugye akkor nem lehet mert megoszlik a figyelem.Valòszinü hogy potenciàlis közönsèget fog elvonni az rpg,tehàt nem szòl majd akkoràt. A màsik negatìvum az lesz hogy àt toljàk az új unchartedet a következö èvre,mert 2 patront nem fognak durrantani egy èvbe.Ugyanis a következö üzleti èv elejère is kell valami profitot termelni,hogy lendületbe tudjanak maradni egèsz èvbe.

  • Ha év elején jön az Order miért ne jöhetne év végén az U4? 2013-ban jött a GoW, Beyond, TLoU. Vmit benéztél.

   • Szerintem meg nem nèztem be semmit.Ha jòl megnèzed az Ascension nem sikerült tùl jòl az àtlaga èpp hogy sùrolja a 7-est,szerintem a Santa Monicàs sràcok tùl eröltettèk a multit.Aminek következtèben a harmadik rèsznek a közelèbe sincs.Ez azt jelenti hogy nem top kategòriàs jàtèk. A Beyond meg hiàba sikerült nagyon jòra,akàr a Heavy rain sajnos nagyon rèteg jàtèk.Igazàn nagy sikereket nem fog soha elèrni,ugyanis nem tud nagy tömegeket vàsàrlàsra bìrni.Ìgy a tavalyi èvre is csak egy patron maradt mèg pedig a TLoU.Csak ez tudott igazàn nagyot szòlni 2013-ban az exclusiv jàtèkok között.Valljuk be öszintèn hogy joggal mert olyat föztek a kutyàsok ami ritkàn kerül az ünnepi asztalra.Ezek utàn ha az Order 1886 nem tudja hozni minimum a 9 pontos teszteket az nagyon ègö lesz nekik.

 10. a dobozképen sincsenek már agyon cicomázva a ruhák

 11. Zsír ! Várjuk !