Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience – szedheted, próbálhatod, ámulhatsz

Kikerült egy új előzetes a filmről is.

Maga Keanue Reeves és Carrie-Anne Moss, a Mátrix-filmek Neója és Trinityje konferálta fel a The Game Awards 2021 fináléjaként az ingyenes, Unreal Engine 5-ben készített The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience technikai bemutatót, ami már le is szedhető PS5-re, valamint a Mátrix: Feltámadások című közelgő folytatás friss, csavaros előzetesét.

A mókában az eredeti filmes csapat tagjai – beleértve a sorozatot megálmodó Lana Wachowskit – az Epic Gamesszel és partnereivel készítettek egy bemutatót, ami azt demonstrálja, hogy mire képes az Unreal Engine 5 a PlayStation 5-tel. Látványos jelenetek, pörgős lövöldözés és egy részletes, nyitott világ várja az érdeklődőket.

A demo már le is szedhető ingyen PlayStation 5-re, az új film pedig Magyarországon december 23-án kerül a mozikba.

7 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Lassan lehet írni a petíciót, hogy ebből teljes játék készüljön.

 2. Kipróbáltam. Gyönyörű, de erős kétségeim vannak, hogy a majd végleges játék így fog kinézni.

  • Ebben a generációban szerintem még nem fog játék így kinézni, és az is beszédes, hogy 25 gigát foglal, úgy, hogy nincs benne normális fizika, sőt bármilyen játékmechanika sem. Az utcákról hiányoznak a particle effektek, a felbontás sem az igazi a távolabbi épületeknél. Ha egy ilyet telepakolnának küldetésekkel, fegyverekkel egyéb tennivalókkal, normális hangokkal, fizikával és felhúznák 4k-ra, akkor nem biztos, hogy sok hely maradna mellette a ps5-ön, ha maradna egyáltalán. De amúgy tényleg jól néz ki és fasza volt benne kocsikázni.

   • Ebben inkább az implikációk érdekesek: hogy az Unreal Engine-nel elmozdultak a filmes gyártási technikákhoz, ami megkönnyíti az assetfelhasználást külsős produkcióknál is.

 3. Szerintem nem volt rossz, az a durva, hogy bizonyos helyeken bizony ez már igencsak közel van a fotorealisztikus grafikához. Verdával mész, nagyon durván elvakít a fény ahogy kijössz egy híd alól egy szűkebb utcában. Kurtajó, hogy a házaknak/nagyobb épületeknek rengeteg ablakán be lehet sasolni, 3d-ben ki van dolgozva a szoba – persze ismétlődik, meg elnagyolt, de szerintem bitangul néz ki. A forgalom sűrűsége néhol elképesztő, el tudom képzelni, hogy milyen lenne egy GTA6 UE5-tel. 🙂 Ok fizika az nem nagyon van alatta, de bizonyos részletek zseniálisak. Meg a látótáv sem kutyafüle amúgy, meg az hogy van vagy 100 verda a képen, és full a legmagasabb/legtávolibb kamerából is látszik mind. Vannak persze trükkös megoldások is, de az összkép brutál. Bitang lenne ha 60fps-t is tudná. Meg ja, valami normális fizika. 🙂

 4. Hát, ezt a demót kár volt letölteni. Még az emlékezetemből is töröltem.
  😀