Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

The Lost and Damned – pletyka a PS3 kiadásról

[4791][U]Erősen pletykaértékű[/U] információ következik, kérem eszerint kezelni: bizonyos [A http://psinsider.e-mpire.com/index.php?categoryid=17&m_articles_articleid=1083]források[/A] szerint a T2 Playstation 3-ra is ki kívánja adni a jelenleg X360 exkluzív, csak letölthető formában leledző, motoros bandás GTA4 kiegészítést, a [B]The Lost and Damned[/B]et.A Microsoft komolyan súlyos pénzt, 50 millió dollárt fizetett ki a Rockstarnak az exkluzivitásért. A cucc jelenleg igen sikeres game, év végéig 2 millió letöltést várnak tőle. A LaD két epizódból álló történetként van bejelentve, a folytatás elvileg 2009 második felében érkezik az Xbox Live-ra.A pletyka az esetleges Playstation 3 változatot lemezes formában álmodja meg, abból kiindulva, hogy az exkluzív deal csak a letölthető formátumra vonatkozik. 2010-es megjelenésről beszélnek, amikor mindkét epizód felkerülne a Blu-ray-re.[GT]43632[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én max dlc-nek venném meg, annyira nem mozgatott meg,h tokosan …

 2. Nekem a IV csalódás volt, majd ha jön az V és rendesen megtöltik a Blu-Ray-t tartalommal akkor lehet újra megjön a kedvem a GTA-hoz.

  • “Szerintem a GTAIV grafikával és a fizikai motorral lett ász, de nekem a story rövidnek és szegényesnek tűnt.. Arról nem is beszélve, hogy pl a San Andreas-al hosszú órákat el lehetett tölteni a különböző mellékküldetésekkel illetve az egyéb mókákkal gondolok itt akár a jogsi szerzésre, autó tuningra, ejtőernyős ugrás, mountenbike pálya a hegyoldalon, vagy egy mezőgazdasági aratóval “”száguldás”” a Strippen, 51-es körzet, extra fegyverek… és még sorolhatnám. Nekem ezek kis apróságok iszonyatosan hiányoztak a IV-ből, remélem h a következő teljes rész ezeket is magában foglalja majd, hogy a “”hülye gyerekek”” mint én a küldetések után is tudjon garázdálkodni!!! “

 3. Én örülnék neki, biztos megvenném!

 4. Nekem tetszik , megvenném . De…… ki tudja . (amúgy meg egész hihető – vagy csak szeretném ,hogy úgy legyen!? :]

 5. Mekkora jewa ez a rokksztár… persze ennek a PlayStation tulajok örülhetnek. 🙂

 6. Jó lenne, ha igaznak bizonyulna!

 7. Most akkor a MS tényleg hagyott egy ilyen kiskaput? JTényleg ezért fizettek 50 millát? Ezeket az MS srácokat aztán nem lehet megvezetni, mindenre gondolnakJöjjön csak jöjjön PS-re is…

 8. Örüllnék ha kijönne… :)sok microfos fanboy ezzel menőzik :/

 9. Lehetséges egy ilyen kiadás, főleg, ha még mellécsapnák az alap játékot is, mint a Burnout legújabb kiadásában tették azt a DLC tartalmakkal.

 10. Ez szerintem elképzelhető (durvasokan vették meg PS3ra is – ha nem többen, mint boxra- a játékot), s lehet csak időleges exkluzív jogokat tudott kiharcolni az MS. Ezt nem tudhatjuk.

 11. nem izgat a GTA,csalódtam a 4ben:(

 12. azért nem bánnám ha más platformra is kijönne

 13. nem lenne rossz egy ps3-ver !!!!

 14. Remélem hogy jön mert a 4. rész nagyon bejött, PS2n már már kezdtem unni őket(PSP átiratok is megvannak).

 15. Na ez az a játék ami soha nem érdekelt,tehát nem is sajnálom.

 16. Megeszem a kalapom, ha így lesz. 🙂

 17. Kicsit feldobná a GTA IV-et mert most már elég uncsi 🙂

 18. “ezt én nem értemakkor mire fel fizettek érte? mi került 50 millióba, ha nem az exkluzivitás?komolyan ez a videojáték biznisz már kezd emlékeztetni egy “”ki csap be kit”” című előadásra”

 19. majd kiderül

 20. Ha tényleg így van akkor a mikrofos jól elbázta….

 21. Nagyon örülnék ennek, hiszen nagyon komálom a GTA4-et. Bár kissé messze van 2010…

 22. Ejjej,beindult a futószalag,csak nehogy a játékminőség hátrányára váljon.

 23. Ja 4es jóvolt és elmotorkáznék benne XD

 24. Hát nekem nem a kedvenceim a GTA-k :(Mondjuk a négy az jo volt

 25. Jó lenne!:)

 26. Nem lenne rossz, ha jönne.

 27. A THQ-nak (Saints Row 2) mi köze van ehhez?

 28. A múltkor visszaolvastam a konzolban levő gta4 tesztet. Én akárhogy nézem már ott arról írtak, hogy a MS azért fizetett, hogy elöbb jöjjön ki a bónusz az x-re mint a ps-re.

 29. (Egy páran biztos meghőkölnek.) Eddig az összes GTA-val játszottam, de egyik részt sem játszottam végig. (Nem bírtam végigjátszani, mert meguntam őket) De ettől függetlenül jó játékok!

 30. Hát ha összejön…

 31. Viszont ha a ms tényleg ilyen bénán köt exkluzív dlc szerződést, akkor van esély egy Fallout 3 extrás lemezes változatra is.

 32. az jó is volt, de ezeket a lehúzos kiegeket gyűlölöm

 33. én biztos megvenném. a gta4 is király volt. nagyon király.

 34. mit kitalálnak, 50 milliőt bassz*k meg, kinek kell ez a fos kieg.

 35. Nem az MS-t védtem, de nem egészen ez a valóság tudtommal.Az MS adott a Rockstarnak pénzt 50 milliót, de nem örökbe, hanem azért, hogy a játékot (GTA 4) be tudja fejezni a Rockstar. A pénzt aztán a bevételből visszafizette a Rockstar, de úgymond a kamatmentes kölcsönért cserébe adták az exkluzív DLC-t az MS-nek. Ilyen szinten tényleg mindenkinek megérte a dolog.

 36. Amúgy ezt az 50 milliós összeget megerősítette a rockstar vagy az ms?

 37. Nem hiszem hogy megvennem, nekem a IV boven eleg volt, bizonyos ertelemben meg sok is.

  • csatlakozom. a 4 nem volt rossz játék, nagyon szerettem, de volt benne elég flusztráció, így kicsit örültem is mikor vége lett… jobban örülnék inkább már egy 5. résznek, még jobban egy mafia 2-nek 🙂

   • Hat a Mafia 2-ot konkretan remegve varom, annyira imadom a stilust, es annyira imadtam az elso reszt. Azt vegigtoltam Xboxon is es PC-n is.

 38. Pletyka.ÚGY SEM LESZ!Anno olyat hallottam, hogy lesz PS3 DLC is, csak teljesen más.

 39. Megvettem, de nekem ez is legalább annyira unalmas, mint a GTAIV volt… semmi nem visz rá, hogy folytassam. Majd egyszer lehet befejeztem.

 40. Jó lenne, ha kiadnák…

 41. Mennyi a DLC? Csak mert 2 millió x 20 dolcsi az még mindig csak 40 milka.

  • Gugli a barátod. 🙂

  • “””csak”” végülis mi az semmi… zsebpénz….”

   • 50 milliót fizettek a rockstar-nak érte, 10m-t buknának?

    • ember50 milliót fizetett a két epizódért, és eddig csak az első jelent meg, és attól várnak 2 milliós letöltést év végéig, de eddig csak az egymilliót lépte át, bár ez az infó, se hivatalos, szóval, ha összejön a 2 millió, akkor az első részen már van 15 millió hasznuk, és ugye az ms is megkapja a maga kis %-át, mint ahogy gondolom a sony is, az eladott játékok utána hír meg azért sántít, mert a thq-nak semmi köze nincs a rockstarhoz, maximum a take2, vagy a 2k logója alatt jelenhetne meg

     • Csak gondolom a 19 dolcsinak nem a 100%-a megy a ms-hez, hanem jó esetben is 50%. Ha mindkét részből lenne 2m letöltés akkor talán pont nullszaldó lenne.Szerintem.

     • azt nem tudom, valószínűleg nem hoz ez így külön pénzt az ms konyhájára, azt viszont nem tudjuk, hogy ez a dlc, mennyit dobott a 360as gta iv eladásokon, és mennyit a 360 eladásánígy utólag, én azt mondom, hogy nem biztos, hogy megérte, de ezt előre nem lehet tudni, főleg az előző generációs gta részek sikere után, nem biztos, hogy az ms erre számított, lehet ők is nagyobb eladásokat reméltek, de ilyen az üzlet

  • Jól tippeltél, 19.99$ az ára.De ez csak az egyik DLC, lesz még egy és ott megint összejöhet ennyi bevétel.