Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Last of Us – tudnivalók a megjelenésről

A Sony Computer Entertainment bejelentése szerint 2013. június 14-én világszerte megjelenik a Playstation 3 exkluzív [B]The Last of Us[/B] című túlélő-kalandjáték. A game már előrendelhető a PlayStation Network rendszerében is, amennyiben valaki nem dobozos, hanem digitális változatra vágyik. A digi verzió egy újfajta downloader rendszerrel működik, mely megengedi, hogy már akkor elkezdd a kalandot, amikor a game letöltése még csak kb. félúton jár.A készítők szerint a TLU alá pakolt világ lehetőséget ad rá, hogy akár évekkel a megjelenés után is bővíthető (folytatható) legyen a történet, például kiegészítő DLC-kkel. A játékhoz első körben három ilyen pakk érkezik.Amennyiben első körben megvásárolod a Season Pass belépőt $19.99-ért, mind a 3 DLC-t megkapod, mégpedig 30%-kal olcsóbban, mintha később egyenként vennéd meg őket. A Season Pass beszerzése egyéb extrákkal is jár:- azonnali gyorsabb mesterfunkciók a játékban- gyorsabb gyógyítási sebesség- gyorsabb pisztoly tárazás- nagyobb tár a puskában- exkluzív ismeretterjesztő filmA 3 DLC közül az első már csak azért is speciális, mert a single player kalandot színesíti. A másik kettő a multiplayer részhez tesz hozzá valamit, melyről rövidesen bővebb információ érkezik. A Season Pass természetesen a dobozos verzióhoz is kapható lesz.[46099]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Ha bármilyen játék elé leülök, érvénybe lép az “”easy-n”” nem kezdünk játékot, mert amit kiadok érte pénzmagot, azért kellőképpen meg is szeretnék szenvedni… de eeeeeez? ezt kiknek találták ki?!? inkább sütötték volna ezt el kb 2 hónapra a megjelenés után… jó hogy kezdésre nem kapunk checkpoint-ot a bosshoz :P”

 2. – azonnali gyorsabb mesterfunkciók a játékban- gyorsabb gyógyítási sebesség- gyorsabb pisztoly tárazás- nagyobb tár a puskábanmilyen undorító f..ság ez már? legalább a virtuálba lennének egyformák a feltételek ha már az életbe annak a f..át szopják akinek

  • nem tudom miért kell ezt csinálni egy játékkal… hol ott még meg sem jelent.gyorsabb dolgok minek az alaphoz amit készítettek? ennek értelme nincs, csak a kis b…ziknak csinálják, hogy gyorsan ki nyomják a játékot???

  • Gondolom ezeket nem kötelező használni, és ugye megvenni sem…..

 3. Engem hidegen hagynak a dlc-k. Nem kell konnyites a jatekba,plane plusz penzert,arrol nem is beszelve,hogy egy-ket oras single-foltozasert nem adok ki ezreket.Mindig azt mondom,hogy a teljes jatek a lemezen van,a tobbi meg nem erdekel. Ez alol egyedul a Skyrim volt kivetel.

 4. No, eddig volt szimpi ez a játék, elég gyomorforgató, mikor már megjelenés előtt dlc-kkel tömik a userek fejét.

  • Szerintem nagyon gyorsan tegyük hozzá, hogy egy olyan játékról beszélünk, ami jó eséllyel kifogja tömni a lemez kapacitását – így indokolt lehet a további tartalmak letölthető formában való érkezése!

 5. Béna az egész… Már csak erőlködés felsőfokon!

 6. “ez a dlc-s rablás egyre jobban bosszant, még meg sem jelent a játék, de már lobogtatják, hogy mivel “”bővítheted”” a tartalmat.oké, az sosem baj, ha jön plusz anyag, de így ebben a felállásban k*rva nagy pofátlanság már.ez olyan mintha vennél most egy vadonatúj autót, ami csilli villi, mindent tud, mindenki arra vágyik….de a tank csak feleakkora mint kéne, de kibővíthetedcsak tompított fényszóró van benne, az országútit külön kell megvennednincs pótkerék, azt csak az országúti izzóval kapod megvan szuper autórádió is, pontosabban csak a helye, csak plusz “”x”” zsetont kell leperkálnod és már az is megleszklíma is van ám, de jelenleg csak fűteni lehet majd nyáron egy kiegészítővel beszerezhető lesz a hűtés ispersze, ha most kifizetsz még az autó árán felül annak 25%-val megegyező összeget, akkor ezeket majd megkapod szépen sorjában havi lebontásban, extraként a végsebességet is megnövelik 20%-al úgy hogy a fogyasztás is kevesebb lesz.”

 7. ND is megzakkant.. aZU3-hoz minden mocskot meg lehet venni…De a rohadt multi-s bugokat lexarják.. Tiszta lehúzás az egész… Csinálják készre azt a kibaszott játékot, ne már akkor legyen DLC mikor még félkész.. Legyen DLC, de ÉRTELMES legyen! Még azért is fizessek, hogy a multi-ba legyen némítás… Váááóóó te megvetted a némìtás DLC-t.. Jah, über király!PS2 korszak jobb volt. Mostanság tolom a régi címeket, de valahogy sokkal jobbak és hosszabbak voltak a mostaniaknál. Kezdenek elszállni a DLC-s marhasággal.. Erre akarok kilyukadni..

  • Azért ennyire nem vészes a helyzet szerintem…Jöjjenek a DLC-k, ha tartalmasak. Azért mert sok cég nyomatja a félkész játékokhoz a + multi pályákat 15 dollárért, még nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen.Szerintem ha a Naughty Dog kiad egy story DLC-t akkor az minőségi lesz és tuti nem 10 perces. A multi DLC-ket meg nem kell megvenni, azok nem adnak semmit a történethez.Na meg még azt sem tudjuk mik lesznek a DLC-k. Majd ha megjelent a játék és elkezdenek jönni az infók róluk, utána lehet véleményt nyilvánítani, addig teljesen felesleges szerintem, mivel nem tudjuk mit kapunk.

 8. Hát, az én első verzióm a promós lesz… 😀 Utána meglátjuk. 🙂

 9. A multira lennék még kíváncsi, mutathatnának valamit..

 10. Csak jönne már .

 11. Most miért vagytok ennyire kiakadva? A casualoknak is kell valamit kedveskedni, mert szegénykének még így is nehéz lesz a játék casual nehézségen. Ha meg ezek a multiban lesznek boostok nagy dolog úgyis mindenki használni fogja:)

 12. Hogy én mennyire utálom a Season Pass-okat, meg a single player dlc-ket…De sajnos mindkettő alap lett már :/

  • Erről nem a kiadó/fejlesztő tehet, hanem maga a gamer társadalom, mert megveszi azokat és fel sem merül bennük az, hogy ez most vajon ténylegesen hozzáad a játékhoz plusz tartalmat vagy alapból így kellet volna megjelennie.

 13. “Szanalmas.””mely megengedi, hogy már akkor elkezdd a kalandot, amikor a game letöltése még csak kb. félúton jár.””Szoval tiz perccel hamarabb? Ki az az idiota aki ezert fizet?””A Season Pass beszerzése egyéb extrákkal is jár:…””Szoval ha fizetsz, akkor csalsz a tobbi jatekossal szemben? Tok fair.Ezekkel a szarokkal sok jateknak sikerul elernie hogy ne teljes aron, hanem hasznaltan/kesobb vegyem meg. Elobbutobb csak rajonnek a kiadok is hogy faszfejek.”

  • “Nem a többi játékossal szemben “”csalsz””. A single player mód indul majd úgy, hogy a statjaidhoz azonnal tudsz hozzátenni.”

  • Senki nem fog azért fizetni, mivel ez nem extra hanem az kapja aki storen veszi a játékot…Ez a ps4 funkciójának előszele.

 14. Gondolom nem köteező használni ezeket a boostokat…Egyébként szerintem ezek multira vannak.

 15. Komolyan boost-ok kellenek? Miért nem lehetett volna valami skin, vagy pl. a filmhez hasonlóan, egy exkluzív dal, háttérkép, téma vagy bármi ami nem befolyásolja a játékélményt.. vagy inkább semmi, mint ezek.

 16. Szép új világ:Többet fizetsz:azonnali gyorsabb mesterfunkciók a játékban- gyorsabb gyógyítási sebesség- gyorsabb pisztoly tárazás- nagyobb tár a puskábanKORREKT…

 17. Még szerencse, hogy nem tetszik a játék, mert ez a rókabőr rendszer gusztustalan.

 18. “””A Season Pass beszerzése egyéb extrákkal is jár:- azonnali gyorsabb mesterfunkciók a játékban- gyorsabb gyógyítási sebesség- gyorsabb pisztoly tárazás- nagyobb tár a puskában- exkluzív ismeretterjesztő film””Az ex. filmen kívül az összes többi nagyon gáz. De örülök hogy ettől nem csak nekem van hányingerem. Dlc-ért max legyen nehezebb, de komolyan.”

 19. Ebből akkor GOTY verzió vásárlás lesz nem day 1.

 20. Akkor lesz multi bisztosan.

 21. mennyibe kerül a digitális verzió?

 22. Reménykedtem, hogy csak multi dlc-k lesznek…

 23. Ha fizetsz gyorsabban gyógyulsz és tárazol… Következő az lesz ha fizetsz halhatatlan leszel. Nagyon nem jó az irány.

  • Pont az élményt rontja el amit az alapjáték nyújtana ahol pont forítva van minden. És még pénzt is elkérnek érte. Legalább a DLC-ket adnák a passhoz.

  • Egyszerű: nem fizetsz.

  • “Abszolút egyetértek, gusztustalan az irány. Nekem a free to play sem tetszik, elveszi a játék lényegét amikor azért akadsz meg, hogy “”most akciósan vedd meg a következő szintet 10%minusz !”” aztán még egy szint stb. Erre így nehezebben adom ki a zsetont, mint egyben a tizenezret. Mondjuk én ettől a dlc világtól is falra mászok…”

 24. Ha jó lesz a multi, jöhet a season pass. Viszont ha felejthető lesz akkor elég csak a story dlc nekem, azért meg nem veszek season passt…

 25. A Season Pass már lassan minden nagyobb játékhoz megjelenik. Szerintem beszerzem, de az fura, hogy a multiról még egy deka gameplayt nem mutattak nekünk. De két bővítményt majd kap. Remek.

 26. De ezek a funkciók kikapcsolhatóak? Mert nekem nem kell gyorsabb gyógyulás meg ilyen-olyan könnyítések.

 27. demo nem lesz?

  • Jelen álláspont szerint GOW Ascension exklúzív a demó ami napokon belül megjelenik.Ezzel kapcsolatban akartam is kérdezni, 31-én már elérhető lesz vagy csak júni 1-től ami szombatra esik? Tudtok erről valamit?

 28. most a season pass, a singliben teszi lehetővé: azonnali gyorsabb mesterfunkciók a játékban- gyorsabb gyógyítási sebesség- gyorsabb pisztoly tárazás- nagyobb tár a puskábanez kicsit hülyeség ha igen.

 29. Na akkor a season pass-ra rá repülünk amint sikerült összeszedni a PSn feltöltő kártya casht:D