Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Last of Us Remastered – jön a Photo Mode

A fejlesztő Naughty Dogtól érkező információk alapján első napos patchet kap a PlayStation 4-es [B]The Last of Us Remastered[/B] kalandjáték. A bővítés tartalma az új Photo Mode opció, amivel gyönyörűséges képeket fotózhat ki a szépséges helyszíneken játszódó történetből az, akinek erre ingerenciája és tehetsége van. Mivel PS4-en a screenshot megosztás pofon egyszerű és népszerű sportág, valószínűleg ezt az opciót – mely az inFAMOUS: Second Sonba is belekerült – sokan kipróbálják majd.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. The Last of Us PS4 – Photo Mode Tutorial Trailer http://www.youtube.com/watch?v=QgEbj8DJ6Pg

 2. Király ötlet.Mindig is hiányom volt,hogy miért nem lehet akár egy replayt tenni akármelyik játékba és összevágva filmet készíteni belőle.Sztem tuti lesz aki ezt összevágja képregényként.

 3. konzollal

 4. Végig küldtem PS3-on nem egyszer, a multiját is tologattam sokat, de én veszem PS4-re is, én játszani szoktam a kontollal nem platinázni (dolgozni).. LOL

  • … *slow clap*

  • A trófeázás jó dolog! Egy kedvenc játékodat úgy ismered csak ki igazán, ha gyűjtöd a trófeáit. Ráadásul némi önelégüléssel is szolgál, ha beszerzel egy olyan trofit, amiért rendesen megküzdöttél. Ezek csak +kihívások, amik nem rontanak a játékélményen! Szerintem 🙂

   • Így van. 🙂 Javítják az egész játékot. Miután kijátszottad, megismerted, átélted, még mindig vannak dolgok amiket megtudhatsz, átélhetsz. És sosem kötelező platinázni, csak ha akarod. Ez nem munka.

 5. baró!

 6. Olyan lenne az igazi ami anno a GTA 4 PC-s kiadasaban volt.

 7. Még arra vagyok kíváncsi, vajon a clikerek csak a mi mozgásunkra reagálnak, vagy most már a társainkat is letámadják. Szerintem leggyengébb pontja a ps3-ma verziónak ez volt.

 8. Ez tetszik!

 9. 166kép a játékból.Elképesztő mennyire jól néz ki.Látszik, hogy sokkal részletgazdagabb.http://www.allgamesbeta.com/2014/07/166-screenshots-of-last-of-us-remastered.html

 10. Az inFamous photo modja pont jo volt. Volt rekesz valasztas, zoom, kamera forgatas, effektek, itt is ezek lesznek szerintem, ez boven eleg.

 11. A lemezre már nem fért rá.

  • Örülni kéne, hogy egyáltalán kapunk ilyet, és milyen jófejek! Ne várd el, hogy minden a lemezre kerül, ez nem a PS2-es korszak. Az Internet korában élünk. Amúgy is megkapod launchkor, előbb úgy sem tudnál vele játszani.

 12. Minden játékba ajánlom, aminek ilyen szép a grafikája.

 13. Remélem hasonló lesz mint az inFAMOUS módja. 🙂 Nagyon csíptem a dolgot, egyszerű, mégis nagyszerű.

  • “Én idióta vagyok. Most kapcsoltam, hogy “”…ezt az opciót- mely az inFAMOUS: Second Sonba is belekerült-…”” az utolsó mondat.”

 14. Jó ötlet.

 15. Ez tök jó dolog.

 16. Ez egy jó dolog! 🙂

 17. Kicsit többre számítottam egy fotó módnál.

 18. minek?? háttérnek ugyse lehet berakni….

  • Hál’ istennek. Minél kevesebb felesleges sallangot kérünk. Nem hiányzik, hogy eljusson a fw arra a szintre, hogy csigára lassítja az ingame xmb használatot, úgy mint a ps3 esetében ez megtörtént. Azóta is azon röhögök, mert hogy kib@szott égő is. Én ezzel a holmival kizárólag játszani akarok és ezirányú igényeimet kielégítendő inkább a játékok fejlesztési idejével van gondom. A géppel nincs. Nem kell pohártartó a Nascar versenyjárgányba. Akinek pohártartó kell, vegyen egy bajortalicskát. (magyarul aki pc-t akar vegyen egyet, ne ettől várja hogy azzá váljon!)Fotó módról viszont xerox-al egyezik a véleményem, én is egy advanced foto feature-t várok. Szerintem amit a share gombról mi tudunk, ők is, vagyis feleslegesen nem kinlódnának vele. Sanszosabb, hogy post effect-ekkel telepakolt shot-ok jönnek 😀

 19. Jó lesz! Pláne, ha a GT-s fotómódhoz hasonló kerül bele. Vagy esetleg jobb. 🙂

  • Olyat ne várj szerintem.Nagyobb esélyt látok rá, hogy annyi lesz mint a inFamous esetében, hogy mindent eltüntet a kijelzőről és úgy nyomhatod a PrintScreent.(Arra kevés esélyt látok, hogy a régi multiplayer módos Uncharted fotómódot dolgozzák bele.)

   • Hát, akkor adtak a szarnak egy pofont, mert a HUD-ot kikapcsolva ugyanott van az ember a share gombbal.

   • Pont ezt akartam irni hogy az Unchartedben igen komoly fotomod volt…manuális fokusz és mélységélességállítással, környezet és bevilágítás variálhatósággal…de ott ugyi csak a multiból felvett anyagokból lehetett utólag fotózni. Hogy itt mi lesz azt majd meglátjuk. Várjuik sok szeretettel…én a PS3-as verzióval kivártam, toltam halasztottam, uh így már csak a PS4-esre fogok rárepülni. 🙂