Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Last of Us Part II – a Naughty Dog folytatja a történetet

Kiválóan zárta Shawn Layden a PlayStation Experience 2016-ot: bemutatták a Naughty Dog új játékát. A még korai fázisban lévő [b]The Last of Us Part II[/b] a csapat felújított motorja által fut, a videóból pedig csak úgy árad a hangulat.[b]*FRISSÍTVE*[/b]A leleplezést követő beszélgetésen rengeteg új dolog derült ki a folytatásról. Shaun Escayg kreatív rendező elárulta, hogy “tele lesz új technológiával” az alkotás és hogy eddig “nagyon igéretes”. Neil Druckmann pedig elmondta, hogy míg az első rész Joel és Ellie szeretetéről szólt, addig az új epizód a gyűlöletet állítja középpontba. A játszható karakter ráadásul most Ellie, aki már 19 éves – a történet pár évvel az eredeti után játszódik. A cím arra utal, hogy a két játék együtt egy nagyobb sztorit tesz ki, Druckmann pedig megígérte, hogy a rajongóknak nem lesz csalódás.Azt is megtudhattuk, hogy míg bizonyos személyek a Sonytól az E3-on akarták elárulni, hogy a játék létezik, a Naughty Dog szerint a PlayStation Experience volt “az egyetlen lehetőség” a bejelentésre, hiszen nagyon kötődnek az alkotók és a rajongók is az eseményhez.Végül, de nem utolsó sorban, Gustavo Santaolalla írja újra a zenét, amelyből egy új dalt meg is hallgathattok az alábbi videóban, pár rajzzal együtt.[youtube]W2Wnvvj33Wo[/youtube][youtube]HnuAQQTib4E[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A PlayStation exluzív címek miatt vagyok, PS rajongó! A Last of Us a csúcs!

 2. Szerintem Joel az elejen meghal!! Es a story nagy reszet Ellie-vel kell majd lenyomni!

 3. Azt a mocskos qrva mindenit.. Úgy örülök, mintha a lottón nyertem volna…))

 4. MŰVÉSZET pont

 5. Fantasztikus trailer.Elején a firefly jelnel teljesen azt hittem, hogy ennyi, bedobtak egy pár másodperces teasert aztán csókolom. 😀 bár nyilván direkt így is volt megszerkesztve.

 6. Mióta megláttam, gombóc van a gyomromban. A Sony elviszi az összes pénzem!

 7. Hatalmas!!! Csak győzzük majd kivárni…. 😀 Durci lesz a jövő évi felhozatal…

 8. Iszonyúan várom.

 9. Hangulatbomba .

 10. Csak győzzük kivárni!

 11. Vàààààààòòòòò pezsgöt bontok vazzzzzeeeee!!!Nagyon vàrom,nagyon akarom.De ne siessenek csiszoljàk tökèletesre a gyèmàntot.Minden aprò rèszlet is a helyère kerüljön.Az elsö rèsz magasra tette a lècet,de bizom benn hogy a kutyàk megugorjàk.

 12. Te jó ég!!! Ez mi???! Ez beszarás!! Ez őrület!! Végre VÉGRE!!!!

 13. Ez oszt igen! Jó ilyenre ébredni!

 14. Nagyon reméltem es mindig is írtam h ha lesz folytatás azt mar Ellie szemszögéből kell látnunk, hat így is lett. Kivancsi vagyok a játék melyik pontján jön rá Ellie h Joel kamuzott, de a hangulatból ítélve mar sztem az elején. Elég sok idő eltelt ahhoz h kiderüljön.

  • Szerintem nem az elején, hanem inkább a végén fog kiderülni, és ott lesz majd a nagy csattanó.

  • Szerintem is az elején. Mivel azt nyilatkozták, hogy ez a rész inkább a gyűlöletről fog szólni, szerintem nem kizárt, hogy azért, mert Ellie igencsak neheztel Joel-re, amiért annak idején hazudott.

   • Meg valószínű kiderül számára h Fireflies kimondottan azért nevelték mert immunis, így amikor azt mondja kinyir mindenkit valszeg rájuk gondol. Joel csak egy extra lapát… de annyi lehetőség van, felesleges találgatni.

   • Igen, valszeg itt ment félre a dolog köztük. Viszont azóta eltelt 5-6 év, ha Ellie annyira fel akarta vna áldozni magát az emberiség oltárán, bármikor megtehette vna. De tökre örülök, hogy a helyzet nem változott. 😀 To the edge of the universe and back – endure and survive.

    • “””endure and survive””ezt anno magamra varrattam, ritka nagy igazságot takar :)”

     • “Igen, “”való világra”” fordítva én úgy értelmezem, hogy mindig van megoldandó feladatunk, ami által fejlődünk – ha felismerjük, hogy ez az élet értelme. :)”

   • Én azt is el tudom képzelni, hogy az elején a Fireflies vissza szeretné vinni Ellie-t, amire Joel egy újabb orbitális hazugságot nyom le a lánynak, aki így meggyűlöli őket. Majd a játék végén derül csak ki számára, hogy a férfi végig kamuzott neki és nem véletlenül hajtják őt a túlélők. Nekem ebben a trailerben még inkább jónak tűnik a kapcsolatuk, de majd meglátjuk, tényleg millió és egy lehetőség van, iszonyatosan várom. 🙂

 15. Végre!

 16. Számomra a bemutató legjobban várt darabja.

 17. Én mindig tudtam, éreztem, mondtam, hogy folytatni KELL, rengeteg mondanivaló maradt benne. És ezt olyan módon fogják tálalni, amire senki más nem lenne képes.

 18. Akkorát üvöltöttem örömömben amikor először megláttam a bejelentést, hogy szerintem még a halottak is felriadtak :DNagyon várom a folytatást, az első rész toronymagasan a kedvencem 🙂

  • Az első a világ / minden idők legjobb játéka nálam, az Ultimate. Évente újrajátszom. Most éppen Grounded-en szenvedek, de ebből egyszer elég lesz. 😀

  • Ha csak egy jàtèkot kellene mondanom, hogy mièrt a PlayStation akkor valszeg ezt mondanàm.Pedig rengeteg jò ès ütös cime van a sonynak.De ez a törtènet nagyon megfogott.Mindig biztam benn hogy lesz folytatàs.

 19. Élőben néztem az eseményt. Amíg az Uncharted-et nem találtam el, addig a Part II-t simán felismertem az első képkockáknál.Midkét játékot várjuk szeretettel.

  • Mar akkor lehet tudni h új naughty dog játék jön amikor bemondják vagy kiírják h ez real Time-ben fut Playstationon. Szal az első kepkocka csak pecsét volt a borítékra

 20. Csak el ne vigyen addig a májam:)

 21. Na ez bombasztikus!

 22. Tényleg megtanította gitározni.

 23. Azon kevés játékok egyike amelyikből nem kell videot néznem hogy tudjam hogy kell.

 24. Nekem eladták.

 25. Lehet hogy lassan bepótolom az első részt…de egyelőre nem fér be. 🙂 A többi játék nem engedi. 😀

 26. Na vegre

 27. Nem találok szavakat.

 28. F*ck Yeah!

 29. Mindenre számítottam de erre aztán tényleg nem. 🙂

 30. Ez annyira komoly h erre mar erkölcstelen azt mondani h FAP FAP FAP

 31. Végre!!!!

 32. Uristen!!!!!!!!!!!!

 33. Akkor én most azt mondom, hogy megjelenésig nem nézek több videót. Kíváncsi vagyok, tudom-e ezt tartani.

 34. Igy legyen Ötösöm .

 35. Ez az, jöjjön csak!