The Last of Us Part II – 4 millió eladott példány

Hatalmas siker.

4 millió eladott példány fölött a The Last of Us Part II

A Naughty Dog lebilincselő játéka hatalmas siker a rajongók körében

A Sony Interactive Entertainment bejelentette, hogy június 21-ig bezárólag több, mint négymillió példányt értékesítettek a The Last of Us Part II-ból, amely így a leggyorsabban fogyó PS4 exkluzív játékká vált. A SIE köszönetet mondott a rajongóknak, akik segítettek az eredmény elérésében.

A Naughty Dog a The Last of Us Part II-val a saját kategóriáját meghaladó játékot alkotott meg. Az éveken keresztül tartó hosszas munkafolyamat során létrejött játék rendkívül magasra helyezte a mércét a szórakoztatóipari lehetőségek tekintetében. A The Last of Us Part II széleskörű innovációnak, tökéletes játékmeneti mechanizmusainak és mesteri történetmesélésének köszönhetően egy generációt meghatározó játékélménnyé és egyben a leggyorsabban fogyó PS4-exkluzívvá vált.

A SIE természetesen együtt ünnepel a Naughty Dog egész csapatával, akik lehetővé tették ezen mérföldkő elérését. Neil Druckmann, a Naughty Dog alelnöke és a The Last of Us Part II rendezője az alábbi üzenetet osztotta meg a rajongókkal:

„Elképesztően hálásak vagyunk a rajongóknak világszerte, akik játszottak a The Last of Us Part II-val és megosztották velünk élményeiket. Egy új típusú történetet szándékoztunk létrehozni, ami nehéz témákat boncolgat és nem várt kihívások elé állítja a játékost. Csodálatos hallani, hogy az élmény mennyi emberhez eljutott, és mennyi gondolatébresztő diskurzust eredményezett. A kreativitásotok, a csodálatos Photo Mode pillanatképek, az eszméletlen játékmenet GIF-ek, valamint az Ellie gitárján felvett dalok minket is inspiráltak.

A The Last of Us Part II nem jöhetett volna létre a Naughty Dog többszáz tehetséges és szenvedélyes fejlesztőjének munkája nélkül. El se tudunk képzelni nagyobb megtiszteltetést annál, mint amikor látjuk a játékosok pozitív visszajelzéseit. Köszönjük, hogy a segítségetekkel elérhettünk ehhez a mérföldkőhöz!”

A Sony Interactive Entertainment továbbra is azon dolgozik, hogy egyedi és lebilincselő játékélményt nyújtson és miközben már érkezik a következő generáció, a PS4 konzolon továbbra is várhatók nagyszerű új címek: a Marvel’s Iron Man VR július 3-án jelenik meg, míg a Ghost of Tsushima július 17-én debütál.

(sajtóközlemény)

8 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Nekem ez a rész jobban tetszett mint az első, ebből is látszik,hogy nem vagyunk egyformák 😁

 2. Szegény rollok, vagy erre mi a legújabb dumájuk hogy lmbtq miatt megvették sokan…

  • Szerencsére a savazók többsége eldugult, de azért maradtak egy páran, akik még így is képesek megmagyarázni, hogy bukás lett a játék…

   • bukás nem lett azért, de a 4 millióból a fele tuti utálja a játékot 😀

    • Szerintem aki játszott vele az imádja, aki pedig nem …nos ők még mindig fikáznak és mások helyett próbálnak véleményt alkotni arról amiről fingjuk sincs.

     • Én még ugyan mindig nem értem a végére teljesen ,de nem tudom azt mondani ,hogy élvezem. A sztori nekem nagyon nem jön be eddig ,de a gameplay maga tetszik ,meg minden más kurva jó.

     • én végigtoltam, nem imádom 😀
      azt mondjuk aláirom, hogy amit a neten csinálnak emberkék, az már vicc kategória.

 3. Szép!! Meg is érdemli 👏🏼👏🏼