Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Last of Us – készül az első DLC bővítmény

Források információi szerint a Playstation 3 exkluzív [B]The Last of Us[/B] első DLC-je a single player sztorihoz ad majd bővítést, azaz egy új epizódot. A cucc állítólag nagyobb lélegzetvételű lesz, mert a fejlesztőknek kisebb segítséget kellett kérni a Naughty Dog “másik” csapatától, akik jelenleg egy még be nem jelentett szoftveren dolgoznak.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hardon kipörgettem , most tolom survival-on (megérdemli), meg a multit is veretjük! Gyertek játszani jelöljetek be: mc_sabotage

 2. Co-op várható hozzá?

 3. Nagyon jó cucc! Pár napon belül le is pörgettem,úgyhogy már nagyon várom ezt a kiegészítést! Had jöjjön csak! 🙂

 4. Kíváncsi vagyok vajon folytatása lesz, vagy esetleg a sztori közepébe illesztik majd? De jöhet 1000% tuti vétel!

 5. Jöhet, addigra úgy is platina lesz.

 6. Jó lenne tudni mik is lesznek ezek a dlc-k, mert feleslegesen nem nagyon akarok season pass-t venni…

 7. A season pass már megvan szóval jöhet, nagyon kiváncsi vagyok mit adnak ki. És, h egyáltalán a játék ideje alatt játszódik, nem e előzmény. Remélem nem vmi kisebb részt raknak be vhova amikor utaztunk, mert ez se lenne rossz, de komoly új dolgokat nem tudna mesélni. Előzmény lenne jó szerintem, ott amikor Joel a hunterekkel vagy a fireflyal van lehetne jó dolgokat csinálni.

 8. legyen már végre a kezemben a játék!

 9. A hírhez meg annyit , hogy a JÁTÉK , a hibáival együtt is 10 pont , úgyhogy a DLC is tuti vétel . Én örülök neki – már ha tényleg nagyobb lélegzetvételű lesz . :]

 10. Jöhetne több Single dlc is, telhetetlen vagyok ha Last of Us ról van szó. 😀

 11. Egy online co-op-nak jobban örülnék, de ennek is nagyon örülök és akkor nem költöm el a pénzem másra.

 12. Soha nem vettem még DLC-t. Most rendhagyó leszek.

 13. Örülök, de előbb jó lenne végigtolni az alapot 🙂

 14. Előbb javítsák a hibákat!

  • Milyen hibákra gondolsz?

   • Volt egy jó pár ami nem túl nagy hiba, de annál idegesítőbb! (Ellie szinte láthatatlan az ellenfél számára, stb., wtf?)

   • az egybeolvadásokat , az el-el tűnő cuccokat , bugokat … , lenne azért mit javítani …

   • Mikor leállsz bokszolni pl egy csővel és átütsz az ellenen, ő persze megüt, ez a legidegesítőbb benne, normal meg hardon még elmegy, de Survivalon már agyvérzést kapok, h fölöslegesen pazarlom az energia visszatöltést. Az is buziság mikor a földre kerül az ellen akkor lehet még egy négyzetet nyomni és beviszi az utolsó támadást, erre mi van nem csinálja vagy 3 mpig hiába nyomkodom és elkapnak közben, áll mint egy f@sz….És ez elég sokx előfordult már, volt olyan is, h az iskola előtt tömegverekedést rendeztem, de nem talált be az ütésem de az övéké sem, és mikor ilyen van resztart csekpont……….Meg van még jó néhány de azok nem b@sztak föl agyilag.

 15. :O óóó!! Ez egy nagyon jó hír!

 16. Segitseget kerni a masik csapattol….. Akkor biztos mar PS4-es gammat keszitenek. De azt olvastam valahol,hogy nem terveznek meg uj grafikai motort kesziteni. Ha bejelentenek az Uncharted 4-et 2014-re akkor szerintem most boritekolhato a PS4 sikere. De varjunk meg vele hat ha meglepnek valami uj cimmel.

  • U4-re már mondták, hogy nem lesz.

  • Ha jól emlékszem azért nem faragnak új motort, mert a jelenlegi is olyan jól skálázható és bővíthető,hogy még bőven megfelel a céljaiknak.Ami a DLC-t illeti, nem szoktam én sem vásárolni,de engem a TLoU-szal zsebre vágtak, tehát első nap húzom lefele.

  • Egy ekkora csapat biztosan nem fog folytatást heggeszteni. Azt kiadják másoknak. A vita-s részt sem ők készítették, de mégi hozták a szintet.Szerintem 1 generáció 1 új Ip… ez a nd mérlege. Bár most ebbe a lastofus bekavart.Nekem sem kenyerem a dlc… de a Last of us minden pénzt megér.

 17. Az a még be nem jelentett szoftver igazán lehetne az Uncharted 4. 😀

 18. Akkor már ezt is csak akkor veszem meg ha minden szar DLC-t kiadnak hozzá. Biztos lesz ebből is egy complete kiadás.

 19. A hírhez csak annyit tudok hozzászólni, hogy remélhetőleg a be nem jelentett szoftverről promóznak valami a gamescomon. Nagyon tudnék neki örülni :).A DLC-ről meg csak annyit, hogy kíváncsi vagyok, hogy miről fog szólni. Nem szoktam DLC-ket venni, de ezzel lehet kivételt teszek.

  • eléggé esélyes hogy mutatják be, anno gamescom-on lehetett először kipróbálni az első Uncharted gameplay demo-ját is ami még eléggé félkész állapotban volt, de ott volt 🙂

 20. nem szokásom DLC-ket vásárolni de a LoU óriási kivétel lesz.