Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Last of Us – gazdasági tervezőt keres a csapat

Élő szolgáltatásként működő multiplayer játékhoz.

A The Last of Us és az Uncharted játékokról ismerhető Naughty Dog “gazdasági tervezőt” keres egy olyan multiplayer játékhoz, amely élő szolgáltatásként működik majd, illetve karakterfejlődést is tartalmaz.

A jelentkező segít majd a csapatnak “létrehozni az önkifejezés lehetőségeit a játékosok számára, biztosítja a robosztus, hosszútávú működését a játékoknak, és lehetőséget biztosít elérendő nagy jutalmakra” – ami úgy hangzik, mintha kozmetikai elemeket kellene kiépíteni ahhoz, hogy személyre lehessen szabni a karaktereket. A Naughty Dog több mint egy éve megerősítette, hogy különálló többjátékos móddal bővül a The Last of Us univerzuma, de erről nem esett több szó már egy jó ideje. A munkára pályázótól elvárják, hogy legyen tapasztalata a konzolos és PC-s multiplayer játékok belső gazdaságainak kiépítésében, illetve ismernie kell a játékosok pszichológiáját. Az új munkatárs a belső gazdaság és a játékos fejlődési rendszerének tervezéséért, implementációjáért és finomhangolásáért lesz majd felelős, és együttműködik majd másokkal, hogy ezek a gazdasági rendszerek jól működjenek együtt egyéb elemekkel. Az még nem egyértelmű, hogy valóban a túlélő horror többjátékos értelmezéséről van-e szó vagy valami teljesen másról, de a stúdió több mint 40 nyílt pozícióra keres munkatársakat, amelyek közül csupán ez az egy kapcsolódik a multiplayer játékhoz.

A The Last of Us Part II már kapható PlayStation 4-re, következő projektje pedig annak a folytatása lehet, illetve valami teljesen új szellemi tulajdon. Egy biztos: új Unchartedot a Naughty Dog már nem fog fejleszteni.

4 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Uncharted-ért kár, de ha lesz helyette valami más, akkor legyen -itt persze hasonló adventure-game-re gondolok. 🙂 És azt sem bánnám, ha PS5 exk lenne. Az új TLoU multi is jöhet – már ha tényleg lesz ilyen. Addig meg be kell szereznem egy TLoU PII-t.