Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Last of Us – friss képek a PS3 exkluzív kalandból

2013. június 14-én kerül a magyar boltok polcaira az unchartedes Naughty Dog stúdió Playstation 3 exkluzív, kiváló minőségű túlélő kalandjátéka, a [B]The Last of Us[/B]. A játék tesztjét a PlayStation.Community június 5-én délután közli majd le, elsők között a világon.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “””síma”” demó mikor lesz elérhető?”

 2. megjelenéskor kiveszek egy hét szabit 😛

 3. óriási játék lesz! elképesztő grafika… ahogy mondtam ha minden játék így nézne ki ezen a konzolon, én tuti nem vennék ps4-et…

 4. Ma próbáltam ki a demót, nagyon szuper. Irányíthatóság nagyon jól meg van oldva, látvány, izgalom, bujkálas, miden van benne. Ami zavar, van kb 20 féle felirat de hun nincsen. Nagy hiba!!

 5. Engem megfogott a demó és szerencsére pont annyit mutatott amennyit kell (nem villogott a legszebb helyszínekkel, pár alap játék elem, csak hogy tudd TÉNYLEG mire számíthatsz. A monumentális dolgokhoz a teljes játék kell ugye… 🙂 ). Bár nem első napos vétel, mert 1 hét alatt úgy is zuhan az ára, annyi várakozás még belefér.

 6. hú ez majd nagyon kell.

 7. #27: peeeeeeeeeeeerszeeeeeeee :))) Az ilyen tudatlan hülyék mint te és társaid képtelenek vagytok felfogni hogy a Naughty Dog a Sony-é és a Sony soha nem fogja megengedni hogy Xbox-ra esetleg PC-re költözzön egy ilyen játék.Ezen akkorat rohogtem gamekapocs hozzaszolas!:)

 8. Szép képek. Nagyon várós játék. Előrendelni nem fogom, kivárom amíg 8-9-10ezer forintért meg lehet már venni.

 9. 40 font az angol store on 20.000 ft season passal magyar store on! na eeza beszéd 🙂 első digitális cucc amit veszek egész alakulnak az árak (term 1-1 fő vásár lesz)

  • Az szerintem season pass nélkül 20k.

   • season passal 20.000 ft

    • “Én csak ezeket találtam:””Pre-order The Last of Us™ to get the Sights and Sounds Pack, containing a digital download of the game soundtrack, plus winter Joel and Ellie avatars and The Last of Us™ city dynamic theme for your PlayStation®3.””””Pre-order The Last of Us™ to get the Survival Pack: boost your multiplayer combat by 100 bonus Supply Points and get single player Joel and Ellie skins, early access to the brawler survival skill, a customisable multiplayer cap and mask and a bonus loadout point.””És mindkettőhöz külön ajánlják a season passt 6k-ért.”

 10. Hamar jön a teszt. De most nincs rá szükség, hogy megerősítsen a vételben. Már el van döntve.

 11. Majd kiderül, mikor kijön a játék. Egy párperces demo semmit nem mond.De nekem eddig ez jött le.

 12. Brutálisan néz ki. Iszonyúan várom a játékot. Pazar volt a demó.

 13. A konzol fejlesztők krémjének új alkotása….hát nem elsőnapos?!

 14. “””Uncharted másolat az már biztos”” – köze nincs hozzá””csak mászkálni, meg gyűjtögetni fogunk”” – te, talán”

  • ezt nem értem, nem uncharted másolat? a játékmenet szinte ugyan az, én csak az uncharted 1, játszottam. A háromról videókat néztem, szerintem a játékmenetet ebből vitték át… :)a verekedés, a lövések, még a menü is hasonlóak. 😀

 15. teszteltem a demót, szép, meg minden, de nekem kevés. Uncharted másolat az már biztos, csak horror formában, meg kaland ugye.Szerintem a játék nagy részében csak mászkálni, meg gyűjtögetni fogunk…

  • “””teszteltem a demót”” Ehhez muszáj hozzászólnom,úgy felhúztam magam.””én csak az uncharted 1,játszottam””…nem fogom az egész baromságot idézni,felesleges.Barátom fogalmad nincs a két stílusról,ha valamit tény ként közölsz,először JÓL nézz,olvass utána és talán nem fogsz ennyire beégni.Mint tesztelő páros lábbal vagy kirúgva.”

   • “mit írtam teszteltem a demót, érthetően játszottam vele! nekem az a véleményem, hogy uncharted-re hajaz, és hülyeség azt mondani, hogy nem hasonló a játék menet, sőt… igen, csak az uncharted 1 játszottam, a 2-3 csak videón láttam. Ha jól tudom, a The Last of Us az uncharted készítői csinálták.de nem akarok veszekedést, én csak a véleményemet írtam le, ami szerintem nem bűn, és nem kell sértegetni, hogy “”beégtem””. nekem az ilyen játékok nem a stílusom, persze játszanék rajta, csak nem első vételes lesz, ha olyan 7-8 ezer lesz, talán.Én inkább a god of war stílust szeretem.szó mi szó, szép a látványa a The Last of Us, csak, a története is egy kicsit lerágott csont, fertőzött emberek… stb. “”nem akarok ezzel is vitát”” :)”

    • Bocsi öreg ha megsértettelek,kicsit bepipultam.Oké,neked nem jön be,uncharted stílus,oké.Csak annyit kérek(ha meg tudod oldani),játszd végig az U2-U3-at és utána a Last of ust.És ha van kedved utána megbeszéljük,átrágjuk.

    • “A véleményedet elmondani egy dolog, és megint más azt mondani, hogy “”hülyeség azt mondani, hogy…””. De én nem tudom, nem vagyok tapasztalt demótesztelő.”

     • “””De én nem tudom, nem vagyok tapasztalt demótesztelő.”” – De legalább van önkritikád Rolmi, az is valami. :P”

    • tömve van túlélő horrorral ez a generáció igen…:) (ironic…)

 16. nem úgy volt, hogy 4.-én lesz a tezst, vagy ezt álmodtam?

 17. Eszméletlenek a képek, negyedik sor középsőn a szakállas csávó tiszta Nate!! :)) És lecsúsztam a tesztről bakker, pedig szakmailag is nagy lehetőség lehetett vna… :S

 18. Nézegetem a képeket, és nem nagyon tudok várni! Ez a game kiszakít majd megint ebből a retek valóságból! bjutifull!!!