Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Last of Us – Ellie hangja benne lenne a folytatásban

A nagy sikerű PlayStation exkluzív [b]The Last of Us[/b] főhősnőjét, Ellie-t alakító Ashley Johnson mesélt arról, hogy szívesen szerepelne a folytatásban is.[i]”Úgy vagyok vele, hogy ha ismét belevágnának, ha lenne még egy történetük Ellie és Joel számára, vagy azon világ számára, akkor teljesen benne lennék. De van egy részem, amely azt gondolja: ’Ember, az a történet simán megállja a helyét.’, és úgy érzem, hogy jó lenne úgy hagyni, ahogy van. De ha mégis folytatnák, imádnék a része lenni.”[/i]A poszt-apokaliptikus alkotás filmadaptációjáról is ejtett pár szót. Bár a filmről jelenleg nem túl sokat tudni, és Neil Druckmann alkotó szerint egy ideje nem is haladnak vele, Johnson azt reméli, hogy mégiscsak lesz belőle valami. Arra a kérdésre, hogy majd szerepel-e a filmben, viccesen azt felelte: „Persze, clicker leszek.”A The Last of Us folytatásával kapcsolatban a Naughty Dog már ötletelt, de addig nem vágnak bele semmibe, amíg a nemrég megjelent PS4 exkluzív Uncharted 4: A Thief’s End DLC tartalmával el nem készülnek.[i]Forrás: [a http://www.gamespot.com/articles/the-last-of-uss-ellie-actor-would-love-to-return-f/1100-6443071/]GameSpot[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Egy teljesen új sztori talán jobb lenne, mint egyenes folytatás.

  2. Jöjjön!

  3. de jó volna a folytatás,pedig még csak a 3-on játszottam végig,de a 4-re is meg fogom venni.

  4. Azért remélem lesz folytatás. Akár film is jöhetne. Mel Gibson simán eljátszhatná Joel-t, szakállal nagyon hasonlít rá. Most néztem tőle a Blood father-t, egyből észrevettem a hasonlóságot.

  5. Nem készül. 2020-ig nem lesz semmi. Gagyi game.

  6. Tuti készül már, de az is biztos, hogy 2018 őszénél előbb nem jelenik meg. Én nem bánnám, ha hagynák Joelt és Ellie-t, hanem teljesen új karaktereket írnának, egy új sztorit ugyanebben a világban, és csak utalások lennének az első részre, vagy csak mellékszerep szintjén lenne benne pl. a felnőtt Ellie.

  7. Az Uncharted 4 DLC-k egészen biztosan nem foglalják le az egész stúdiót, biztos vagyok benne a csapat nagyobbik része már készíti és talán jövőre meg is jelenik. 2017-ben is kell a Sony-nak egy U4 minőségű játék.