Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Last of Us – eddig 3.1 millió eladott példány

[I]Budapest, 2013. július 9. Már 3,1 millió eladott példánynál tart a The Last of Us A világszerte számos elismerést kapott exkluzív játék minden várakozást felülmúlva válhat 2013 legjobb eladási mutatókkal rendelkező PS3 játékává. A Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy a The Last of Us™ játék eladott példányszáma globális szinten meghaladta a 3,1 millió darabot. A The Last of Us egy Cordyceps gombafaj pusztító járványa után húsz évvel játszódik egy megváltozott világban, amelyet a két főszereplőn, Joelen és Ellien keresztül ismerhet meg a játékos. A kalandos történet középpontjában a túlélés, a hűség, a szeretet és a megváltás témái állnak. „Az értékesítési mutatók és a pozitív visszajelzések alátámasztják, hogy a The Last of Us valóban kiemelkedő minőségű, élményekkel teli játék” – emelte ki Shuhei Yoshida, a Sony Computer Entertainment Worldwide Studios elnöke, aki hozzátette, hogy a kasszasiker a Naughty Dog csapatának teljesítményét is igazolja. A The Last of Us tökéletes példája annak, hogy a PlayStation az egyedülálló játékaival az interaktív szórakoztatóipar újraértelmezését tűzte ki célul.[/I][I](sajtóközlemény)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egész pofás számok….így a megjelenés után nem sokkal…..

 2. Már teljesen lehangolt a konzolpiac. Elegem volt a sok pixelvadász ramaty multiplatform cuccból. Nem segített a dolgon a Gt6 engine alapú Nissan ‘izé’ sem, a 2×2 pixeles tribünökkel, meg az akadozó háttérfrissítéssel. Bukáás. Mi lesz ott 20 autó esetlén Silverstone-ban? Aztán jött ez a műremek. Plusz a Metro Last Light is hozzá, ami azt is megmutatta, multiplatform is lehet egészen korrekt grafikai minőségű a jelenlegi generáción. Hálás lehet nekik a Sony, szerintem sokan kizárólag az ilyen ritka, de remek játékok miatt nem hagyják a bánatba a konzol dolgot.

 3. Ebből egy az enyém 🙂 Igaz, itt van már vagy 2hete a polcon, de még be se tudtam tenni a lemezt, ááááááá 🙁 Kibebaszott meló pffffffff

 4. Ez a játék megmutatta milyennek kell lennie egy tökéletes túlélő horror kalandjátéknak, remélem a többi fejlesztő tanul belőle, főleg a Capcom….

 5. es mi van a tobbi rosz jatekkal?azt nem irjak.

 6. én is vinném már

 7. Unchartedből is hazavittek 6M darabot részenként,szerintem a TLoU sem fog megállni ez alatt.

 8. Es en meg köztük sem vagyok:)

 9. szép.

 10. Nem rossz!

 11. szép számok:)

 12. azért ezen elgondolkodtam: átlag 60 dolláros áron adják mindenhol, (itthon is kb ennyi) ami 3,1 milliós eladásnál durván 183 millió dollár bevételt jelent… gondolom 100 millió biztosan elment a három éves fejlesztésre, plusz a gigászi marketingre, szóval marad 83 millió nyereség ami vélhetően azért 100-ig biztos felkúszik. Ez vajon milyen eredmény a játékpiacon?Egyszer megnézném bontásban mire mennyi megy el egy ilyen AAA game fejlesztési költségvetéséből.

 13. Nem 3,4?