Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Last of Us – bejelentve a remake és a multiplayer rész

Plusz részletek a sorozatról.

A Summer Game Fest 2022 nagy fináléja a The Last of Us sorozatot érintette, és maga Neil Druckmann, a Naughty Dog társelnöke árult el részleteket a franchise-ról.

Bár a The Last of Us Part I – az eredeti játék és Left Behind kiegészítőjének PS5-ös remake-je – kiszivárgott a műsor kezdete előtt, voltak még azért meglepetések. Kikerült például a fenn látható első grafika a különálló multiplayer játékról, ami Druckmann szerint elég naggyá nőtte ki magát – sőt van annyira nagy, mint egyjátékos kalandjaik. Új karakterek vannak, új helyszínek, és egyedi módon mesél majd el egy történetet.  Vinit Agarwal, Anthony Newman és Joseph Pettinati vezetik a projektet, akik mint a The Last of Us és az Uncharted veteránjai.

A The Last of Us Part I mai technológiával alkotja újra a klasszikust, modern játékmenettel, jobb kezeléssel és több kisegítő lehetőséggel. Az effekteket, a felfedezést és a harcot mind kibővítették, és most már a 3D-s hangra, a haptikus visszajelzésre és az adaptív ravaszokra is lehet számítani. Matthew Gallant és Shaun Escayg állank a projekt élén. Gallant egy évtizede csatlakozott, hogy dolgozzon az eredeti kalandon és az Uncharted 4: A Thief’s Enden, majd vezető rendszertervező lett a The Last of Us Part II-nél, és részben ő vezette a több mint 60 kisegítő lehetőség létrehozását. Escayg vezető jelentanimátor volt az említett két játéknál, és kreatív rendezője lett az Uncharted: The Lost Legacynek. Az újrázás szeptember 2-án jelenik meg PlayStation 5-re és PC-re.

Ezen túl pedig hírt kaptunk az HBO sorozatáról is. Megtekinthettünk egy képet arról, ahogy a hőspáros, akit Pedro Pascal és Bella Ramsey alakít, bújkál egy clicker elől. Druckmann elárulta azt is, hogy Troy Baker és Ashley Johnson, a karaktereket a játékokban alakító színészek is kaptak szerepet a sorozatban – bár azt nem árulta el, hogy pontosan mit, de az biztos, hogy nem csak egy villanásra bukkannak majd fel. Egyébként pont tegnap volt a forgatás utolsó napja, és maga Druckmann is rendezett egy epizódot.

Az elkészítésében a Csernobil alkotója, Craig Mazin és maguk a játékok kitalálója, Neil Druckmann is részt vesznek, és állítólag a valaha készült legnagyobb filmes vagy televíziós produkció lehet Kanada történetében. Nemrég kiderült, hogy Enyedi Ildikó, a Testről és lélekről rendezője is szívesen venne részt a produkcióban, a már ismert rendezőkről és egyéb szereplőkről pedig ITT tudhatsz meg többet, míg magáról a sorozatról ITT.

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Mostanában alig multizok, de ez az új játék érdekel, már csak a szokatlan narratív elem miatt is.