Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Last of Us – a sorozat első évada az első játékot dolgozza fel

Lesznek nagy eltérések.

Neil Druckmann, a Naughty Dog kreatív rendezője és a The Last of Us alkotója arról beszélt, hogy miként dolgozza majd fel az HBO-s sorozat a játékot.

Kifejtette, hogy az adaptációról sokat egyeztetett Craig Mazin showrunnerrel arról, hogy alapvetően az első évad a teljes első játékot dolgozza fel. A karakterek és az események mögötti filozófiát a legfontosabb eltalálni, az pedig már apróbb kérdés, hogy milyen lesz mondjuk a ruhájuk. A lényeg: megtalálni a karakterek magját. Túl sokat persze nem akart elárulni, de megerősítette, hogy lesznek jelentős eltérések, főleg azért, mert más médiumról van szó. Egy videojátékban például sok az akció, és tanítani kell a játékost a mechanikákra. Több az erőszak és a látványelem, erre azonban nincs szükség egy televíziós sorozatnál: a nézőket ott nem kell megtanítani a fegyverhasználatra. Megemlítette, hogy az HBO nagyon együttműködő abban, hogy eltávolodjanak a hardcore akciótól, és inkább a karakterdrámára fókuszáljanak. Végül felhívta a figyelmet arra, hogy látta az ellenség szörnyek egyik elemének tesztjét, és nagyon jó volt látni a fizikai valóságban. Korábban egyébként szó volt arról is, hogy lesz egy “döbbenetes”, a játékból eredetileg kihagyott rész a sorozatban.

A The Last of Us sorozatról ITT tudhatsz meg többet, amiben a hőspárost Pedro Pascal és Bella Ramsey alakítják majd. Az adaptáció csupán egyike a PlayStation terveinek: a cég hét játékát szeretné képernyőn látni, és ezen erőfeszítések gyümölcse lesz a jövő februárra tolt Uncharted film, a Sly Cooper sorozat, valamint a Twisted Metal élőszereplős sorozat is.

2 hozzászólás

Hozzászólás

  1. …akkor az első évad még nézhető lesz…Ellenben ha TLOU2 t dolgozzák majd fel, ami csapnivalóan rossz lett történetileg, nem biztos, hogy hosszú életű lenne a sorozat. Pascal t meg amúgy is valami sötét lyukba el kéne ásni jó mélyre és elfelejteni, hogy valaha létezett.

    1