Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Last Guardian – vadiúj infók Japánból!

A japán Dengeki magazin is részt vehetett a Playstation 3 exkluzív [B]The Last Guardian[/B] aktuálisan zajló promókampányában, és interjút készíthettek Fumito Ueda mesterrel. Egyértelműen közeledik a megjelenés: a rendező magabiztosan ejt el újabb és újabb nüansznyi morzsákat.[B]Game Over[/B]- A fiú, akit a player vezérel, nem örök életű. Meghalhat, ekkor a játék véget ér.- De véget érhet másképp is: például ha elkapnak az őrök. Ekkor azonban még nincs rögtön minden veszve: a kissrác esetleg meg is szökhet. Ez azonban rizikós Ueda szerint, mert ha újra elkapják, egy olyan helyre viszik, ahonnan már nincs menekvés. Az Game Over.- A halál természetes módon is bekövetkezhet. A nagy mélységekbe esést a fiú nem éli túl.[B]Fejlődés[/B]- A játék során a fiú “növekszik”. Ueda nem árulja el, hogy fizikailag vagy szellemileg, de utal rá, hogy a srác egy idő után már “elbánhat az őrökkel”.[B]Torico Lexikon[/B]- Torico (a [I]kutyamadár[/I]) nem a fiú szolgája. Olyannyira, hogy kezdetben nem is érdeklődik iránta. Az elején még inkább csak hordókkal és vázákkal játszik, tojik a gyerekre. Ahogy haladsz a játékban és fejleszted kettőjük kapcsolatát, úgy figyel egyre jobban Torico a kis emberre.- A magazin egy példát hoz: a fiú megpróbálja felébreszteni az alvó Toricót úgy, hogy a fülét húzza. A kis állat a füle botját sem mozgatja. Később, ahogy összebarátkoznak, ez a technika már működni fog!- Az állatka képes futni, ha elég helye van hozzá. Ezt Ueda azért mondja, mert sokat találgatták, vajon a fiú meg tudja-e majd ülni Toricót. Ueda egyenes választ nem ad, de hangsúlyozza, Torico futkározhat.- Torico modellje nagyon kidolgozott. Tökéletesen leolvasható minden reakciója. Még attól függően is másképp reagál, hogy mikor melyik fülét macerálod. Ha az orrát piszkálod, érzékeny rá, mint a kisállatok.[b]Ellenfelek[/b]- Az őrök nem csak a fiú, de Torico ellenségei is. Az állat magától is rájuk támad, kérés nélkül.- Kezdetben nem tudsz hatni az állatkára. Ameddig nincs barátság, a saját feje után megy.[b]Pályák[/b]- A Dengeki a már ismert “vár” helyszínt látta. Az utat egy ajtó állja, be kell törni. Mögötte akár a külvilág is lehet?- Ueda elmondja, hogy a végleges játékban több helyszín is lesz. Szűk és tágas placcok is, minden. Vannak “gondolkodós” és “akciósabb” helyek is.- Találkozhatsz majd “óriási” ellenségekkel is – a nagyobb helyszíneken. Itt talán már Torico is kevés egyedül?- A történésektől függően előfordulhat, hogy például Torico ügyködésének, a megtörténő szituációknak köszönhetően egy pálya korábbi szakaszára már soha nem lehet többet visszamenni. Nincs teleportálgatás. Az EGÉSZ világ egy nagy egész.Egy Playstation 3 exkluzív Kis Herceg készül?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ueda a ‘zisten ! :]Mindenek felett ….

 2. Na jó,ez így már nem fair! Ide vele most,most,MOST!!!Must have game!!!

 3. Kötelező lesz.

 4. Fú jó kis cuccos lesz:D és ezekbe a morzsákba már lehet kapaszkodni:D Hajrá, kötelező darab.

 5. “””óriási”” ellenségekkel is – a nagyobb helyszíneken””Te Úristen.”

 6. “Ez jól hangzik, bár az a “”meghalsz”” akkor vége a játéknak kicsit félelmetes…..de akkor jobban kell figyelni :)”

 7. Nagyon várom mi lesz ebből???

 8. Nagyon jó lesz. 🙂

 9. köszi az infót ! Ueda-ban azt tisztelem a legjobban hogy olyan mint a játékai: szerény és isteni :)lesz még itt bőven újdonság amire álmunkban sem számítanánk.

 10. na nem ettől a cikktől fogunk türelmesebben várni.. 🙂

 11. Tuti elsö napos vétel!!

 12. Hát….hát…hát….Ahogy PlayNorbi is írta… nem szeretném elkiabálni, de ez mindennek a teteje lesz az eddigi infók alapján. : )

 13. Nagyon tetszik hogy ilyen összetett, igencsak oda kell majd figyelni. Várom nagyon…

 14. “Bazz, ezt “”kár”” volt elolvasni,erősen beindította a -Mikor jön már?? érzést!:)”

 15. Egyik legjobban várt játék.

 16. És a dárdákkal v. nyílvesszőkkel ami az állatban van azzal mi van?Elvileg azok kiszedésével lehet majd nevelni,tanítani a madarat.

 17. Na ezért jó PS tulajnak lenni.Méghogy lehet temetni a ps3-at, meg ezt nem tudja azt nem tudja.blabla:)Úgy tűnik minden idők legnagyobb művészi alkotása készül.

 18. Nem szokásom a gyűjtői kiadások vásárlása, de ebből tuti meglesz, akárhonnan is kell rendelnem.

 19. pont tegnap gondoltam erre, hogy nah mi lesz a last guardian-nal. :)már a gondolatától is libabőrös leszek, hogy milyen világot alkothattak nekünk.jó lesz! 🙂

 20. jó lesz, az biztos!

 21. Nem szeretném elkiabálni, de lehet et lesz a jéghegy csúcsa ebben a generációban!