Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Last Guardian – a Sony nevet a híreken

Weboldalak azt pletykálják, a Sony végleg törölte a [I]viccesen régóta[/I] fejlesztés alatt álló [B]The Last Guardian[/B] kalandjátékot. Fumito Ueda rendező egyszer más otthagyta a projektet, aztán mégis besegített befejezésébe, majd teljes lett a csend…A TLG eredetileg PS3 exkluzív szoftverként lett bejelentve, aztán már PS4-es játékként pletykálkodtak róla.A pletykán Scott Rhode SCEA szoftver-manager csak nevet, Neil Druckmann Naughty Dog rendező pedig a fejét csóválja és nem érti, kik keltenek ilyen szóbeszédeket.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ez a játék is olyan lesz mint a Duke Nukem, h majd jön majd jön, azt mikor megjön totálisan elhasal

 2. Ez nem egy atlag RPG vagy FPS,itt nem eloz be a konkurencia.A jatekosok tulnyomo resze azt sem tudja,hogy ezt elkezdtek fejleszteni.Kivancsi lennek,hogy milyen elvarasok is nonek vele kapcsolatban.Max elvarjuk,hogy azert megjelenjen.

 3. Történjen akármi a játék körül (ez alatt értem, hogy hamarosan megjelenik és nagyon de nagyon jó lesz stb stb) ez már vérciki így is úgy is.Nincs olyan értelmes indok ami megmagyarázná ezt az irreális hosszúságú fejlesztési időt, pont!Ha egy Skyrim-nak elég volt 4 év fejlesztés, akkor nehogy már ennek ne legyen… Én inkább a Sony-n meg a készítőkön nevetek, nem velük!

 4. Lényeg, h lesz! 😀

 5. “””Kik terjesztenek ilyen szóbeszédet…?””És azok akik ilyen rég fejlesztenek szó nélkül egyetlen játékot?Tényleg nem azért, de egy icik-picikét én a Sony-n “”nevetek””… kínomban.Mert nevetségesek, amit csinálnak a játék körül.Persze ehhez kell egy ilyen szerencsétlen fejlesztőcég, mint amilyen a Team Ico is.”

  • Ennyi erővel nevethetnénk a Rockstaron is az Agent végett.Azt még régebben jelentették be mint ezt és azóta egy szót sem szóltak róla, hogy mi van vele…

 6. Én nem nevetek a Last Guardian híreken, inkább sírok.

 7. Nagyon tartok, hogy mi lett ebből a játékból, mint amikor A légy 2-ben elteleportálták a kutyát és ugyan a kísérlet sikerült, de a blöki helyett kijött az a rákság ! :/

  • Sajnos attól félek, hogy ez a játék is azon játékok sorsára fog jutni amiket nagyon sokáig halasztottak.Egyre nőnek az elvárások és a végén legyen bármilyen jó játék is, legtöbben úgyis csalódni fognak, mert olyan elvárásokat fektetnek a játéknak amiket lehetetlen teljesíteni.Ez főleg igaz egy ilyen rétegjátéknál mint ez(ugye amiben nem lehet kaszabolni az ma már nem menő…).

   • A Duke Nukem forever volt még ilyen sokáig húzva halasztva, a játékélmény nem volt rossz, de a grafika már messze elmaradt a többi gamához képest. Emiatt sokan le is húzták a retyón. :)Persze a TLG teljesen más kvalitású játèk, nagyon várom én is, de benne van a pakliban, hogy nem fog megfelelni az elváràsoknak.

   • Nőnek az elvárások? Nem hiszem, nekem csak annyi az elvárásom, hogy ha olyan jókat nevetnek a játék törléséről szóló híreken, akkor legalább jelenjen meg… bármi, ami ezt a címet viseli.Nem nőhetnek az elvárások, ha szinte mindenki el is felejtette már a játékot.De összességében ez a projekt már régóta átlépte az ultragáz szintet, úgyhogy én a sony helyében nem nevetgélnék, hanem sűrű meghajlások közt kérnék elnézést a közönségtől. Még ha amerikai vagyok, akkor is.

 8. Ueda semeddig sem hagyta el a projektet, külsősként a mai napig ő a rendezője.

 9. meg a vegen kideru lhogy az nd vette at a fejlesztest es ok lesznek akik befejezik es ez az nd uj cime 😀 persze ez faszsag ^^