Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Game Awards – Hideo Kojima nem vehette át a díját

A ma hajnali [B]The Game Awards[/B] során a PlayStation 4-re is megjelent [B]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain[/B] kapta meg a legjobb akció-/kalandjátéknak járó díjat. A széria atyja, és a játéktörténelem egyik legkiemelkedőbb géniusza azonban nem volt ott: [B]Hideo Kojima[/B] helyett Snake szinkronhangja, Kiefer Sutherland vette át a díjat.A Konami és Hideo Kojima között régóta tartó furcsaságok tovább fokozódtak, amikor a műsorvezető Geoff Keighley egy kis fényt vetett a történésekre a következő szavakkal:”Mint észverettétek, Hideo Kojima nincs ma este velünk, és szeretnék erről egy keveset elárulni nektek. Kojima szeretett volna itt lenni velünk ma este, de sajnos egy a Konamit képviselő jogász felvilágosította, hogy nem utazhat el a ma esti díjátadóra díjakat átvenni. (A közönség itt fújolt egy nagyot.) Még szerződés köti. Csalódás, és felfoghatatlan számomra, hogy egy olyan művész, mint Hideo, nem jöhet el, és nem ünnepelhet kortársaival és csapattársaival.”Jelenleg se Hideo Kojima, se a Konami nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem elég neki, hogy Ő Hideo Kojima?

 2. Biztosan játszott. xD

 3. F*CKONAMI

 4. Ez a -számomra- rettenet game örüljön, hogy kapott valamit ! Geoff meg egy jó nagy bottal még piszkál a szaron…de ugye ez csak nekik új.

 5. Most Kojima vagy ráhajtott az egyik vezető feleségére, vagy eleresztett egy galambot az egyik vállalati ebéden. Mind a kettő halálos bűnnek számít. Nehogy a végén seppuku legyen belőle…Viccet félretéve, érdekelne a valós ok.

  • Gyanitom, az a valos oka, hogy ha kirugjak, akkopr akar tobb millios vegkielegitesre szamithat. Addig viszont a ceg szopatja, es neki bologatni kell, maskulonben ugrik a penzmag.

   • Az oké. Én is csak azután küldtem el a jó édes anyukájába az egyik kisfőnökömet néhány évvel ezelőtt, miután megkaptam a végkielégítést. Az érdekelne igazán, hogy miért válnak meg egymástól, és miért kell ez a sok sz*rakodás. De valószínűleg ezt sose tudjuk meg.

    • Kis hazánkban nem lenne végkielégítés gondja a Mesternek (feltéve ha tényleg ez az ok, ez csak egy tipp) mert nagy eséllyel nem is kapna, még ha jogosult is rá.

     • Azt el tudom képzelni. A mi kis jelentéktelen összegünkért is meg kellett harcolni, és még így se annyit kaptunk mint amennyi járt volna.

     • Azért vezetők megkapják:) A munkás megszopik nekünk is faszán csütörtökön bejelentették, h szombat vasárnap kötelező túlóra, tehát 13 napot megyünk dolgozni szünet nélkül, de volt olyan a cégnél aki egyszer 19 napot ment így, de vezetők közül senki nincs bent ilyenkor, és akkor a főnök még előadja, h a munkásnak örülnie kellene, h jöhet dolgozni, jöjjön be ő akkor faszom, alig tud ember pihenni és akkor folyton tolják be a kötelező túlórákat, a kormány meg adja lovat, számolgattam, faszom lassan odajutunk, h egy cég magyarországon az összes szombatot kiadhatná kötelező túlórába, mert az ember úgyis csak dolgozni akar.

     • OFF: Persze, a vezetők megkapják (akár több milliót is 1 hónap munka után, álá BKV) én a dolgozókra céloztam.Édesanyámat 2 éve úgy küldték el a munkahelyéről (ahol 9 évet dolgozott) leépítés miatt, hogy egy héttel elbocsájtása előtt kapott egy fegyelmit rossz munkavégzés miatt, és érdekes mód a többi majd egy tucat ember is ugyanígy járt. Soha senki nem kapott még előtte, csak most. Ugyebár mindenki munkájában lehet hibát találni ha akar az ember. Így nem volt jogosult a végkielégítésre a cég. Volt munkahelyemen a Samsungban az a bevett szokás, hogy csak határozott idejű szerződéssel veszik fel az embereket, max fél év. Úgy matekozzák ki (nem nehéz egyébként) a régi dolgozóknál, hogy ne legyen meg a 3 év, hogy az utolsó szerződésnél nem hosszabbítanak így megint csak nem kötelesek végkielégítést fizetni. 1-2 hónap múlva visszahívnak, addig meg élj meg amiből akarsz. És ez bizony nagyon de nagyon sok cégnél bevett szokás, különösképp vidéken.Ez Magyarország.

     • “””Így nem volt jogosult a végkielégítésre a cég.””Pont fordítva írtam, tehát a dolgozó. :)”

     • Erről nem is beszélek, hihetetlen, h egy cég akármi nélkül csak felmond neked és kitalál vmit, azt úszik minden végkielégítés, most is mondta bent vki nem érdekli, h folyamat túlóra meg hasonló, ha normális pénz lenne meg emberséges mód, nem néznék kutyának a dolgozót, de hát ez útópia.

     • Vannak érdekes dolgok, én azért röhögtem főnök kérdezni vasárnapra, h feltételes érdekel e az éjszakai túlóra mondom nem nagyon, ha nem muszáj mivel pénteken is jövők, de ha muszáj jövők röhög a főnök, azt mondja, h akkor holnap muszáj lesz, mondom magamban anyád, bezzeg ő otthon maradt ma is mert programja volt, de pl nálunk is volt vita, h vki nem akart bejönni, mert október óta majdnem minden szombatja túlóra, neki nem volt fontos, h van programja és itt is a hr-s csaj szidta múltkor a munkásokat, h felmondanak nem akarnak dolgozni az emberek, legszívesebben ráburítottam volna az asztalt, és a külön vicc, h lassan 1 munkásra lesz 2 vezető nálunk is setupok, setup vezetők, team leaderek, suprvisorok, de soha egyik sincs ott szinte a 8 órából 20 percet a termelésbe.