Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Fight: Lights Out – kemény ütések, izzasztó bunyó

Bár a bejelentés [A http://playstationcommunity.hu/note/3093]még frissnek mondható[/A], a Sony máris megváltoztatta a Playstation 3-as Move mozgásérzékelős kontrollerhez készülő bunyós game végleges címét. A szoftver [B]The Fight: Lights Out[/B] címen kerül forgalomba ősszel, az új kiegészítő megjelenésekor. A program jelenleg alfa stádiumban van, ami annyit jelent, hogy rendesen működik, ezután jöhet a béta verzió, amit bátran lehet majd mutogatni a 2010-es E3 kiállításon.A The Fight: Lights Out kiagyalói egy dimenzióval feljebb helyezték a mércét a program készítésekor. A fejlesztés során számos ütésfajtát rögzítettek motion capture technikával, majdnem “számtalan” különböző variációban, annak érdekében, hogy a player bármilyen megoldással próbálkozik majd bunyó közben, valóban azt lássa a képernyőn, amit a a tévé előtt izmozva bemutat.A készítők ügyelnek arra, hogy a más-más vérmérsékletű és eltérő stílusban verekedni kívánó játékosok is megkapják azt, amire vágynak. A “tiszta” egyenesek, horgok, csapottak és felütések mellett “mocskos” kétkezes összeütések, lekönyöklés, leszorítás, kalapácsütések, sőt lefejelés is bedobható, az értelemszerű elhajlások és lehúzódások mellett, hisz a PlayStation Eye kamera leköveti a harcos fejmozgását.A következő, a fentieket demonstráló fejlesztői bemutatóban John McLaughlin játékproducer elmondja, hogy a Move-os irányítás sokkal precízebb és élethűbb lesz, mint azt megtapasztalhattunk más mozgásérzékelős rendszereken: itt nem elég finoman billenteni egyet a kontrolleren, vagy macskabunyót imitálni – a Move használatával rendesen beleizzad majd az akcióba, aki beszáll a virtuális utcai harcba.[A http://blog.us.playstation.com/2010/04/16/playstation-move-developer-diary-the-fight-lights-out/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+PSBlog+(PlayStation.Blog)]KLIKKIDE![/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. király végre vmi pontos mozgásérzékelés

 2. Majszolsz

 3. Én egyet nem értek azért. A FullHD és BluRay korában és a 3D tv-k küszöbén, hogy van az, hogy a Sony a Move hoz még mindig nem gyártott le egy normális kamerát csak ezt a szar VGA felbontású csodát…

 4. Nem akarok negatívkodni, de a move demók közül ez kitűnt azzal, hogy micsoda késleltetés van benne. Nem olyan szörnyű, mint a Natal esetében, de majdnem.Remélem ezen javítanak, mert akkor a játékos nem csak beleizzadni, hanem az idegeskedéstől bele is fog őszülni a dolgokba.:)

 5. Eddig nem nagyon tetszett ez a Move-dolog, de egyre szimpatikusabb. 😛

 6. Erre beruháznék one benne fantazmagoria

 7. EZ-AZ ez kell nekem!!!!!

 8. Én leragadtam ott, hogy kojima a 2000es MGS2 bemutató alkalmánál még miket vízionált.Bár nem tűnik rossznak ez a cucc engem jobban érdekelne megfizethető géppisztolyos cucc amit Killzone-nál vagy más fpsnél tudnék használni.

 9. Szuper, de én inkább megmaradok az edzésen való pofozkodásnál, szerintem annál nagyobb fun nincs 🙂

 10. De nagy!

 11. Nekem ez meg az a gladiátosoros tetszik a move game-k közül. Na meg mondjuk a dead space e., ha kijön.

 12. A következő az lesz, hogy lehet majd venni mozgás érzékelős farokgyűrűt és adnak hozzá egy 18-as játékot ( és akkor már mindent lehetne virtuálisan… ) xDLehetne Net-es orgia partit szervezni azoknak akik a virtuális és rajzolt dolgokra izgulnak inkább.

 13. Maga az elképzelés elég fasza. Ha pont olyan gyorsan reagál a karakter, mint ahogy mi mozgunk és nincs megkötve a támadások mennyisége és típusa, akkor elég jó kis bunyókat le lehetne rendezni.

 14. Ez nagyon kemeny lesz gyerekek.

 15. Hú a videó alapján zsíír. 😀 Kell a mozgásérzékelőhöz a kontroller. Motion Capture-nél talán nem használnak érzékelőket csak kamerát? 🙂 Ez válasz a kérdésre.