Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Elder Scrolls V: Skyrim – az ördög műve

A Kotaku magazin híre szerint egy amerikai törvény opcióit kihasználva egy Tennessee állambeli dühös férfi petíciót nyújtott be az Amerikai Egyesült Államok elnökének, amiben azt követeli, hogy gyűjtsék össze és égessék el a Playstation 3-ra is kapható [B]The Elder Scrolls V: Skyrim[/B] összes példányát. A férfi az “amerikai fiatalság védelmében” harcol, saját bevallása szerint. A petíciót eddig 5 (öt…) követője írta alá, így a törvény szerint még 24,994 támogatóra van szüksége, hogy foglalkozzanak vele.A Fehér Ház hivatalos weboldalán most minden 13 évesnél idősebb amerikai állampolgár számára lehetőség van arra, hogy petícióban hívja fel az Elnök figyelmét különféle veszélyekre. Az “ördögi” Skyrim a tiltakozó szerint ilyen, mert (idézem) “homoszexualitásra és perverziókra neveli” a fiatal játékosokat, ezzel alapjaiban támadja azt a katolikus közösséget, mely felépítette Amerikát. Hogy a dolog még élesebb legyen, az illető a Skyrim játékosok “monitorozását és megbüntetését” is kéri a szoftver teljes körű megsemmisítése mellett.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Sok a hülye ember

 2. Én Sims-ben mindig megölök valakit, meg kb 4-5x válok el egy karival, kérem tiltsák be azt is.

 3. dejó hogy ennyi ideje van ezeknek az elmebeteg hülyéknek…..

 4. És még nem játszott az Assassin’s Creed-el XDOtt csak a Pápát kell kinyírni 😀

 5. Vagy gyújtsák fel azt aki ezt a hülye petíciót kitalálta. Most akarom megvenni és még a végén kiderül h megbüntetnek érte.

 6. Sok a barom….

 7. A Fable-ban megnösültem gyereket csináltam és megöltem öket az baj?

 8. Szal az már valós, hogy aláírások vannak. De a hír és az indíttatás fake volt. Polgárpukkasztás tulajdonképpen. Most amit nehéz eldönteni, hogy ez volt-e a cél ami most történik, vagy rosszul sült el a dolog és nem ezt akarták.

 9. “Elolvastam a szöveget, rohadt jót röhögtem :Dpl: SkyRim”” produced by Blizzard Entertainment.https://wwws.whitehouse.gov/petitions#!/petition/immediately-ban-deadly-videogame-known-skyrim-safety-americas-youths/YmY1bLQ5

 10. 329 aláírásnál tart most 🙂

 11. 😀

 12. Az illető szerint csak a homoszexualitás bűn? Gyilkolászni akkor lehet! Ha már kiállunk valami mellett, azt tegyük biztosan és megfontoltan. -.-

 13. Már alig várom , hogy a gépben pörögjön . :]

 14. Ennyire jó ez a játék vagy ennyire durva?Vagy mi van? 😀

 15. “””The Elder Scrolls V: Skyrim – az ördög műve”” – és az ördög kinek a műve? Na ugye.”

 16. ha nem lenne egyház és a beteg fanatikus követői mint ez a szerencsétlen akit kiskorában papok szopattak, akkor Skyrim se lenne, köszönjük meg nekik.

 17. Látom mindenki olvassa a kommenteket is…

 18. És ha tudná mi van rajta ha fordítva játsza le…HARRHARRHARRHARR…

 19. Igaza van tiltassuk be!!!!!!!!!!!!!!! :D::D:D:DAz állat……………

 20. Szurkoljunk neki!

 21. nagy a Zisten állatkertje… 😀

 22. én meg bírom az ilyen balfaszos cikkeket,mert van min röhögni……. a hülyeállatja,meglocsolni benzinnel,begyújtani, oszt mehet pofázni

 23. Az a baj a hírrel, hogy kacsa….

  • Gondolod? Marketing?

   • Ez a hír egy olyan oldalról van, ami arra szakosodott, hogy a túlbuzgó bigott amcsi keresztényeket kifigurázza ilyesmikkel, kiélezve a homofóbiára. Ezért is vicces, hogy tényleg van már 329 ember, ami nem hogy elhiszi, de alá is írja.

 24. Madár… 4 fal közé az ilyet! 😀

 25. ez most komolyan ennyire unatkoznak h ilyen szarságot talál ki ?

 26. Ezért ne a kereszténységet hibáztassuk!

 27. Ez hülye 😀

 28. NOOZI példányát személyesen fogom megsemmisíteni 😀

 29. “Erről az az aranyos párhuzam jut eszembe, amikor pár éve Marilyn Manson jött koncertezni Mo.-ra, és Szikora Robika meg pár másik (ál)keresztény misét tartott a koncerten résztvevő rajongók lelki üdvéért. Merthogy szerintük MM zenéje sátáni üzenetet hordoz, ami persze totális baromság.Pedig pont MM mondta meg a frankót az ilyen esetekkel kapcsolatban: “”Ha baj van a kerttel, akkor azért nem a kert ura a felelős, hanem a kertész.”” Ebben benne van minden, egyértelmüen a szülők felelőssége milyen ember válik a gyerekből, ők vannak mellette, ha a nevelés megfelelő, akkor ilyen külső hatások nem befolyásolhatják őket általuk nemkivánt irányba.Egyébként nem is értem miért ennek a játéknak estek neki, hiszen nem ez az első, ahol saját nem felé is lehet orientálódni -ott van pld. a Dragon Age nem olyan régről, ahol szintén hasonlót lehetett müvelni.Na mindegy, nem mintha szükség lett volna rá, de köszönjük az ingyenreklámot.”

  • Saját nem fele lehet orientálódni? Ez nekem új. Csak a dark brotherhoodot meg a thief guildet toltam le, nem találkoztam ilyesmivel :O.

   • Szerintem te most valamit félreérthettél, én a Dragon Age nevü rpg játékra gondoltam, ahogy irtam is. Ott mindkét eddigi részben, ha csaj karaktert kreáltál, akkor lehetőséged nyilt más nőkkel komolyabb érzelmi viszonyt kialakitani és szexuális kapcsolatot létesiteni, utóbbit egyébként a játék még mutatta is a maga butácska módján.

  • “””Ebben benne van minden, egyértelmüen a szülők felelőssége milyen ember válik a gyerekből, ők vannak mellette, ha a nevelés megfelelő, akkor ilyen külső hatások nem befolyásolhatják őket általuk nemkivánt irányba.””Ez nagy igazság. Én is mindig ezt mondom. Vagyis csak mondtam, mostmár egyre rosszabb érzés ezzel érvelni.”

 30. Ennek van hírértéke Magyarországon, hogy 5 amerikai be akarja tiltani a Skyrimet ? Ennyire nincsenek már komoly hírek?

 31. Ibolykát hagyjuk

 32. Ezt a baszadékot…..

 33. 5 ember!? Óriási lehet a felháborodás 😀

 34. Ők beszélnek, amikor papok ezrei anal-izálnak fiatal fiúkat, a vallásuk pedig az évszázadokig tartó jó kis kínzásos égetéseknek meg az ős-ameikai kultúrák kiirtásának köszönheti a létét.

 35. Bigott balfasz. Oda kéne csapni a Vatikán oldalához.

 36. Hát igen, a legrosszabb, amikor a hülyeség szorgalommal párosul.

 37. Na ja,mert a videojátékok gonoszak,de a narkó,a korrupció,a minden sarkon prostitúció,meg a bandaháború az a normál humánus tevékenység,nemzeti hősökből álló elit alakulata…Áldásos Amerika…Ha valami nem tetszik,akkor ne foglalkozz vele!Fajbarom…

  • Pontosan!

   • “Nekem ilyenkor mindig a Bad Boys jut eszembe:””Ez a való világ,nem a Charlie angyalai!””Ez a végkifejlete,ha valaki csőlátással tekint mindenre,kíváncsi lennék a tag fejére,szerintem olyasmi lehet,mint a Da Vinci-kód béli albínó.Vizet iszik,bort prédikál.Ki tudja?Lehet,hogy ő meg gyerekpornóval szórakoztatja magát a gyűjteményéből…”

 38. “Azt gondoltam azért az “”ördög műve”” alcím, mert drasztikusan rontja a szociális kapcsolatokat. 🙂 (bár én ezt csak hallomásból tudom… még)”

 39. Öööö… Oké. Ehhez nem fűznék hozzá semmit. 😀

 40. Andy Warhol világhírű mondása szerint 15 perc hírnév mindenkinek jár.

 41. Meg sem lepődöm, az ország, ahol minden szarért perelnek.

 42. idióták

 43. Szerintem saját házuk táján kellene elsőnek rendet tenni… (pedofil papok)

 44. mekkora barmok ezek 😀 talan a szulonek oda kellene figyelni a gyerekeire es normalisan nevelni nem mint most hogy a kedves szulo azt se tudja merre van a poronty de nem is erdekli mert addig sincs otthon….

 45. “””homoszexualitásra és perverziókra neveli””??????Aztán ezt miből következtette ki? :D”