Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Elder Scrolls V: Skyrim – 40 perc gameplay

Bár sajnos csak kamerás minőségű, de cserébe legalább igen hosszú és sok részletet megmutató prezentáció került fel a netre a Playstation 3-ra is november 11-én érkező fantasy-kaland RPG-ből, a [B]The Elder Scrolls V: Skyrim[/B]ből. A QuakeConon rögzített videóban cirka 40 perc in-game akció csekkolható.[YOUTUBE]9ov2FTXRSxM[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát nem törlik, mire hazaérek! Funktasztikus. Nem mentette le valaki? 🙂

  • hát már most sem megy a videò,de pont vasárnap lestük haverral a gametrailersen………… amúgy ÁLLAT lesz,azonnali vétel,mint az u3

 2. Őrjöngnek az emberek, pedig csak a kardot vette elő az ipse. :-))Rajongók.

 3. Erre befizetek.

 4. Nemár. Legalább külön támadható és leszakadó testrészek lennének, ha már maradt arcade csapkodás az egész harcrendszer, és a monster ugyanúgy sérül fej és lábujjütlegelésre egyaránt. Meg ha a sárkányt tűzzel támadom az remélem nem ugyanaz lesz, mintha jéggel tenném.Ez egyelőre Oblivion HD.

  • á lá Fallout? Ugyanaz a fejlesztő, de nem ugyanaz a játék, ami szerintem nem is baj, azért ne hasonlítsanak már mindenben :)Ennek a sorrozatnak az ereje szerintem inkább a hangulatban rejlik. Emlékszem mennyire nem érdekelt az Oblivion, de amikor kölcsönkaptam, és a játékban elértem arra a pontra, hogy elsőként kiértem a szabadba… Szavakba nem lehet önteni azt az érzést, milyen volt az éjszakában bebarangolni a havas hegytetőket az alatt a csodálatos zongorkíséret alatt. Akkor valami olyat adott nekem a game hangulatban, amire más ebben a generációban nem volt még képes. Ha a folytatás ezt tudja hozni (és a látottak alapján hozza), akkor az sem fog érdekelni, ha detto olyan mint az elöző. Ájlávit! (egyébként szvsz lesznek itt még meglepetések harcrendszer terén, de szerintem a Bethesda sem akar minden kártyát most kipakolni az asztalra, november még odébb van, addig fenn kell tartani az érdeklődést)

   • Nekem mindegy, hogy oldják meg, de a Falloutban ez egy jó rendszer volt. Lesántítod a másikat, kilövöd a fegyvert a kezéből, vagy headshot. Sőt a szállodás NV DLC-ben a szellem-népek felkeltek, ha az ember nem aprította őket össze. :)Az Oblinak valóban jó volt a hangulata és ma is az, de azóta eltelt egy kis idő. És valóban elképesztő lesz a barangolás az eddig látottak alapján, de a harci része hiányérzetet fog okozni, ha ilyen statikus marad.

    • Azt aláírom, hogy a Falloutnak jó harcrendszere volt, de ne felejtsük el, hogy ott főleg lőfegyverekkel folyt a harc, ez meg egy fantasy rpg… Pöttyet macerás lenne minden ellenfélnek egy centire beleállni a képébe, majd csak ott kimerevíteni a harcot és szelektálni a testrészek között, mert a tolvaj kiskésed két lépésről már nem éri el a farkas hátsó lábát… 🙂 Esetleg távolsági varázslatoknál, ott működhetne, lehet be is játsszák ezt a ziccert.Én valami olyasmit tudnék elképzelni, hogy mondjuk skilleket szerezhetsz a különböző fegyvertípusokhoz. Példásul x számú kill vagy tapasztalati pont után a tőrrel tudsz igazi stealth killt csinálni, csatabuzogánnyal együtéses koponyazúzást kissebb ellenfeleknél, stb.De az igazi ajándék az lenne, ha hanyagolnák azokat a bugokat, amik az egész játékot tönkretehetik. Megvan pld. még valakinek az a sztori rajtam kívül, hogy mi van ha vámpír leszel a GOTY verzióban…? Éppen csak 40 órányi játékidőm lett oda…Sőt, úgy tudom a Fallout NV-jében is volt valami hasonló, ami egy cowboykalappal volt kapcsolatos…Na ezek nem kellenének.

     • Nekem ez a testrészes-leszakítós dolog eleve már olyan túlzásnak tűnik: ennyire azért nem vagyok már pszichopata, hogy külön azt nézzem, mely testrészek szakadnak

     • :DAhogy Dzson is említette, szerintem a Falloutban inkább taktikai megfontolásból szakadnak a végtagok (ha kilövöd a lábát, többet nem jár, ha a kezét ,többet nem lő, ha a fejét, többet nem él ), mintsem puszta szadizmusból.A Falloutnak egyébként is van valami sötét, beteges humora, amihez szinte már kötelező adalék az explicit erőszak.De igen, egy Elders scrollban fura kontrasztot teremtene, hogy egyik pillanatban még járod a csodaszép tájakat Enya-szerű zenére, a következőben meg már impeket belezel 😀

     • Pedig még jobban előjöhetne a darabolós taktika egy RPG / Action fantasyban. Hiszen oké, én is karddal / buzogánnyal nyomultam, de ott van az íjászat és a mágia (ahogy említetted), ahol ki lehetne figurázni a dolgokat. Legalább a nagyobb főellenfeleknél megcsinálhatnák.

     • a Vagrant Story-ban volt ilyesmi, nem?

     • És tényleg, ahogy kobe is írja, ott is megvolt ez a rendszer, és még csak a végtagok se szakadtak. Igaz, ott inkább csak a range érték miatt kellett váltogatni, de talán valahogy beültethető lenne itt is.Eszembe jutott mit kellene még javítani: az alap Oblivionban kb. 4 db szinkronhang volt párszáz különböző npc-nek kiosztva. Ezúttal picit lehetne több is 😀 Vagy beleírni a történetbe, hogy itt bizony mindenki ugyanúgy mutál. 😀 Fejlesztői környezet? Mármint a PS3 állítólagos nehéz programozhatósága? Akkor mi most egyre gondolunk azt hiszem… 🙂

     • A bugokat eddig a fejlesztői környezetre fogták, ez a kifogásuk már ugrik. 🙂

     • A vampiros problemat at lehetett hidalni. Kisse korulmenyes – es soha nem gondolnek ilyen megoldasra: ments, allitsd at a PS rendszer nyelvet nemetre pl, toltsd be a jatekot, add le a cuccokat a banyanal, visszavaltozhatsz (, picit erdemes szetnezni, mert rohej nemetul a jatek :D), majd mentesz, kilepsz es visszaallitod a nyelvet :)A vegtag serulesnek itt is lehetne taktikai szerepe… tolvajkent leszebzed mindenki labat es nyugodtan menekulhetsz, vagy esetleg kilopod a szemuket is :DViccet felreteve… lehet, h nekem van csak valami aberraciom, de en nagyon el tudnam kepzelni azt is, h egy vad barbar karakter szakitja baltajaval ellenfele karjat… majd sajat kezuleg elveri.

     • Köszi szépen a segítséget és a választ, igaz, 5 évvel ezelőtt jobb lett volna, de most legalább tudom, hogy erre is van (volt) orvosság 🙂 Én már csak arra lennék kíváncsi hogy erre vajon hogy jöttek rá? :Dkéztépés: a jó öreg Quan Chi-s kivégzés, mi? 😀

 5. Remélem nagy lesz a bejárható terület és elég hosszú is lesz a Game.

 6. Ez igen !!!!!!!!!!!!!!!!

 7. De hogy örül a nép! XD

 8. Meglátni és beleszeretni !

 9. Vétel lesz, méghozzá PS3-ra! 😛 KELL!

 10. Engem is meggyőzött.Az Oblivion is tetszett, de nem volt türelmem nyomulni vele.Ebbe nyomnak olyan ötleteket (meg hát hogy néz ki!), hogy ki fog tartani sztem egész végig a lelkesedésem.

 11. Hihetetlen jó lesz.Micsoda hangulat van ott, meglátnak egy madarat és visítanak:D

 12. meggyöző prezentáció!

 13. Uncharted 3 és ezzel együtt november lesz a legjobb hónap az évben!

 14. A fantasy játék!

 15. Istentelen királyra megcsinálták Egykezes varázslat, kétkezes varázslat duplakezes varázslat. Hát ez tuti beszerzés lesz.

 16. Dark souls után kötelezöen.

 17. Ez a game aláz!!!!Elsőnap nyitáskor ott leszek és veszem is meg!!!

 18. Most döntöttem el, hogy mindenképpen beszerzem!

 19. Ezek a gameplayek nem újak legalábbis számomra. Annyi biztos hogy nagyon jó lesz. 5 év után kell az új Elder Scroll. Következő 5 év múlva ismét jöhet egy.

 20. Bakker az elején mondja a csávó hogy ne filmezzék… lol

 21. 100% , hogy beszerzem -a DARK SOULS mellé ! :]