Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Elder Scrolls Online – június elején érkezik a Blackwood kiegészítő

Az egész éves “Oblivion kapui” ünneplés része.

A The Elder Scrolls Online következő nagy kiegészítője, a Blackwood június elején indul – jelentette be a Bethesda Softworks és a ZeniMax Online Studios. A bővítmény az egész éven át tartó Gates of Oblivion kaland része, amely minden 2021-es tartalmat átkarol. Az új bővítményben, valamint a márciusban érkező Flames of Ambitionben Mehrunes Dagon daedra herceg ambícióit és cselszövéseit fedhetik fel a játékosok, amelyek 800 évvel a The Elder Scrolls IV: Oblivion előtt zajlottak.

A friss fejezet egy új zónát, egy fő sztorit, egy új szövetséges rendszert, egy új 12 játékost igénylő próbát, új eseményeket, új helyszíneket, főgonoszokat, küldetéseket, publikus dungeonokat és egyéb finomhangolásokat tartalmaz. Maga Blackwood régiója egyébként Cyrodiil birodalmi provincia és az argoniai szülőföld között helyezkedik el, és nagy daedra hatás is éri: az ottlakók nem csak a zsarnokaspiránsokat próbálják túlélni, hanem az Oblivionból érkező gonoszságokat is. A kalandorok egy intrikákkal teli, diverz vidéket járhatnak be, amelyben megtalálható a The Elder Scrolls IV: Oblivionból ismerhető Leyawiin birodalmi város, valamint a Niben erdő és a Blackwood mocsárvidék. Ki lehet vizsgálni a növekvő daedra veszélyt, és felfedezni a sok új történetet, kihívást és jutalmat, amelyeket sehol máshol nem lehet megtalálni Tamrielben. A fő sztori során a megbuktatott Longhouse császárokat érintő összeesküvést kell kivizsgálni, és felfedezni egy olyan halálos paktumot, amely a végzetet jelenti Blackwood népe számára: mind mögött pedig természetesen maga a pusztítás hercege, Mehrunes Dagon áll, de az nem egyértelmű, hogy pontosan mik a tervei Blackwooddal és Tamriellel. A narratíva önmagában is kiélvezhető, de a fejezet a nagyobb, Gates of Oblivion sztoriívet viszi előre, amely a Flames of Ambitionnal indul, és később pedig folytatódik is. Az új szövetségi rendszer egyébként lehetővé teszi, hogy egy a számítógép irányította társat toborozzunk, vele utazzunk és harcoljunk. Ezeknek a figuráknak saját személyisége és története van, és gyakorlatilag bármilyen kalandra elkísérhetnek, miközben fejlődnek képességeik – plusz személyre szabható a felszerelésük és a harci stílusuk.

A Blackwood körülbelül harminc órányi tartalmat kínál, az előrendelők pedig extra jutalmakat kapnak, mint például a “Nagahide Welwa Ravager” hátast, valamint a “Nightamre Bear Cub” (utóbbi csak a március 17-éig elővásárlóknak jár.) Ezek mellett a következő tartalmak is járnak az előre vásárlóknak:

  • Dremora Kynreeve Outfit
  • Deadlands Wamasu Pet
  • Iron Atronach Crate (x1)
  • Blackwood Treasure Maps (x3)
  • Experience Scrolls (x2)

A cselekményt megelőző Flames of Ambition két új kihívással gazdagítja Tamrielt: ezek a “The Cauldron” és a “Black Drake Villa”, amelyekben a pusztítás hercegének egy szentélyét kell megrohamozni, és meglelni egy rejtélyes kötetet, mielőtt azt megsemmisítené a tűz és hamuvá veszne. Ebben a mókában olyan rajongói kedvenc karakterek csatlakoznak, mint Eveli Sharp-Arrow az Orsinium letölthető tartalomból, valamint Dremora Lyranth az alapjátékból és az Imperial City csomagból – plusz egyedi jutalmakat is lehet szerezni.

A Flames of Ambition március 16-án érkezik PlayStation 4-re, a Blackwood júnus 8-án, és ezt követi majd még egy dungeon csomag és egy sztorizóna.

Hozzászólás