Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Elder Scrolls Online – előzetesen a High Isle kiegészítő

Hamarosan konzolon is nyomhatod.

Az Xbox előadásán mutatta be a Bethesda Softworks és a ZeniMax Online Studios a The Elder Scrolls Online következő nagy kiegészítőjét, a High Isle-t. A tartalom része egyébként a Legacy of the Bretons kalandnak, ami felöleli az MMORPG-be érkező idei tartalmakat. A bővítmény hivatalos leírása a következő:

“A High Isle-ben az ESO több mint 20 millió játékosa átélheti azt a paradicsomi szigetet, melynek minden négyzetcentiméterét átitatja a középkori kultúra és építészet, a tájat pedig lenyűgöző kastélyok és izgalmas lovagi torna helyszínek tarkítják. Az idei év fejezete a politikai harcokra fókuszál, a High Isle pedig a tökéletes helyszín ahhoz, hogy a szövetségesek küldöttei asztalhoz üljenek, békéről tárgyalva a Three Banners háború lezárása érdekében. Habár a találkozónak a Steadfast-közösség ad otthont, a játékosoknak óvakodnia kell a The Ascendant rendtől és kaotikus indítékaitól.

A korábban felfedezetlen régió, a Systres-szigetvilágot a Mediterráneum inspirálta. Itt található meg a High Isle világa, a Bretonok, az emberek és az elfek leszármazottjainak otthona. Az elit feudális közössége a Gonfalon-öbölben található meg, amely a High Isle politikai színterének központja is egyben, de itt a könyörtelenség az erény, így a játékosoknak mindig résen kell lenniük!

Az elmúlt évben az ESO elhozta a társakat a játékosoknak, 2022-ben pedig a ZeniMax Online Studios kiemelten foglalkozik ezzel a területtel. A játékosoknak két új társhoz lesz hozzáférése: „Ember” egy Khajit, aki az utcán nőtt fel, és ért a mágiahasználathoz, míg „Isobel” egy lovagi vágyakat dédelgető Breton, akit szólít a kötelesség.

Idén érkezik a teljesen új kártyajáték is, a Tales of Tribute, amely az ESO világán belül érhető el. A High Isle-ben kitalált, nyersanyaggyűjtő kártyajáték PvP-ben és PvE-ben is használható. A játékosok még szintet is léphetnek a Tales saját fejlődési rendszerén belül, és ezáltal olyan remek extrák is megnyithatók, mint bútorok, transmute kövek, vagy a történet előre gördítése a világban megtalálható, specifikus NPC-k legyőzésével.”

A High Isle kiegészítő júnus 21-én jelenik meg a PlayStaton 5-ön és PlayStation 4-en is kapható játékhoz a platformokon, míg PC-n és Stadián már június 6-a óta kapható.

Hozzászólás