Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

The Division – a Ubisoft picit ferdített az előzetesben

Holnap már kapható PS4-re a Ubisoft legújabb játéka, így a kiadó megpróbál még bevetni mindent, amit lehet. Az egyik előztesben számos sajtó által elhangzott kommentet biggyesztettek, azonban kiderült, hogy kiragadták eredeti környezetükből őket.„A legjobb új franchise” az IGN-től eredetileg a 2013-as E3-on hangzott el. A probléma az, hogy kifejezetten az akkori felhozatallal kapcsolatban nyilatkozták ezt, és nem általánosságban. Hasonló a helyzet a következő idézettel is a GameZone-tól: „A The Division teljesen lepipálja a Destinyt.” A teljes idézet azonban ez volt: „A The Division 6.4 millió béta játékossal teljesen lepipálja a Destinyt. ” A GameZone-tól természetesen kértek engedélyt, csak azt nem határozták meg, hogy milyen kontextusban fogják felhasználni a leírt mondatot.Nem ez az első, és nem is ez lesz az utolsó, hogy egy kiadó ferdíti az elhangzott mondatokat, de remélhetőleg ez lesz a [B]The Division[/B] egyetlen hibája.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Teszek rá mit írtak..nálam a játék és leraktam az arcom, nagyon király!!

  2. “Aki elhiszi az ilyen mondatokat az meg is érdemli:) a legszarabb filmeknél is tele van rakva “”best film ever”” egy olyan embertol akiről életemben nem hallottam”

  3. 😀 epic

  4. Unom már az ilyen ömlengéseket mind játék, mint mozifilm részről, amikor tele van baszva velük a bemutató, plakát, borító stb… hogy ki és mit mondott a produktumra.

  5. Engem nem zavar,hogy a marketingesek milyen eszközöket vetnek be a siker èrdekèbe.Aki bètàzott mindkèt alkalommal az tudja hogy ez nagyon jò lett. Pedig a bètàba szinte semmit nem kaptunk,de engem meg rajtam kivül nagyon sok gamert meggyözött.Ha normàlis tartalmakkal bövittik a jàtèkot akkor nem lesz gond.A Bungie is itt bukott el a Destinyvel.Fèlre ne èrtsetek,nagyon jò jàtèk imàdom.A megjelenès òta tolom,de a tartalom kèszittès az nagyon nem megy nekik.Pedig arra kène a legjobban figyelni az ilyen tipusù produkciòknàl.Kellene nekik pàr ember aki csak a forumokat olvassa ès elemzi,aztàn tovàbbitsa z ifokat a fejlesztök felè.

  6. Ejnye-bejnye .

  7. Megbocsájtjuk ezt a kis malőrt mert ilyet még sose csinált a Ubisoft.

  8. Szánalmas az Ubi nem hiába nem engedte a sajtot se tesztelni megjelenés előtt.Mondván nehéz lenne külön szervert erre csinálni.