The Dark Pictures Anthology: Little Hope – az antológia új része

Októbertől.

OKTÓBERBEN HOZZA RÁD A FRÁSZT A THE DARK PICTURES ANTHOLOGY: LITTLE HOPE

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe és a Supermassive Games bejelentette, hogy a játékosok 2020. október 30-tól tapasztalhatják meg a The Dark Pictures Anthology második hátborzongató játéka, a Little Hope történetének feszültségét és terrorját egyedül, az interneten keresztül egy barátjukkal közösen a Shared Story, vagy akár lokálisan 5 játékossal a Movie Night módban PlayStation 4-en vagy Xbox One-on.

A bejelentés kíséretében kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:

Little Hope elhagyatott városában egy rejtélyes köd fogságában rekedve négy főiskolás és professzoruk kétségbeesetten keresi a kiutat, miközben az árnyakból a város kegyetlen és baljós múltja vadászik rájuk. Ahhoz, hogy életben maradjanak, fel kell fedniük a sötét jelenések mögötti igazságot, még mielőtt az ördögi erők magával ragadnák őket a pokolba.

The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a The Dark Pictures Anthology: Little Hope pedig 2020. október 30-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. További részletekért és bővebb információkért a BANDAI NAMCO Entertainment Europe további címeiről, látogass el a https://www.bandainamcoent.eu oldalra, kövesd a https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU Facebook oldalt, vagy csatlakozz a beszélgetéshez Twitteren a https://twitter.com/bandainamcoeu címen.

(sajtóközlemény)

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Ígéretesnek tűnt ez a horrorantológia, de így sose lesz vége a sorozatnak, hogy szinte évek telnek el az epizódok között. Mind1, majd egybe szépen megveszem, már legalábbis ha lesz gyűjteményes kiadás a megjelent részekből. Van egy olyan érzésem, hogy ez bajosan fog megérni még 3 részt is…