Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tetsuya Nomura az E3 2010-en

Hivatalos infó: Tetsuya Nomura, a Square Enix nagyágyúja – ő a Kingdom Hearts széria és a Final Fantasy Versus XIII rendezője! – vendégszereplést vállalt a 2010-es E3 show-n. A bejelentés Shinji Hashimoto SE producertől érkezett.A Square japán munkatársairól azt kell tudni, hogy nem szoktak kimozdulni a szigetországból “csak úgy” – az ilyen utazásoknak mindig oka van. Források spekulálják a PSP exkluzív Kingdom Hearts: Birth By Sleep angol nyelvű verziójának E3-as villantását, de merész elképzelésként ott lebeg a levegőben egy – PS3-as – Kingdom Hearts 3 bejelentés is. A legnagyobb durranás természetesen az lenne, ha Nomura-san az E3 Sony konferenciáján felmenne a színpadra, és elénekelné a PS3 exkluzívnak mondott Final Fantasy Versus XIII megjelenési dátumát, plusz villantana némi gameplay-t.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A hír utolsó mondata nagyon nagy! 🙂 Így legyen!

 2. Reméljük Nomura megerősít, hogy a verus csak ps3-ra jön !(Engem nem zavarna, hogy a KH széria következő része multiba jönne)

 3. Én örülnék egy új Parasite Eve játéknak PS3-ra!!Régi szép emlékek az első két részből..hmm..de jo is lenne egy új rész.

  • “Hát a square-t ismerve ne várd te csak annyira. Simán kihoznának belőle egy Just cause vagy Tomb Raider színtű gamet… vagy a legjobb felfogadnak valami usa teamet ,hogy “”modernizálja “” a játékot.Sajnos “”War has Change””… a videójáték ipar már rég nem arról szólt mint 10 éve. Akkor a játékokról az innovációról… manapság meg a profitról……”

 4. Versus gameplay-t akarok!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Több Kingdom Hearts rész is készül(ni fog), amiben nem Sora a főszereplő, gondolom ezekről fog regélni. Meg persze Versus XIII, meg VII rimék lesz/nemlesz infó.

 6. MS konferencián lesz és bejelenti az FF XIII Versus-t X360-ra….Sajnos egyre inkább ez körvonalazódik ki az utóbbi hírek kapcsán.

  • És? Akkor PS3-ra már nem is lesz jó?

   • Nekem csak az böki a csőrömet, hogy a tartalom mennyire fog sérülni. Lásd FF 13 ott is a játék kb 20-30%-át kidobták az ablakon a helyhiány miatt. Vajon itt mi lesz a helyzet????Vagy a legjobb bejelentik, hogy jön a Kingdom Hearts 3 only x-re 😀

    • Ha jól tudom (mintha itt olvastam volna a PSC-n), hogy a FF13 esetében fontolgatták, hogy 2-3 db DVD9-re pakolják a cuccot, de nem lehetett végül megvalósítani, vagy mifene. Szal a Versus esetében, amennyiben multiplatform lenne, nem biztos, hogy ilyesfajta technikai akadályokba ütköznének. Teszem azt ps3-on fejlesztik, majd portolják x-re, és rápakolják 3 db DVD9-re. Ebben az esetben szerintem nem lenne semmi probléma, és mindenki jól járna.

   • Engem ez zavar a legkevésbé.Csak azért írtam hogy sajnos, mert nagy bejelentést nem várhatunk szerintem nagy gépekre idén az SE-től

 7. KH3-at pliiiz

 8. “””ha Nomura-san az E3 Sony konferenciáján felmenne a színpadra, és elénekelné a PS3 exkluzívnak mondott Final Fantasy Versus XIII megjelenési dátumát””Elénekelné? :-D”

 9. Kezd uncsi lenne ez a square. A régi cég már a múlté. Régen mertek álmodni új egyedi gameket piacra dobni. Most átálltak tucat termelésre.Kérdem én ,hogy lehet, hogy a playstation 3-ra optimalizált a blue -ray-re alapozott játék hirtelen bejelentik x-re is…. mi a tökömet csináltak ezek lassan már 3 éve. Merthogy értelmes képet még nem láttuk a gameből, csak CG-it de azt meg tudjuk, hogy tudnak csinálni….

  • “””Most átálltak tucat termelésre. …mi a tökömet csináltak ezek lassan már 3 éve.””Szerintem ezzel kicsit önmagadnak mondassz ellent, nekem a tömegtermelés évente kiadott, iparosmunkában összerakott játékot jelent.Nem valószínű hogy egy ilyen játékra pazaroltak ennyi pénzt és időt, meg odafigyelést.”

   • “Én a tucattermelést a minőségükre értem. Csinálnak valamit 3 éve. Full ps3-ra mint techonlógialiag mind tartalmilag. Erre jönnek a fejesek és kitalálják “” kevés a lóvé. Toljuk ki x-re is”” Több tucat infó volt már ,hogy exkluzív a cím, meg hogy “”csak a ps3 “” bírja el. Erre tessék. Most várhatunk megint vagy +1-2 évet míg elkészül a x port…. mert abban biztos vagyok, hogy a Ms még egyszer nem engedi meg azt a fapados munkát amint a Final Fantasy 13-nál kaptak…..”

    • A PS3 verzió fejlesztési idejét ez nem befolyásolta, az más kérdés hogy akik az angol verziót akarták, azoknak végig kellett várniuk azt is amíg befejezik a 360-ast.Egyébként úgy gondolom, hogy egy oldschool tartalommal felruházott jrpgt a mai üzleti viszonyok között nem igazán lehet megalkotni, legalábbis olyan szintű grafikával mint a Final Fantasy XIII-ban látható volt.

 10. Már tudom mi lesz! FF13 Versus multi, de ezt nem Ő jelenti be, hanem SE nagyfőnök az MS konferencián! Kingdom Hearts 3 NDS 3D-re ( vagy mi a kórság a neve ) és FF7 remake ( vagy bármelyik rész feldolgozása ) PSP-re! Utóbbi kettőt Nomura jelenti be.

 11. Jó lenne, ha így lenne, de sajnos még a natur FF XIII- mal sem játszottam, miről szólna a Versus?