Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Terminator: Dark Fate – teaser trailer

2019. október 31-én kerül a magyar mozikba a Paramount Pictures [B]Terminator: Dark Fate[/B] (Terminátor: Sötét végzet) című sci-fi filmje. A legendás sorozat ezen epizódját Tim Miller (Deadpool) rendezi, a főbb szerepekben pedig Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, valamint Mackenzie Davis domborít.[YOUTUBE]jCyEX6u-Yhs[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem a végén kidumcsizzák a stressz okozta gyötrelmeiket, érzelmi frusztrációikat mindenféle megoldás vagy konklúzió nélkül. Sírhatnak is, hogy feldolgozzák.

 2. Hmm… én azért megpróbálkozom vele a moziban. 🙂 Bár én még mindig reménykedek egy igazán tesztoszteron bomba, brutálisan véres és kegyetlen Terminatorban. Szerintem egy olyan stílusú film sokkal jobban állna a Terminator univerzumhoz, mint ez.

  • Én is biztosan megnézem, hiába erőszakolták már meg többször ennek a szériának a hulláját, azért szeretem a Terminátort, plusz a mocsokszar Genisys után hülyén venné ki magát, ha pont most izzítanám be a sznob üzemmódot, amikor ez is ugyanakkora trágyának néz ki, mint amilyen az volt.

 3. Azé egy dolgot hiányoltam a koncepcióból, de aztán kiderült, hogy a gonosz terminátor fekete.

 4. Izé volt már régen, a Robin Hood. Az kéne bazzz. Nagy csöcsös Robin Hood.

 5. Engem alapvetően nem zavar a sok nő, de ettől a rövidhajú szőke kisfiútól frászt kapok.

 6. Isteni lesz.És jó izgató benne a szőke rövidhajú terminátorcsaj.

 7. És a néző döntené el, mi legyen a vége, mert lenne 9 különböző befejezés. Akkor nem kéne petíció arról, hogy forgassák újra.

  • De a 9 végből lemaradna az amikor a filippínó csajszi pasija a végén a szőke fehér faszi lesz, és kitörne ugyanúgy a balhé.

 8. De lenne egy olyan verzió is, ahol minden főszereplő férfi.

 9. Kár, hogy nem minden főszereplő nő. Az összes.

 10. Nekem nem tűnik így trailer alapján olyan rossznak. Amúgy a T2 volt az utolsó rész, amit láttam.

 11. “””Képzeld el, hogy a Ponyvaregényben Marcellus egy fehér nő lett volna a zsaru meg fekete csávó, és mikor Butch hátramegy szamurájkarddal a boltba, ott erőszakolja a fehér nőt a fekete zsaru. Az lett volna QT utolsó filmje.””A Ponyvaregény 1994-es film. Akkor még más világ volt, a mostanit ne mérjük ahhoz.”

 12. Kb. semmit nem mutatott ez a teaser így nehéz következtetéseket levonni de remélem a szar poénok azért kimaradnak ebből a részből.

 13. Miért, ha 3 férfi szerepelne ugyanebben s filmben jobb lenne? Amúgy lassan odajutunk, h amiben nő szerepel az pc szar, a nők szerint meg kevés a női szereplő. Amúgy a nosztalgian kívül pl nem értem Linda miért is jobb? Swarci meg amióta visszatért szarabbnal szarabb filmekben szerepel. Nem tudom, de igazából én nem azért félek mert a főszereplő nő és egy kislányt véd.

  • Igazad van, az új Szellemírtók is remekül sikerült, ezt is imádni fogja a közönség ahogy a műkörmösök megmentik a világot a latínó robotoktól, hihető és izgalmas a jövő.

   • Meg az Ocean’s 8 is mekkora király film lett! 🙂

   • Milyen hihető? Amúgy Amerikaban miért is nem hihető a latin amerikai? Rohadtul nem érted, pont azt mondom, h ez a film 3 férfival se lenne jobb, ahogy a szellemirtok se azért rossz, ha az alap tagok szerepeltek volna benne ugyanilyen forgatókönyvel az is szar lett volna. Az meg, h így néz ki a csaj, h nézzen ki? Ez van, 2019 van, senki nem kíváncsi Linda, meg sigurney féle szereplőkre, ahogy a férfi sztárok se úgy néznek ki mint stallone vagy bruce willis stb.

  • Nem az a baj, hogy sok nő játszik benne, hanem egyrészt az, hogyha túl sok a női szereplő a férfiakhoz képest, akkor azt a forgatókönyv szívja meg, ugyanis két lehetőséged van:- vagy raksz bele olyan párbeszédeket, amitől hiteles női karakterek lesznek, és akkor elkezd a film olyan dolgokról szólni, ami teljesen elvonja a játékidőt a lényegtől.- vagy nem raksz bele, és nem lesznek hiteles női karakterek, de akkor meg alkotóként túlkonpenzáltad a PC-séget tök értelmetlenül, ami szintén a sztori róvására megy, mert kerülnöd kell azokat a szituációkat, amikbe egy férfi karaktert hozhatsz, de egy nőt nem.Pl. nem tudom emlékszik-e valaki arra, mekkora felháborodást keltett, ahogy a Hateful Eightben bántak a női karakterrel, aki a történet szerint ráadásul egy többszörösen visszaeső rablógyilkos volt. (persze az, hogy ő megmérgezte a törvény emberét a filmben, az teljesen normális volt). Ha az említett karakter férfi lett volna, tök rendben lett volna a közízlés.

   • Jaj hagyjuk már, ne akard már nekem mondani, h nőknek nem lehet forgatókonyvet írni? Egy rakat filmet feltudok sorolni ahol férfiaknak olyan szöveget írtak, h én éreztem magam kínosan.

    • Amúgy rohadtul kíváncsi lennék mik azok a párbeszédek amitől hiteles női karakter lesz és tönkre teszi a filmet.

     • Nem fogok és nem is tudok ezekből a filmekből idézni, ott vannak megemlítve az előző kommentekben.

     • Az, h fel lett sorolva pár film cím ami bukott és nők voltak benne többen nem nagy dolog. Egy csomó olyat feltudok sorolni amiben férfiak szerepeltek mint pl a predator és olyan gáz lett, h hihetetlen.

     • Az hiszem, nem érted amit írtam. Nem az a gond, hogy női karakterekről szól, hanem az, hogy ha női karakterre írsz forgatókönyvet, már eleve kerülnöd kell helyzeteket. Nem írtam, hogy tönkre teszi a filmet, ezt te írtad. A nők, ha már hiteles női karaktereket akarsz írni, többet és másról beszélgetnek, mint a férfitársaik. Szóval elveszi a játékidőt. Ha meg nem írsz hiteles női karaktert, akkor meg miért játsszák nők a szerepek 80%-át egy ilyen filmben? Hogy PC legyél. Ettől viszont erőltetett lesz egy akciófilm. Igen, egy női karaktert nem hozhatsz olyan helyzetbe mint egy férfit, mert bár egyenlőséget akarnak a filmekben, de annyira mégse legyen egyenlő. Mivel íróként kerülnöd kell ezeket a helyzeteket, így megint csak a történet róvására megy, és baszhatod az alkotói szabadságot is, mert PC kell legyél.Képzeld el, hogy a Ponyvaregényben Marcellus egy fehér nő lett volna a zsaru meg fekete csávó, és mikor Butch hátramegy szamurájkarddal a boltba, ott erőszakolja a fehér nőt a fekete zsaru. Az lett volna QT utolsó filmje.

     • Értem, csak ez szerintem a forgatókönyvon múlik. Terminátornal maradva, Linda hamilton az 1-ben rossz volt? De akár mondhatnam a kill billt is, egy adott filmben nem látom, h egy nő miért kellene másról beszéljen és többet mint egy férfi. Meg pont ezt írom, h már a mai férfi színészek se olyan mint stallone, h 3 mondattal lehoznak egy filmet. Vicceskednek, random faszsagokrol beszélgetnek stb, azért mert ma ez eladhato, ugyanúgy csinalhatsz egy szótlan női karaktert is attól nem lesz kevésbé nőies vagy hiteltelen.

     • Ez az egész onnan indult a rinyálók részéről anno 5-6 éve talán, hogy egy női karakternek a szerepe nem olyan, mint egy férfi karakteré egy filmben, eleve kevesebb női karakter is van és azok nem is nagyon beszélnek egymással, sőt ha beszélnek, akkor is a férfiakról és nem női dolgokról. Szerintük, ez nem hiteles női karaktereket hoz a filmbekben és ezen szerettek volna változtatni.Amit írtam, kizárólag a forgatókönyvírás szempontjából írtam eddig is. Mert pont itt a gond. Nem tudsz megfeleni annak egy akciófilmben, hogy hiteles női karaktert hozz, csak azt tudod tenni, hogy minden főszereplő nő lesz (Annihilation) és nem nőies dialógusokkal csinálsz egy filmet, ami (ahogy te is írtad) kizárólag abból áll, hogy nők játsszák el az adott szerepeket. De ettől nem lesz PC, csak egy túlkompenzált PC, ami úgy néz ki, mintha mekkora király PC filmet néznél, de ez igazából parasztvakítás.És az egészben az a fura, hogy ezt így elfogadják.Innen látszik, hogy a SJW-knak sem az a fontos, hogy PC legyen a film, hanem csak az, hogy minél több nő kapjon minél több szerepet, és háttérbe szoruljanak a férfi karakterek. Képmutatás.És ott van az eredeti probléma, ami a Terminator filmeknél régóta fennáll, hogy szar a sztori/forgatókönyv meg a végtermék.A studió a megoldást onnan várja a problémára, hogy csinál egy pszeudó-PC filmet.A megoldás az lenne, szerintem, hogy ki kellene választani a legeslegjobb forgatókönyvet, abból az ezerből, amit a studiónak beérkezett a T2 óta a folytatásról, és azt minél precízebben leforgatni.Én komolyan nem értem, hogy nem lehet egy értelmes Terminator filmet csinálni 25+ év alatt.

     • Amúgy ha a sztori bánja akkor igen ne legyen nő, viszont szerintem a terminátor egy pont olyan dolog ahol semmi olyat nem kell egy nő miatt ki írni ami egy férfivel eladhato lenne. Mivel szexualitás eddig se nagyon volt a filmben ezen kívül meg kb azt csinálnak a nőkkel amit akarnak.

 14. Amúgy ennél még a T3 is jobban nézett ki, bár maga a film egy értékelhetetlen trágya szintjén mozgott, viszont legalább igazinak hatottak benne az effektek. Ez meg akár a Genisys folytatás is lehetne, egy filléres fröccsöntött műanyag szar.

 15. Ezt sem Svarci, sem Linda nem menti meg, de még maga a jóisten sem.

 16. Na, megint itt egy Justin Bieber kinézetű szuperkurva. Aki természetesen most egy lányt véd. Érted.Összeültek az executive-ok és azon töprengtek, mi lehet a terminátor filmek problémája. Nem a forgatókönyv, á dehogy, mit gondolsz! Hanem, hogy nem volt benne 3 női főszereplő! Ez majd megoldja a problémát, ettől majd jobb lesz a film!

  • Ahogy írod, alultáplált szuperkurva klón még nem volt, ez a film maximálisan PC, hányok.

 17. Ezt megint miért kell és legfőképpen: miért így? Egyébként ’91 óta nem tudtak kipréselni magukból valami újat a tovacsordogáló terminátoron kívül?

 18. * sóhaj *

 19. :’D