Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Telltale Games – leépítések

A Telltale Games játékfejlesztő, és kiadó tegnap jelentette be, hogy átszervezi a céget, s ennek egyik lépése az volt, hogy a teljes munkaállományának átlagosan 25%-át elbocsátotta. Ez nagyjából 90 alkalmazottat jelent.Pete Hawley, a cég vezetője azzal magyarázta a leépítést, hogy a jövőben versenyképesebb kiadóként, illetve fejlesztőként kívánnak jobb élményeket biztosító, minőségi játékokat készíteni. A játékok fejlesztései folynak majd tovább, de innentől kevesebb, de jobb minőségű produktum fog világot látni a kisebb cég által. Ezeken túl a vezetőség elismerte az elbocsátottak addigi munkáját, és közölték, hogy a döntés nem az addigi eredményeiket minősíti.Szóval a jövőben kevesebb TellTale játékot fogunk kapni, de azok minőségibb produktumok lesznek, majdnem száz ember pedig kereshet munkát magának az új üzletpolitika miatt.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Szerintem kicsit túltolták már ezeket a megjelenéseket és bár nem tudom, hogy teljesítettek az újabb címeik, de azt sose felejtem el, hogy a Wolf Among Us második epizódja több hónapot késett, mert kb. egyidőben ment az elég gyenge második TWD évaddal. A New Frontier-ből már csak Let’s Play-t néztem, amit nem bántam meg, mert irtó gázra sikerült.Sajnálatos, hogy ennyi ember lett hirtelen munkanélküli, de legalább időben lefékeztek a futószalagos gyártással és remélhetőleg innentől kezdve kompetensebb játékokat kapunk a Telltale-től. Az első TWD évad, a Wolf Among Us és a Tales from the Borderlands nagyon jóra sikerültek.

  2. Az új irány(Batman,Guardian of The Galaxy) már eléggé jóféle játékmenettel bír.Ezen a vonalon maradjanak nem lesz ezzel gond.Bigby kalandjait várom már mocskosul.

  3. Fura politika… Kevesebb emberrel kevesebb játékot ugyan olyan minőségben lehet csak csinálni – vagy rosszul gondolom?!