Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

TekkenStation.Community – Tekkenkódex

0

73 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Király cikk!

 2. Bilincs az egy Tekken .

 3. Nem hiszem sajnos,pedig milyen jó lenne itt

 4. szerintem ami késik nem múlik:)

 5. Még konkrét időpontot nem tudunk, a mozis részt az 576 szervezi. Ahogy tudnak valamit biztosítani, úgy lehet nekikezdeni érdemlegesen. A cikk maga jó lett, remélem hogy sokan kedvet kapnak a játékhoz, mert mi tudjuk, hogy ez a sorozat a legjobb 3D-s fighter.Valamint Benyo, én is szívesen írtam volna pár sort 🙂 .

  • Szori, nagyon titokban tartottuk, és a verseny előtt jóval már végső stádiumban volt az egész, úgyhogy amint meg volt a 4 fő, már nem nagyon akartam bevonni mást is.Majd ha van igény (és ha lesz) egy folytatásra, akkor mindenképpen szólok! 🙂

 6. fasza a cikk srácok, lehet már tudni mikor lesz a kövi hazai verseny?

 7. PS1-en sokat játszottam vele. De azóta minden rész kimaradt.

 8. “Köszi a cikket!Én a PS2 Tekken5-el játszogattam utoljára “”komolyabban””Ha lesz pénzem és a Tekken6 kicsit olcsóbb lesz beszerzem és bekapcsolódok az online párbajok sorába.”

 9. Durván profira összehoztátok ezt a cikket. A készítőknek min egy-egy katedra fejenként! Respekt! Közben mi gőzerővel szervezkedünk a helyi 576-tal a nyári Tekkenes okossággal kapcsolatban, de amint ki lehet szivárogtatni infókat csipogni fogok. :PÉjjen a Guc felszabadítási front! ^^

 10. Szép cikk,jóra sikeredett,köszi 🙂

 11. IMÁDOM a Tekken t…

 12. Remek az egész. 😀 A Tekken az Tekken!

 13. Benyo az K9999? 😛

 14. Pia volt?

 15. Meglepetésekkel…(pofon zúzza magát)

 16. Tele vagytok meglepetéssekkel ! :)Óriási büszkeséggel tölt el,hogy személyesen ismerhetlek titeket,és mindig tanulok valami hasznosat,amikor offline ütögetünk !Mindenkinek köszönöm a cikket,rendkívüli olvasmány !

 17. Dragonken a Zisten! x)félünk és tisztelünk, kinek megadatott, hogy ismerünk 😀

 18. “Nagyon szépem köszönöm a visszajelzéseket, örülök, hogy ennyire bejött mindenkinek a bemutató, de a cikk egyáltalán nem az én érdemem, köbö 10 sort írtam az egészből. Metadata, Dark-Fu, Dragonken és Guc elvtársaké a dicsőség, és az elismerés. Nagyon jól leírtak mindent, (szerintem) mindenki által érthetően, és írásilag is profik voltak: a 8 beadott kis cikkből egyet sem kellett visszadobnom azzal, hogy “”szar a fogalmazás, kreáld újra””, stb.Egy élmény volt velük “”dolgozni””, és tényleg nagyon barón néz ki az egész együtt. :)”

 19. jaj de jó! újabb ismertető. csak így tovább. sajátos stílusban. felhasználók által. élmények, örömök, ismerettágítás, precizitás.nem semmi. :)és csudi, hogy volt verseny, jók vagytok. 🙂

 20. bizonyára jó cikk, de most túl hosszú, és nem vagyok akkora Tekken fan, majd máskor olvasom elmindenesetre gratulálok Benyónak, és a verseny résztvevőinek is

 21. gratula Benyonak a cikkért, meg a srácoknak is természetesen. a verseny meg tök jó volt, bár közöm nincs a tekkenhez. megérte ott lenni, tök büszke vagyok :3gyúrok majd…(ez a Devil Jin-es arc külön örömet okoz :D)

 22. Mindenki mindent leírt már. Előkaparom a Tekken 5-öt. Köszönöm srácok.

 23. Haverokkal a TTT a legnagyobb kedvencünk mind a mai napig, nem is értem hogy maradhatott ki a felsorolásból… 🙁

 24. nemtomhogy őkhogy tudnak játszani a tekkenel hogymenyit gyakorolhatnak vagy ilyenek én bárhányszor játszok bármelyik részével minbdig kikapok pedig nem vok én annyira béna pl dbz budokai 2 ben a very hardot perfectre leverem de ők biztos jók 🙂

 25. zsírság!

 26. Faszán néz ki a teljes cikk egyben. Köszönjük hogy lehetőséget kaptunk bemutatkozásra!

 27. Főleg azért érdekes, mert az ember ált. a külföldieket ismeri, mint JOP ,MDJ, Unconcable stb. Kár, hog itt Mo. ilyen kicsi ez a szubkultúra.

 28. Köszi az írást Benyo, nagyon jó lett : )Az uccsó képen a középső én vagyok, nem a Hoc : D

 29. …és tényleg gratula Benyónak az íráshoz, szinte megjött a kedvem a Tekkenezéshez. Pedig a világ legidegesítőbb játékának tartom. Az egyetlen, ami képes komolyan fölbaszni. Igen-igen, tudom hogy fájin motyó, de ha lúzer vagyok hozzá, a frusztráció hatványozottan jelentkezik.

 30. A story-t olvasva ahogy a 6ikat néztem nem értem hogy akkor mér lars meg alisa van benne, kicsit zavaros így nekem a dolog.

 31. Nagyon jó volt ezt olvasni! Én is szeretem a tekkent-t a 3ik rész óta az összes megvolt, bár neten még nem sokat nyomtam a 6ikat, de haverommal ketten évek óta elvagyunk vele.

 32. Nagyon jó cikk! Gratula!Örülök,hogy profik ellen játszhatok. Kár,hogy nemrég tört össze a lemezem, de hamarosan újra ringbe megyek.

 33. Még annyit megtehetnétek, hogy az alsó csoportképnél odaírjátok, hogy ki kicsoda.

  • Felső sor, balról jobbra: Shoud, Dark-Fu, BenyoBoy, Jesus, Dragonken, Guc, Hoc, DodeadAlsó sor, balról jobbra: DONaku, Metadata, Onimushaman, Poci777, KRRRX, HudziHa valakit elírtam üssetek meg:D A cikk pedig baromi jó lett!

 34. “Ehhez csak gratulálni lehet. : ) Nagyon jó lett a cikk. BenyoBoy lazán lehetne szerkesztő is, mert simán hozza a megszokott PSC színvonalat. A többiekre meg büszke vagyok. Grat srácok. Örülök hogy volt már alkalmam az összes cikkben szereplő “”TekkenCelebbel”” : ) játszani és kicsit el is szégyeltem magam mert az utóbbi időben minden mást játszottam csak Tekken-t nem. : (“

 35. Érdekes volt olvasni:)

 36. Hát, a játékba vetett hitem nem jött vissza, (Szerintem a Tag Tournament óta nincs jó Tekken. Silány minőségűek.) nem is fog, de szép eredmények, jó tudni, hogy vannak még fanatikusok. 🙂

 37. Tomi azért lettél második,mert látták,hogy pici vagy és hagytak nyerni. xdCsókolom:D

 38. Talán ideje lenne visszakapnia a nikkjét. Gyanítom, többen nem tudják, hogy az ügyben petíció is indult. Mint látszik eredmény nélkül.Jah, róla van szó: http://playstationcommunity.hu/u/Guc

 39. Még meg akartam kérdezni, hogy nektek mi a véleményetek a DOA sorozatról? thx

 40. Jó kis írás ! Cikk olvasása után, megfordult a fejembe, hogy elkezdek komolyan a tekken-el foglalkozni 😀

 41. Nagyon élvezetes és tartalmas írás köszönjük. Régen én is nagy Tekken-es voltam (3-4-5), de aztán szép lassan leálltam vele. A 6. is megvan, nem is keveset játszottam vele, de vhogy kiveszett a régi tüz.

 42. Szép kis írás lett. Azt kell mondjam, hogy én is sokáig azt hittem én vagyok az elverhetetlen (tehát nincs ellenfelem). Sokat toltam versusban a tekken3-mal és a többi réssel is (az eredmény olykor vegyes lett, és el is töltöttem nem kevés órát a practicebe.). Aztán jött úgyanis a tekken 6 nagy csalódásomra laggos volt, majd ismét jött egy patch ami kijavította. Innentől kezdve kezdtem kissé belemerülni. Rá kellett jönnöm, hogy habár az átlagtól elrúgaszkodok, még is találok olyan embert aki épp eltud verni (vagy fordítva… ilyenkor szinte megegyezünk), vagy hozzátudok szólni a menethez (1-et tudok nyerni olyankor max, mert egyszerűen rohadt jól nyomja), és vannak a csíterek akik csak 1 féle gombot használnak, azokat könnyen el is verem.Anno tudtam a Bryannal, Kinggel, Lee-vel, Law-al, Paul, Eddy. Tehát nem kevés karakterrel tudtam elég jól. Mára már csak a Paullal tolom igazán (nincs sok időm a tekkenre, inkkább mást tolok olykor, de előveszem.) Még megemlíteném azt, hogy Kinggel tanultam elég sok fogást, (kombókat is persze), és mára már 1-et ha begyakoroltam úgy ahogy.Itt a fórumon játszottam xSharkyval meg talán 2 két emberrel még. Nem tolják rosszul, vegyes az eredmény.

 43. Grat a győzelemhez!Szép írás, köszönjük!

 44. Ez, EZ! OMG micsoda írás, köszi szépen!!

 45. Köszi a nagyszerü cikket, grat az eredményekhez. De valószínüleg nem leszek Tekken játékos.

 46. Guc-hoz, Dragonken-hez és Dark-Fu-hoz volt szerencsém a T5-ben … jókat harcoltunk, az esetek 90%-ban alulmaradtam, de nem anyáztam,m tudtam,h pro-któl kapok ki és így nem volt megalázó =DKirályok vagytok (Dragonken, az a Mokujin 3. helyezett elég brutál =D).

 47. Örülök,hogy ennek a csapatnak a része lehetek!

 48. Királyság! Gratula az eredményekhez, és a király cikkhez. 🙂