Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tekken X Street Fighter – az első életjel

A japán kiadó és fejlesztőpáros, a [B]Namco[/B] és a [B]Capcom[/B] nagyjából épp egy hónapja jelentette be, hogy [A http://playstationcommunity.hu/note/3883]összeereszti[/A] világhírű sorozataik szereplőit, ráadásul nem is egy, hanem élből két játék formájában. A [I]Street Fighter X Tekken[/I]ből már volt néhány hírünk és vizuális matériánk, ám a másik játékból, a [B]Tekken X Street Fighter[/B]ből eleddig semmi.A Namco által fejlesztett Tekken X Street Fighter a [I]Tekken Tag Tournament[/I]hez hasonlatos felállással fog operálni, amelyből a Tekken széria producere, Katsuhiro Harada fedte fel az alábbi művészeti, illetve egy nagyon korai állapotban leledző karaktermodellt ábrázoló képeket.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem a Tekken stílusa lesz a domináns,különben mehet a levesbe.

 2. Ez érdekes lesz.

 3. Nagyon jó lesz.

 4. izgatottan várom mi lesz belőle.

 5. Omg de várom már…De hol van ez még…Én ezt is várom meg a Sf X Tekkent mindkettő nagyon komoly lessz

 6. er kíváncsi vagyok

 7. Inkább várok egy Tekken 7-re, ez a fúzió az SF-el nem jön be. Bár ez még mindig jobbnak tűnik, mint a rajzos változat.

 8. …csak jönne máááááááááárrrr, imádom az sf-et és a tekkent is 🙂

 9. Most ez hogy lesz, az sf-esek lövöldözik a tüzgolyókat, a tekkenesek meg szopnak? Nem tudom hogy lesz összehozva egy irreális és egy reálisabb mozgású világ. Gondolom a sf-ből átveszik a juggle rendszert, ami (számomra) tovább süllyeszti a T szériát. Lehet itt is mint a mortal kombat-nál várni kell jópár évet mire csinálnak majd egy normális tekkent? A street fighter amúgy is lehúzó névnek tartom, be kell valljam a következö résznek a Super Street Fighter 4 Turbo-t vártam 2 új karakterrel, a sok fan meg ugrott volna megvenni a 3ik lemezes verziót. Nem igazán értem ezt az elvakult SF imádatot, engem sose fogott meg. OK, hogy az elsö komolyabb verekedős cím, de nem sok újdonságot látok benne.

  • “””A street fighter amúgy is lehúzó névnek tartom, be kell valljam a következö résznek a Super Street Fighter 4 Turbo-t vártam 2 új karakterrel, a sok fan meg ugrott volna megvenni a 3ik lemezes verziót. Nem igazán értem ezt az elvakult SF imádatot, engem sose fogott meg. OK, hogy az elsö komolyabb verekedős cím, de nem sok újdonságot látok benne.””Nincs igazad, már sokszor részleteztük, hogy számos változás történt a Street Fighter és a Super Street Fighter között.”

  • “””Gondolom a sf-ből átveszik a juggle rendszert, ami (számomra) tovább süllyeszti a T szériát.””Miért vennék át? Az SF-esek kapnak T rendszerű játékstílust.”

  • A T6-al mennyit játszottál? Csak egy kérdés, mert a fogalmatlanságod a szériával kapcsolatban olyan hatalmas, hogy az már szinte fáj! A normális Tekken neked mit is jelent? Talán olyan legyen, mint a 3. rész?

 10. Várós nagyon. 🙂

 11. Hát én a Sf X Tekken-t jobban várom, valahogy jobban tetszik az a rajzolt stílus. De persze ez is biztos komolyság lesz. + még ugye az új Mortal Kombat 🙂 Bunyós játékokban nem lesz hiány.

 12. Izgalmas fúzió.

 13. Faszaaaa, nem kicsit várom. 😀

 14. Nem örülök ezeknek a játékoknak.Engem nem érdekel pl egy Jin VS Ryu összecsapás.Ettől még mást érdekelhet persze.

 15. Na már várom ezt is, de ahogy látom Jin vs Ryu van reflektorfényben. Capcomosok jobban tudják ki a menő, Kazuya.:)Fú de sok verekedős cucc jön majd ki ami kötelező, és még meg sincs sz SSF4sem…á ée vagyok maradva.