Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tekken Revolution – Free-to-Play játék a PSN-re

A GameSpot videojáték magazin E3 2013 előzetesében leplezte le a Playstation 3-as, június közepén érkező, verekedős témájú, Free-to-Play rendszerű [B]Tekken Revolution[/B] szoftvert. Kedvcsináló [A http://www.gamespot.com/e3/2013-preview/]ITT[/A], a videó 19:30 percénél.[B]*FRISSÍTVE*[/B]- A Tekken Revolution az első free-to-play játék a Namco Bandai kínálatában.- A szoftver június 11-én érkezik az észak-amerikai Store-ba.- Nyolc karakter választható.- Arcade Mode-ban a gép ellen lehet küzdeni, Ranked és Player meccseket pedig online humán játékosok ellen.- A game friss Special Arts és Critical Arts mozdulatokat kínál a kezdő bunyósoknak.- A Revolution, mint a sorozat első darabja, lehetőséget ad arra, hogy “felnevelj” egy karaktert. A figurák a Strength (fizikai erő), Endurance (állóképesség), és Vigor (életerő) kategóriákban fejleszthetők. a akarod, lehet egy tankod magas HP-vel, aki állja az ütéseket, de egy támadó harcosod is, aki kevesebb élettel bír, de nagyobbat csap oda.[YOUTUBE]VBTo6sWNMWY[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. aki jatszik vele felvehet PSN ID:Sanya192

 2. Na! Barki aki jatssza az vegyen fel, a PSN ID-m: jankibaszott Ami pedig azt illeti en nagyon orulok neki, tetszik & eddig a rendszeret is teljesen korrektnak tartom. 🙂

 3. Szerintem ez a TTT2 tag mód nélkül,de a tápolós dolog érdekel!Holnap szedem is!

 4. Kipróbálom tuti . :]

 5. Mostanában próbálgatom bunyós játékokat, így én örülök ennek, de nem hiszem, hogy meg fogom venni a későbbiekben, de legalább kipróbálhatom.

 6. Szerintem az lenne a legfontosabb az ilyen játékoknál, hogy tudd hogy hol a vége. Mondjuk játszol vele 3-4 órát, bejön ezért úgy döntesz hogy fizetsz további extra tartalmakért, de legyen egy olyan lehetőség is hogy nem csak néhány karaktert veszel hanem mindent ami elérhető hozzá. És ez az összeg ne haladja meg egy dobozos játék árát. Ellenkező esetben a végtelenségig nyújtva a dolgokat nagyon drága mulatság lehet ez a dolog.

 7. Én örülnék a legjobban egy Tekken nevéhez felérő produktumnak. Meg mindenkinek szíve joga azzal játszani amivel szeretne, legyen az szar akár, aztán ha vigasztalja hogy ingyen volt, akkor az az ő baja.Ezzel mostani cuccal az a probléma, hogy nagyon közel a megjelenéshez tettek ki egy olyan videót amiből semmit nem lehet leszűrni. Ingyen van ez oké, de én inkább fizetnék egy jó tekken játékért, mintsem hogy játsszak egy rosszal.Mindenesetre kedden amint felteszik már szedem is aztán kiderül minden. 🙂

 8. “””úristen szar lesz biztos lehúzás huehue””Azt se tudjátok mi az de már szarozzátok, meg hogy csak a pénzre megy ki.Lehet kapunk megint valami Tekken Zacsi-pacsinkót vagy csapdlecsacsi kártyajátékot.”

 9. jó lesz ez. 😀

 10. OFFremélem a xuan dou zhi wang (king of combat) is jön majd!

 11. Sokan még mindig nem értitek mi a free to play 🙂 am a dc online ban megy nicsn trophy stbstb az tényleg egy rossz kép de a többi játék pc-n pl sokkal nagyobb szabdságot nyújt még ingyen is. remélem ez is ilyen lesz.

  • “Azt hiszem a többiek nevében is kijelenthetem, hogy értjük. Épp ez a baj, hogy értjük. És azt is értjük és tudjuk, hogy ami ingyen van az mindig beetetés. Ebben a játékban lesz alapból lesz 10 karakter, alápakolnak egy stat rendszert, a többi tartalom pedig fizetős lesz. És ez a tartalom valószínűleg a játék lényege lesz, na meg persze a karakterek 80%-a kb. És az ingyenességet ellensúlyozandó valószínűleg minden kib.** drága lesz, és ha az összes letölthető tartalmat megveszed hozzá, sokkal drágábbra jön ki, mint egy dobozos teljes játék. Persze az egész úgy lesz összerakva, hogyha nincs meg minden, ne tudd élvezni a játékot. Az átlag játékos pedig tejel, és örül, hogy át lett verve, mert az “”alapjáték”” ingyen volt. 🙂 A videójáték kőkemény üzlet, nem a Máltai Szeretetszolgálat.Tehát igenis értjük, ÉS NEM TETSZIK!”

   • De mi az istenért nem várjuk ki, miért spekulálunk?

    • Nem ez lesz az első F2P játék, lehet látni, hogy működnek. Csak feltételezem, hogy ez a Tekken sem lesz más.

     • “Az F2P-t is több módon lehet kivitelezni. Vannak olyanok, ahol a játékot “”lebutítják”” (alacsonyabb szintig fejlesztheted magad, pár dolog elérhetetlen, vagy korlátozott, stb.) és úgy adják ingyen, mint pl. a World of Warcraft-ot, vagy a DC Universe-t. De van olyan, ahol ingyen megkapod az egész játékot, ráfizetéssel meg csak bizonyos előnyökre tehetsz szert (alacsonyabb szinteken használhatsz erősebb fegyvereket, meg hasonlók). Ilyen pl. a Dust 514.Mind a kettő F2P, de más a megközelítés.”

   • “””Persze az egész úgy lesz összerakva, hogyha nincs meg minden, ne tudd élvezni a játékot.””Ha ez így lenne, akkor ez a modell nem működne. Ha a játékos azt érezné, hogy nem élvezi, akkor nem fog pénzt áldozni rá. Tudod, mint a demóknál. Letöltöd, lenyomod, ha bejön beszerzed, ha nem, akkor delete.”

   • Látszik,hogy nem használsz ingyenes játékokat. NEM NEM ÉRTED nem tetszésed jelenleg még tudatlanságból ered. Rengeteg jó megoldás van free cuccokban is ,ami játékélméynt tekintve 0 azaz 0 hátrányod van benne a többiekkel szemben, pl ruhák,extra effekt,gyorsabb fejlődés extra pont mindmind csak kéynelmi funkció vagy extra de játékot tekintve 0 befolyás legfeljebb idő kímélőek. Szerintem minden karakter játszható lesz és az extra ruhákért kell majd perkálni stb.

    • pl dcunicersbe 1essével kapok pontokat insták után….ami azt illeti, hogy egy nagyobb teljes szetthez kb 30 – 40 ezerszer kell átmennem 1 instán…. ez a free…..aki fizet az előnyben van nem kicsitde élvezni lehet ezekkel a játékot (egy pontig ), amíg rá nem jön az ember, hogy semmit nem fejlődik szinte, a fizetőkkel ellenben

    • pl dcunicersbe 1essével kapok pontokat insták után….ami azt illeti, hogy egy nagyobb teljes szetthez kb 30 – 40 ezerszer kell átmennem 1 instán…. ez a free…..aki fizet az előnyben van nem kicsitde élvezni lehet ezekkel a játékot (egy pontig ), amíg rá nem jön az ember, hogy semmit nem fejlődik szinte, a fizetőkkel ellenben

    • LoL az élő példa arra, hogy egy F2P cucc működhet megkötések nélkül. Dota 2 úgyszintén. Smite úgyszintén. Oké, ezek csak PC-s mobák, de akkor is lehetséges a dolog. Aki megvette esetleg a Street Fighter 4 UAE-t úgy, hogy az alap verza (sőt még a kettő közti verza) is megvolt neki, az a palimadár. Hihetetlen, hogy az ilyeneket veszik, F2P meg egyből gyanús, ellenszenves, stb.

 12. Király!:) Már várom!:)

 13. Király én tekken fanatikus vagyok és ez köllllllll de nagyon.jo lesz ez a dust 514 is jo.

 14. Hosszabb videó itt.: Jónak tűnik :)http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VBTo6sWNMWY

 15. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz ebből. Sajnos a kedvcsinálóból nem derült ki számomra.

 16. Kézenfekvő lenne, hogy a karakterekért kelljen fizetni. Amit nem is bánnék mert kb. 3-4 kari van a Tekken-ben akikkel szeretek és tudok is játszani.

 17. Hát nem tudom ingyen mit tudnak olyat adni.

  • semmit, meglesz az összes karakter. aztán ha options-ba akarsz lépni, vedd meg a dlc-t, ha kombózni akkor vedd meg a dlc-t…etc :DDvalami turpisság biztos lesz ebben a free to play témában.

  • Már az is baj, ha ingyen adják…Én inkább örülök.

   • “Az ingyenes játék nagy része csak minimálisan “”ingyenes””.Egy próbát majd megér, de elég negatívan állok eddig a dologhoz.”

    • És miért kell negatívan hozzáállni? Miért nem jó az ha valami, részlegesen ugyan, de ingyen adnak? Aztán ha bejön és további lehetőségeket akarsz, akkor fizetsz, ha nem, akkor játszol tovább ingyen.Ennyire divat fikázni a F2P-t?

     • Manapság a fizetős játékokat se kapod meg fullra, ott is fizetni kell lassan azért is, hogy pl. lőhess a játékban. Ha az embernek tetszik a játék, fizethet extrákért, ha nem, akkor is a segge alá van tolva egy egyébként játszható játék ingyen. Vicc, hogy egyesek, mint az önszántukból tejelő birkák, már azért kötnek bele egy játékba, mert egy petákot se kell kidobni érte ha nem akarnak.

     • Nem szoktam elvárásokkal klikkelni egy hírre, hülyén is hangzik. De mikor megláttam a hírt lefogadtam volna, hogy most kivételeseb mindenki örül, a Tekken azért mégse egy nevenincs játék. Erre csak fika. Komolyan mondom a gamer közösség idióta.

     • Ja. De az, hogy premierkor berendeli az ultimate limited motherfucker collector edition-t több 10k-ért az megy ezerrel. Vagy hogy fikázza a cuccot, hogy még meg sem jelent, de már tuti lesz fizetős dlc, majd később megveszi, aztán villog vele.

 18. Szeretettel várom!