Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tekken 7 – új antihős a házban

GEESE HOWARD MEGÉRKEZÉSÉVEL TALÁLKOZIK A TEKKEN 7 ÉS A FATAL FURY UNIVERZUMA Lenyűgöző indulását követően a TEKKEN 7 harcosaihoz újabb közismert vendégkarakter csatlakozik Geese Howard személyében a Fatal Fury sorozatból.Jellegzetes vörös hakama edzőfelsőjében és fehér uwagi alsójában Geese készen áll, hogy pusztító rúgásaival és ütéseivel szembe szálljon olyan harcosokkal, mint Heihachi, Paul, Akuma és a TEKKEN 7 többi karaktere, mikor csatlakozik a King of Iron Fist Tournament kihívóihoz 2017 telén. Nézd meg, ahogy Geese Howard összecsap a TEKKEN 7 legfélelmetesebb harcosaival az alábbi előzetesben:[YOUTUBE]2RG-ImEXbn0[/YOUTUBE] A TEKKEN 7-ben minden küzdelem személyes! Készülj fel a ringbe lépésre PlayStation 4, Xbox One és PC platformokon a már országszerte kapható TEKKEN 7-ben! További TEKKEN 7 információkért látogass el a hivatalos www.Tekken.com oldalra.(sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Harada tudja mitől döglik a légy…

  • Nem örülsz neki?

   • Dehogynem. Amit írtam jót jelent, nem rosszat:) Kb. történelmi pillanat ha úgy vesszük és szerintem nincs vége, mert Harada más stúdiókkal is igen jó viszonyt ápol, simán benne lehet még egy-két olyan harcos, ami legalább ekkora durranás lesz:) (Ono t meg minimum rúgják ki Abigail miatt)

    • Teljes mértékben egyetértek. Sohasem csíptem a KOF szériát, de hogy Geese Tekkenben szerepel, az történelmi pillanat. Bírom, hogy Magyarországon meg ez miatt fujjonganak, hogy ez már nem is tekken, meg nem tekken 3, tűzlabdák stb.Jelenleg Akuma a mainem egy Tekken játékban, amit sohasem gondoltam volna, hogy leírhatok.

     • Igen, én is inkább Smurai Shodown párti voltam mindig is, de el kell ismerni, hogy a KOF letett valamit az asztalra. Geese meg tényleg egy igen karakteres főmufti, ezt meg kell hagyni, szépen kikupálódott. Mo. n nem ismerik mi az a KOF…A spanyolajkúak bezzeg most a mennyben vannak.Őszintén kicsit szkeptikus voltam, hogy egy olyan sf karit mit Gouki, hogy tesznek át egy Tekkenbe, de el kell ismerjem, hogy profi munkát végeztek. Közelébe sincs annak a szégyenek ami az SF vs. Tekken volt….

 2. Ezt nem tudtam eldönteni tegnap, hogy melyik játékból van ez a kari.