Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tekken 7 – megjelent a bunyók királya

MEGJELENT A TEKKEN 7A BANDAI NAMCO Entertainment örömmel jelenti be, hogy a TEKKEN 7 elérhető PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra. Minden harc személyes és a Mishima klán összecsapása hamarosan hozzád is elér. Készen állsz a végsőkig harcolni?A megjelenés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:[YOUTUBE]GTDiHjk-5fE[/YOUTUBE]Nézz szembe a több mint 36 játszható karakterrel – köztük Akuma-val a Street Fighter világából – ismerd meg a Mishima klán 20 éve tomboló viszályának végső felvonását, az olyan új játékmechanikákat és mozdulatokat, mint a Rage Arts, a Power Crushes és a Rage Drives, valamint alakítsd kedved szerint harcosaid kinézetét a temérdek kiegészítővel, mindezt első alkalommal PlayStation VR-on. De ez még csak a kezdet.Légy részese a valaha volt legjobb verekedős parti játéknak a többjátékos módban. Gyakorolj barátaiddal, vagy képességeid határait feszegetve csapj össze nemzetközi játékosokkal! Pörgesd fel a bulit, kóstolj bele az igazi verekedős játékestek hangulatába, és persze bizonyítsd be, hogy te vagy a legjobb!Idén az otthonodon túlra is kiterjed a küzdelem a TEKKEN World Tour, az ikonikus TEKKEN sorozat nemzetközi bajnokság sorozatának jóvoltából. A 2017-es túrára a BANDAI NAMCO Entertainment és a Twitch elhozza a legjobb harcosokat a világ minden tájáról, hogy összemérjék erejüket. A TEKKEN WORLD TOUR résztvevői közül kerülnek majd ki a legjobb TEKKEN 7 játékosok minden régióból – Amerika, Európa és Ázsia –, akik közül a továbbjutóknak a TEKKEN WORLD TOUR döntőjében lesz lehetőségük megmérkőzni. További információkért látogass el az alábbi oldalra: http://tekkenworldtour.comA TEKKEN 7-ben minden küzdelem személyes! Készülj fel a ringbe lépésre a PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra mától elérhető TEKKEN 7-ben! További TEKKEN 7 információkért látogass el a hivatalos www.Tekken.com oldalra.Légy részese a Mishima viszálynak az alábbi felületeken:Hivatalos honlap: Tekken.comHivatalos Facebook oldal: @TekkenEUHivatalos Twitter oldal: @TEKKENHivatalos VK: VK.com/Tekken(sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Eszméleten jó a játék.

 2. Úgy vélem pont a DOA és MK a buttonmashfest…Egy átlagos Tekken játékos ellen NEM nyersz button masshel. Nem tartom magam kiemelkedően jó Tekkenesnek, szerintem igen csak átlagos vagyok, a normálnál több stratégiai érzékkel megáldva, de még ellenem sem ér sokra egy masher…Kedvenc mutatványom és a gyalázás csúcsa mikor házibulikban, Tekkenben nem jártas ismerőseimet úgy döngölöm földbe, hogy leülök háttal a tv nek és csak a hangokra figyelve harcolok. Ők egytől egyig buttonmasherek, mégse mennek sokra. DOA ban még a mostani hold rendszerrel is eléggé el tudja kenni az ember pofáját egy masher, ha nem jön be a számítása és nem 100% ig safe játékot játszik. (DOA ban nem lehet, Tekkenben és SC ban is megy, de DOA ban még mindig ott a szerencse faktor és bár nem akkora mint DOA 2 idején, ott van)

  • Én sem vagyok profi verekedős, így egy Dragonken Úr ellen esélyem nincs, de az átlag játékosokat szétkapom, a váltott alul/felül támadásokkal..meg azzal hogy 32 éve joy nőtt a kezem helyére… A DOA meg a Tekken ez a gombmaszírozós cucc jobban beadja kezdőknél.. még MK-ban vagy tudod a kombókat speckókat vagy pápá..

 3. Nagyon jó lett ez a rész, kb. azt érzem, mint a 3-nál. Az ukemit halálra kell majd gyakorolni, mert különben elvernek a levegőben/földön.

  • Ho-ho! Ezek nagy szavak!Tényleg érzed olyan jónak, mint a Tekken 3-at? Szerintem az a rész volt a legjobban elkapva! (pályák, karakterek ruhái, zenék)

   • Nem csak szerinted ,a legtöbben a harmadik részt tartják az abszolút etalonnak. Ez a széria nagy átka, hogy a Tekken 3 annyira fasza lett, hogy azóta sem tudta azt felülmúlni semmi sem. Az ötödik rész ért még valamennyire a nyomába, de úgy látszik ha Tekken, akkor a páratlan számozású epizódok a nyerők (kivétel persze a Tekken 2). Ez a hetedik is jó lesz…

 4. Szeretem a Tekkent, de a bunyók királya cím már rég az MK szériáé.

 5. Gyönyörű a játék!A harcok élvezetesek!Csak nekem tűnt fel, hogy nagyon sokat tölt.(valaki Soul Caliburról valami hír?)

 6. Régen isten volt, talán az 5 volt a csúcsa a sorozuatnak, utána csak vergődést érzek nulla szenvedéllyel, ez is egy ilyen rész , semmi nem fejlődött a grafikán kívül de amúgy az is gyenge.. Egy DOA 5 oda vissza veri, ráadásul abban nincsenek ilyen homokos rózsaszín és türkizlila tűzijáték effektek egy egy pofonnál… Bandai meg Namco jó lenne összeszednétek magatokat, mert ez így hulla fáradt..

  • Ezek az effektek mindig is a Tekken széria sajátosságai voltak, nekem ez nem okozott meglepetést. De a grafikai részben egyet tudok érteni (sima PS4en játszom vele nem Pron)

   • Persze, de az 5-höz képest az is túlzásba lett víve, ahogy a ízléstelenül színes sok giccses ruhák és pályák… Az én ízlésemnek sajnos ez a játék inkább egy páva mint egy pitbull!

    • “Ez tény. Ebben a részben pl a lávás/vulkános pálya elég zavaró az én szememnek is. Az “”alap”” ruhák megtartásának örülök, legtöbb karakternél visszaraktam azt, hogy fogyaszthatóbb legyen a kinézete.”

     • A ruháknak már régen piszkolódni, és szakadni is kellene, ahogya karakterek fejének is amortizálódni, nem beszélve a pályáról amikor nekirúgod az ellenfelet bármelyik szélének.. stb stb meg a játék mechanikáját is csiszolgatni kéne hogy egyre élethűbbek tökösebbek legyenek a pofonok… de ahhoz hozzá sem lett nyúlva, vagy ha igen akkor az észrevehetetlenül hangyafasznyit… Sajnálom, szépen kiegészítette volna a MK X-et…

     • Igen, nekem is fura, sok DOA5, MK, WWE után, hogy a karakterek ugyan úgy csillognak villognak mint eddig (néha sajnos szó szerint csillognak) írtam fórumba is, de szerintem a játék mechanikája egy az egyben Tekken6/Tag 2 (még a hangok is) Igaz kb 2 órám van a játékban, lehet később pozitívabb lesz a véleményem.

  • “A Tekken jó ahogy van. A DOA sokat fejlődött, szeretem is, de közelébe nem ér a Tekkennek…Ellenben szegény Soul Calibur az 5 el nagyon elromlott. Engem nem érdekel,hogy szakad-e ruha, a harcrendszer érdekel, a mélység, a ruha meg látvány dolgot meghagyom a szilikon-pubiknak akik COD al kezdték a gamer “”karrierjüket””.”

   • Jó neked, hogy neked ez bőven jó! Te tiszta boldog lehetsz..Szerintem meg sokkal komolyabb hangvételű egy DOA mint ez a rózsaszínhupikéklilás giccsparádé. Ráadásul a tekken az a játék ahol az össze vissza gombmaszírozással lehet nyerni mert annyi minden van benne…. még egy MK X nél ha masszírozod össze vissza gombokat, flawessre leszel verve..32 éve kezdtem C64-el, láttam már sok mindent, de nekem ez a tekken már túl giccs, túl japán…. mint pl a bálna vadászat, vagy a bukakke.Egyébként a borító elején egy kemény bunyós játéknál a 16-os karika mindent elárul.Remélem a következő tekken felnőtteknek fog készülni.

    • Azért ne keverd már ide a MK-t, a verekedésen kívül semmi köze a Tekkenhez. Teljesen más réteget céloz meg mindkettő a stílusról nem is beszélve.

     • Igazad, van azért vártam ezt a Tekkent, hogy felnőtteknek szóljon, mert pont kiegészítette volna a MK X-et szépen elfértek volna egymás mellett…

     • Ilyen egy igazi Japán klasszik árkád bunyós játéktermi játék. Szerinted attól felnőtt a tartalom ha szakadnak a ruhák, csillog az izzadság, fröcsög a vér, repkednek a belek és rajta van a 18-as karika?

     • Legyen véletlen szerűbb az egész, pl hogy két ökö is össze tudjon érni, vagy esetleg egyszerre rúgásnál, ne az legyen hogy csak az egyikét veszi be aki hamarabb szomja picit…random szerűbb legyen..Ez még elég kezdetleges de valami ilyesmit gondolok randomabb alatt:https://www.youtube.com/watch?v=JBo2GQ0xXeI

     • Nem attól lesz valami felnőttes, mert folyik benne a vér. Erre a legjobb példa az MK ugye… Úgy vélem a Tekkenben mikor mozgások betalálnak vér nélkül is elég fájdalmasnak tűnnek, sokkal emberibb a reakció mint egy DOA ban. Vér nélkül is lehet valami jó. Nekem ami nem tetszik, hogy tényleg sok már a fényeffekt, de ez egy folyamat Tekken 1 óta:)

    • Te egy vérláma vagy. Ennyi faszságot összehordani.

 7. …ez a rész pedig omegakirály lett sztem, az tuti hogy a hatodik része egy fostalicska volt, és ez idáig az ötödik rész pörgött, most majd ez is pörögni fog…:)

 8. Régebben még lázba hozott, ami mostanra már igen csak kihunyt:(