Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tekken 7 – megjelenési dátum

Befutott a hivatalos megjelenési dátummal egybekötött előzetes a várva várt és méltán híres bunyós játék legújabb részéhez, a [B]PlayStation 4-re[/B] is megjelenő [B]Tekken 7: Fated Retribution[/B]höz.[YOUTUBE]V1eN1CPit2M[/YOUTUBE]Üröm az örömben, hogy a korai 2017-es megjelenésből június 2-a lett, ami sok rajongót kellemetlenül fog érinteni – köztük engem is. Előrendelői extraként viszont a PS3-as F2P epizódban, a [B]Tekken Revolution[/B]ben debütált vámpírcsaj, Eliza lesz elérhető Early Access formában. Hosszú lesz ez a közel négy hónap, de legalább látszik a fény az alagút végén.[75692][b]*FRISSÍTVE*[/b]Katsuhiro Harada rendező egy média eseményen elárulta az IGN-nek, hogy mi is a késés oka: a csapat nem akart vágni a játékból. [i]”Próbáltunk mindent megtenni annak érdekében, hogy tartsuk a 2017 elejei megjelenést… vágva a tartalomból ennek érdekében. Azonban, miután láttuk, hogyan jártak más cégek, valamint tanulva saját múltúnkból is, amikor valami nem működött rendesen, vagy hiányzott belőle valami, úgy döntöttünk, hogy pontosan ezt szeretnénk elkerülni a Tekken 7-nél. Szóval meghoztuk azt a nagyon nehéz döntést, miszerint júniusban jelenik meg, minden eredetileg tervezett tartalommal.”[/i]Nagy eséllyel Harada a [i]Street Fighter V[/i]-re utal, ahol maga a Capcom is elismerte a tartalom hiányosságát a megjelenés idején. Egyébként Harada a [i]Twitter[/i]en elnézést kért a rajongóktól, és elárulta, hogy 2016 óta rengeteget haladtak a fejlesztéssel: például 1 perc helyett a töltés már csak 15-18 másodperc.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Sztem is jó döntés . Csinálják csak meg rendesen . (Addig , amíg nem “”játszanak”” PD-t , addig ok . Ugyi , kedves Kaz ? 🙂 )”

 2. Jó döntés. Nekem kész játékok kellenek a megjelenés napján. A Street Fighter miatt fekete listás a capcom nálam. Várva van nagy szeretettel!

 3. Már nem érzem azt, mint anno. Valami elmúlt…

 4. Nem baj, csak jöjjön.

 5. Kivancsi vagyok milyen lezarast kap a jatek de a fejlesztok helyebe biztos nem Akumat szottem volna bele. Nagyon varom a jatekot es remelem a buzi aircombokat nem huztak el a vegletekig. Tekken 5 utan kb arra mentek ki a combok hogyan dekazgassunk a masikkal.

 6. Soulcalibur-ról valami hír?

 7. De le vagyok maradva ezekkel a Tekkenekkel is, ez haverokkal az igazi és velük már nem járunk össze játszani. A TTT volt a kedvencünk anno és a második rész azért nem ártana… lehet hogy összehozná a bandát megint. Vagy ez a 7. rész……

 8. Mikor jelent ez meg arcadeon 2 eve??? Az egesz sztori modot kiadhatnak DLCkent a vilagon senkinek nem hianyozna…

 9. “Gondolom a “”fantasztikus”” sztori mód miatt kell ennyit várni.Az ázsiai játéktermekben meg már mióta lehet játszani ezzel a játékkal lol.”

 10. Early 2017… márc 31 maximum. De ez… Jún 2? Pfff ez gyalázat. Erre a hírre érdemes volt várni… Gyááá

 11. Eliza ilyen népszerű lett volna?

 12. Jöhet, természetesen első nap bemérjük!

 13. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapfapfapfapfaaaaaaaaaaap