Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tekken 7 – már elérhető az online funkciókat javító patch

[i]A BANDAI NAMCO Entertainment Europe tegnap kiadta a [b]TEKKEN 7[/b] online funkcióit javító patchet, a frissítés pedig mától elérhető!A PlayStation 4 patch tartamának részletei: – Javított online matchmaking funkciók.- A küzdelem előtt már nem fognak megjelenni az alábbi információk: kiválasztott karakter, győzelmek száma, rang, titulus.- Az online küzdelmek során gyakrabban és sokkal könnyebben lehet majd ellenfeleket találni.- Megnövelt általános stabilitás.- A MATCHLIST átmenetileg el lett távolítva az online matchmaking funkciók javítása érdekében.- Ki-/bekapcsolható voice chat opció.- Módosult Nina Ivory Cutter támadásának tulajdonságai. A TEKKEN 7-ben minden küzdelem személyes! Készülj fel a ringbe lépésre a PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra már országszerte kapható TEKKEN 7-ben! Tudj meg többet a TEKKEN 7-ről a hivatalos honlapon: http://www.tekken.com/ Csatlakozz a Mishima viszályhoz az alábbi felületeken: Hivatalos honlap: Tekken.comHivatalos Facebook oldal: @TekkenEUHivatalos Twitter: @TEKKENHivatalos VK oldal: VK.com/Tekken(sajtóközlemény)[/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. “:) Nem vagyok egy nagy Tekkenes, ha a számokat nézzük… De azért az első résztől kezdve ragadt rám valami. A TAG részek mindig összegzés jellegűek, nem azokban van a nagy újdonság – inkább tartalom. Magabiztosan állítom, hogy a 9(+)-os értékelést adó teszteknek van igaza – kb. olyan magaslat ez a rész a sorozatban, mint a 3 volt. A Rage Art sem védhetetlen (sőt..) a Rage Drive (amit szerintem a kritizálók 90% nem is ismer, legfeljebb videóból) érdekes ellenpont – egy launcher (feldobó), vagy védhetetlen mozdulat. Az, hogy vannak bünti nélkül (sebzés nélkül – armorral) ellentámadó mozdulatok, a szurkálódós emberek ellen nagyon jó. Amit még említhetnék, hogy az egyensúly érdekében sok karaktert módosítottak (gondolom a játéktermi, és bajnokságos visszajelzések alapján is, már a 7-ben), és nincs pattogtatás, szóval a profi “”zsonglőrködők”” be kell érjék egy 10-es kombóval… :)ONTOPIC: a javítás után 5-böl egyszer nem tud csak csatlakozni, és 20-30 mp-ént van valaki, ha 4+ connection 3 preferred rang szűrés van is állítva.”

  2. Visszavagó meccs .. 1 van ha nyertèl ès esetleg kikapsz 1-1 nagyon baro ..

  3. Nekem nagyon nem jön be az egèsz ..

  4. Az őszintèt gyerekek van olyan akinek tetszik a tag 2 után .. nekem valahogy nem jon át .. át lett kreálva az egèsz .. meg ez a rage cucc csak annyi hogy folyamatos hátrálás folyik ha valaki rage ben van ..

  5. Szemét lenne itt trollkodni, hogy az MK mennyivel jobb, pedig tényleg jobb.

  6. A küzdelem előtt már nem fognak megjelenni az alábbi információk: kiválasztott karakter, győzelmek száma, rang, titulus.A legnormálisabb újítást vették ki, hát gratulálok, maradt minden, mint a régiekben, patch előtt is minden ment ugyanúgy.

  7. En meg addig sem jutottam el, h a lemezt berakjam.

  8. Tegnap este teszteltem, Namcoek nem szaroztak, valoban fixalva lett a dolog. Patch elott egy nyanvadt ranked meccset nem tudtam jatszani, tegnap este patch utan ment minden mint a karikacsapas!