Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tekken 7 – egyelőre gond van a szerverekkel

Ugyan a [b]Tekken 7[/b] már világszerte kapható PlayStation 4-re, több játékos is szerver problémákba ütközött, amikor az [i]online[/i] játékmódokba vágott volna bele.Figyelembe véve a technikai nehézségeket, tesztünk is késik. Így megfelelő körülmények között kerülhet bemutatásra a játék internet csatlakozást igénylő szegmense is.Köszönjük mindenki megértését és türelmét.[80074]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. PC-n meg mindenki odáig van, hogy megjelent és első perctől kezdve tökéletes az online része a játéknak. Gondolom azért van, mert közel sem vették meg annyian steamen a játékot, mint PS4-re. Mindenesetre 93%-os rendkívül pozitív az értékelése, több mint 2 ezer felhasználótól. Én még csak 1-2 órát toltam vele (így, hogy jött PC-re is, egyértelmű volt hogy oda veszem meg inkább), de szerintem a játék fantasztikus. Tekken 1 óta játszom a szériával, így mindig is a kedvenc fighting játékaim voltak azt azért hozzá kell tennem.

 2. Az online szegmens nem tesz annyit a jatekhoz, hogy ne lehessen tesztet irni rola. Sebaj, ha eltekintunk tole, hogy hasznalhatatlan a multija, akkor a udv az uj kiralynak.

  • Egyetértek teljesen. Csupán kb ott fogja tölteni mindenki az idejének 90%át, ha játszani fog a játékkal, az meg teljesen elhanyagolható.

   • Ertelmezz. Mennyi plusszt mutat online, amit offline nem? Mashol sikerult az erre vonatkozo harom mondat nelkul is tesztelni.

    • Gondolkozz. A játék egy verekedős játék, aminek a multi a lelke. Már nem 97et írunk, hogy otthon kishugival tekken3-at tolj. Vagyis ha hulladék az online, az kőkemény minusz pontokat eredményez. Ps4es Injustice1 játszhatatlan volt, mert az egyik leghulladékabb netkódja volt = ér a játék vagy 4 pontot egymagában így.

  • Ha sikerül bejutni, szinkronizálni (10-ből 0,02-szor 🙂 ) akkor tökéletesen működik a dolog. A 6-ban és a Revoban is tapasztalt lagg a múlté.

 3. Én idegenhez quick meccsben senkihez sem tudok csatlakozni, megtalálja és azonnal ledobja.

 4. Nem várható el egy cégtől sem, hogy az első rohamra állítsák be a szerverparkjukat – nagy pluszköltség a semmiért. Szerintem hétvége még instabil lesz, aztán sokan rájönnek, hogy mégsem ők a legjobbak, és akkor helyreáll.

 5. “Tegnap 20 percig vártam rankedban, vagy 40-en becsatlakoztak, de nekem is állandóan a “”you have lost connection with opponent”” felírat fogadott. Viszont partyban, player matchben haverokkal nem volt semmi gond.”

 6. “Igen ez nekem is feltűnt. Megjelenés napján gondoltam letolok pár meccset, talált is mindig ellenfelet, de amikor összekapcsolt volna minket mindig “”connection lost”” felirat fogadott.”