Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tekken 7 – Eddy Gordo csatlakozik

[I]RITMUSOS MOZDULATOK ÉS FÁJDALMAS CSAPÁSOK – EDDY GORDO CSATLAKOZIK A TEKKEN™ 7 KÜZDELMEIHEZ! A brazil capoeira egy a táncot, az akrobatikát és a zenét ötvöző halálos harcstílus. Az olyan hozzáértő gyakorlói, mint Eddy Gordo, pedig képesek a segítségével csontokat törni, vért ontani és küzdelmeket nyerni a 2017. június 2-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (Steam) megjelenő a TEKKEN 7-ben! Eddy Gordo előzetese az alábbi linken tekinthető meg: [YOUTUBE]4dh19cDA9Qs[/YOUTUBE]Eddy Gordo kapcsolata a Mishima Zaibatsu-val akkor kezdődött, mikor Jin Kazama oldalára állt annak reményében, hogy meggyógyíthatja súlyos betegségben szenvedő capoeira mesterét. A kezelésért cserébe Eddy Jin szolgálatába állítja halálos képességeit, szerencsétlenségére azonban még a Mishima Zaibatsu technológiái sem képesek megmenteni mesterét, és nem sokra rá bosszút esküszik a már Kazuya Mishima által vezetett Mishima Zaibatsu ellen. A TEKKEN 7-ben minden küzdelem személyes! Készülj fel a ringbe lépésre a 2017. június 2-án PlayStation 4, Xbox One és PC (Steam) platformokra megjelenő TEKKEN 7-ben! Az előrendelők a TEKKEN Revolution keretében bemutatkozott Eliza karakterével bővíthetik játékukat, de akár a TEKKEN 7 Collector’s Edition részeként is megvásárolhatják, ami tartalmazza a játék Deluxe Edition változatát (kizárólag Európában, a Közel-Keleten, Afrikában az Ausztrál területeken kapható) Season Pass-al, egy lenyűgöző szobrot, ami Heihachi-t és a levegőben éppen felé rúgó Kazuya-t ábrázolja, egy különleges Steelbook™-ot, valamint a TEKKEN 7 zenei lemezét. További információkért a TEKKEN 7-ről, látogass el az alábbi oldalra: Tekken.com(sajtóközlemény)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. A story módot a 6-részhez képest remélem kijavítják.És lesz 1-1 harc mint a Mortal Kombat XL-ben.Amúgy gyerek korom egyik kedvence Yosimitsu val toltam rengeteget.

  2. Ez az a karakter, akit mindenki szeret, mert ha nem tudsz játszani a Tekkennel, Eddyvel tudsz, mert elég csépelni a gombokat :)Ez a Tekken 7 nagyon nyögvenyelősen akar megjelenni. Nem kapkodták le a japán játéktermekhez képest.

  3. Emlékszem, amikor a vadiúj PSX mellé kaptam egy demo CD-t, amin a Tekken 3 volt, de csak két karaktert lehetett választani, Eddy-t, és Ling-et. Annyit nyomtam Eddy-vel, hogy kitanultam az összes mozdulatait, és amikor meglett a teljes verzió, a több szereplő ellenére is napokig csak vele játszottam 😀

  4. Eddy az egyik kedvenc karakterem. Anno a TTT-s időkben nagyrészt ő volt az egyik kedvenc karakterem. És még Gun Jack, Hwarang, Lei, Yoshimitsu.