Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Tekken 6 – multiplatform problémák

Egy évszázados népi bölcsesség szerint [I]a haraszt csak akkor zörög, ha fújja a szél[/I].A videojátékok világában komoly mérföldköveket jegyző [A http://playstationlive.hu/note/814]John Carmack mérgelődése[/A] a multiplatform RAGE X360 programjának egy lemezre való préselése, és az ebből adódó problémák (minőségi és tartalmi kurtítás lehetősége) kapcsán akár szellőként is aposztrofálható. A már érzékelhető légmozgás aztán széllé erősődik: több multiplatformos fejlesztőnél is [A http://playstationlive.hu/note/825]előtérbe kerül a DVD9 probléma[/A], azaz egyértelműen látszik, hogy a korai “de könnyű 360-ra fejleszteni, PS3-ra meg nehéz” témakör kezd átfordulni valami teljesen másba…Ki a következő? Katsuhiro Harada, a [B]Tekken 6[/B] vezető producere egy Xbox magazinnak adott interjúban a következőket mondja:[I]A Tekken 6 multiplatformosításakor úgy tűnik, elértük az Xbox 360 lehetőségeinek és erejének végső határát. Jelenleg óriási kihívás számunkra, hogy a játékot egy DVD méretűvé tegyük, és emellé még a megfelelő működést, például az adatmozgás gyorsaságát is biztosítsuk. Úgy érzem, azok a tapasztalatok, amiket szereztünk, kulcsfontosságúak lesznek a következő Xbox hardver kialakításakor.A Tekken 6 fejlesztése a játéktermi gép hardverének felhasználásával folyt, amely a Playstation 3 felépítésével egyezik meg. A 60fps-es képfrissítést X360-on megoldani nehéz feladat. A grafikus motor eredetileg úgy lett megalkotva, hogy dinamikus, tökéletesen folytonos, a különböző karakterek mozgásához igazodó működést generáljon magas, 60fps-érték mellett.A SoulCalibur csapat is ezzel próbálkozott a negyedik résznél, de nem sikerült nekik, feladták. Mi kifejezetten sokáig optimalizáltuk a PS3 kódot, hogy tökéletesen kihasználjuk a gép SPU-ját. Óriási előrelépés lenne, ha meg tudnánk ugyanezt tenni az X360 verziónál is.[/I] Arról, hogy ezek a problémák érintik-e, és ha igen, mennyiben a PS3 változat megjelenését illetve működését, egyelőre nincs információnk.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. PS3 változatnak sztem semmi baja nem lesz … ha nem tudják megcsinálni X-re akkor hagyják, ennyi 😛

 2. Tudom most kapok az arcomra (megint :D) de a cikk megint csak flamelésre volt jó. A Namco-s arcok nem azt mondták már hogy nem tudják és képtelenség megcsinálni, hanem azt hogy fel van adva a lecke nekik és hozzáfogtak a dolognak, ergo amíg nem adják fel a dolgot addig nem lehet azt mondani hogy az Xbox360 képtelenség erre a feladatra.Egyébként meg tényleg hülyeség lett volna egyszerre két verekedős húzócímet egyszerre a csatatérre kilökni főleg úgy hogy ugyanaz is a kiadó.

 3. Arra gondolt már valaki, hogy nem a 360 miatt, hanem a Soul Calibur IV miatt csúszik a Tekken 6? Nem ez a fentiek témája, csak láthatóan többeknek ez a fixa ideája. A Namco-Bandai hülye lenne két gigászi bunyós címet egy időszakban kiadni, hogy egymás elől szipkázzák el a vásárlókat.Arról nem is beszélve, hogy eleve még most is megy a fejlesztés, eleve később kezdtek el foglalkozni az otthoni verziókkal.Na mindegy.A 360-as Tekken 6-tal egyetlen baj lesz majd, ha megjelenik: a d-padja gyakorlatilag használhatatlan a verekedős játékokhoz. 😀 Szóval nekem (is) marad a PS3-as verzió.

 4. Én meg azt a pletyit is olvastam már hogy elvileg a PsP is kap a Tekken 6 tortából egy szeletet.A hírre reagálva meg csak annyit: most kiderül hogy a Namco mire képes. eddig az volt a hír hogy a Ps2 és a Ps3 nehezen programozható, most legalább az Xbox is fel tudja adni a leckét a fejlesztőknek.

 5. A videókat,párbeszédeket hiányoltam,de így legalább tökéletes az arcade port.

 6. “Amúgy kit érdekel hogy Box-ra adnak majd ki többet? Vagy Ps3-ra?Meg hogy a boxos verzió miatt várunk 1 évet… Így is csúszott bőven sokat, aki szereti a Tekkent és nyomon követi, az tudja hogy 2k6-ra volt kiírva.Csak annyit az egész Ps3-X box hülyeségetekhez: mind2 gyökér,tuskó, begyöpösödött egy oldalra tömörült fan csoportnak örülnie kéne, hogy kijön mind2 platformra–> Mindenki élvezheti ezt a remek játékot akár X-boxra van, akár Ps3-ra.Baromi vicces volt olvasni, ahogy 1-2 en próbáljátok megmagyarázni a hülyeséget, amit ha valaki elolvassa ép ésszel, rájön hogy csak egy szerencsétlen fanboy vergődése a játékok kiszáradt partján.Nem tudom már kiírta, hogy csak akkor veszi meg ha tartalmas lesz és kiegyensúlyozott lesz a játék: barátom, mond már el, játszottál már DR el? Meg ha már ilyen “”nagyra törő”” elvárásaid vannak egy játékkal kapcsolatban, ami azért annál mélyebb hogy ilyen módon lehessen róla dönteni, akkor ez nem neked való játék.Lényeg a lényeg, én örülök hogy mind 2 platformra kijön, így mindenki játszhat majd vele, több ember megismerheti végre ezt a jó játékot. A világ leggyerekesebb gondolkodása, ha valaki azért fasz meg barom, mert éppen más konzolt birtokol, mint amit valaki éppen szeret. Szeressed amid van, örülj hogy legalább olyanod lehet.És 100%-ig biztos vagyok benne hogy NAMCO képes lesz megoldani, hogy senki se szenvedjen semmiben se hiányt. Nem érné meg nekik.Számomra nevetséges, hogy egyesek szinte 1 évvel a megjelenés előtt levonták a következtetést hogy szar lesz, és basszák meg az X-box-osok, mert miattuk ratyi lesz a Ps3 verzió…láttad már? nem. Akkor nyugalom és várd ki a végét.És igen…Ps3-am van.Fanboy-oknak üzenem: fel kéne nőni.”

 7. Egy playstation oldalon arra fényezik a bohócot, hogy egy fejlesztő szerint ŐK elérték az x360 tudásának a végét. Az már csak hab a tortán, hogy egyből jön is a műpara: Biztos az igz miatt szarabb lesz a ps3 változat. Gratulálok mindenkinek! Igazi flémkeltő internetszemét.

  • A híreket fordítjuk, nem pedig gyártjuk. Az interjús hivatkozásoknál minden esetben elolvassuk az eredetit is.

  • Nem szégyelled magad, hogy hülyeséget beszélsz? Ha tudsz angolul olvasd el az eredeti szöveget, majd utána oszd a prédikációt. (Mondjuk már sokszor észrevettem, hogy nem tájékozódsz csak öntöd a magadból a marhaságot.) Ez nem a te pályád ombre…Ha neked bejön a kinai kvarcjáték akkor nyomjad sokat, de nem beszélj mindig sületlenséget. Mindenki tudja, hogy Xmatyi vagy, de erre van megfelelőbb oldal ahol magasztalhatod a taligát.Ja, igen tudjuk neked van PS3 géped is, így van súlya a szavadnak. LOL

   • Nyugi.

   • Ha átlátnál a lila ködön ami a szemed előtt lebeg már igen régóta, akkor értenéd hogy miről beszéltem. Ja hogy el is kellene olvasni és értelmezni és nem leragadni a nicknévnél! Persze aki csak azért kapcsolja be a 360-at, hogy minél előbb tönkre menjen a nyolcadik is, attól mit is várhatok. Azt hogy melyik az én pályám és melyik nem, azt majd én eldöntöm. Martin is tudott normálisan válaszolni(gondolom neki azért valami leesett a mondanivalómból), ha majd ő úgy gondolja hogy túl sokat okoskodom, akkor kirak.

 8. leesett közben..gyengeelméjű vagyok

 9. “””Úgy érzem, azok a tapasztalatok, amiket szereztünk, kulcsfontosságúak lesznek a következő Xbox hardver kialakításakor.””Ezt nem értem. A Namco tervezi a következő Xboxot?”

 10. Akkor most röveiden mi is volt a hír tartalama?

  • Annyi, hogy az eredeti arcade gépre írt kódot -ami a PS3 felépítésére lett optimalizálva- nyögvenyelős átdobni ugyan olyan formában 360-ra. Ezen dolgoznak az urak.És a játék DVD-re való feltuszkolása a töltési idők emelkedése nélkül is kemény feladat számukra.De valszeg megoldják. Pont.

 11. Végig olvastam az összes hsz-t,komoly dolgok mennek itt!Sok mondanivalóm/véleményem van (túl sok is),holnap egy blog formájában közzé teszem.A hírre reagálva:Microsoft megint tökön rúgja a Sonyt.

 12. “Attól félek hogy ebből azért lessz szívás, mert majd a “”ledes doboz”” szintjéhez szabják a játékot, és utána majd egy gyatra port-al kiadják ps3-ra is. Mert sajnos ez a trendi ebben a generációban…”

 13. nem vagyok nagy Tekkenes, de a PS3 fanboy énem most röhög, de irgalmatlanul.

  • Oh boy… Szerintem majd akkor röhögj mikor kijön a két verza és annyi lesz a különbség, hogy a boxosban lesz 4xAA a ps3-ban meg nem. Mondom ezt úgy mint volt box és jelenlegi ps3 tulaj akinek tetszik mindkét gép. A multicímek 95%-nál ez van. Nem mintha engem zavarna, mert nem vagyok egy teknóbuzi, annál inkább idegesít ez a szánalmas fanboykodás mindkét oldalon.

 14. Szerintem csak natúr szép, ezért elájulni nem fogok tőle. Én (58)Tom-al értek egyet, inkább TTT2 project-et kellene létrehozni!

  • én is veletek értek egyet!

 15. Sráácook, alexmenrich ms rabszolga, ő ilyen veryimportantgamer, ha ettől jobban érzi magát hogy telesz*rja az oldalt néha a butaságaival akkor elég szánalmas kis forma… 😀

 16. Aki azt mondja a Tekken 6 grafikájára, hogy rossz, az menthetetlen. Hagyjon fel a játszással, és nézzen filmeket! Számomra is fontos a grafika, de nekem megfelelő a jelen PS3-as játékainak kinézete. Még ha rece-fice bumm-bumm-bumm, akkor is! 😀

 17. Oké, már elegen visszaszóltatok a gamerscore-whore trollnak, téma a Tekken 6.

 18. csak ne menjen a ps3 game(K) rovására a dvd miatt. ha nem birja az x ,akkor butitsákAZT le. szeretnék olyan játékokat amik kihasználják a ps3 erejét ,nem butitott multi cimeket. ENNYI.pont.

 19. Sztem Alex M. huzz vissza a konkurens oldalra,mert oda való vagy.A tekken 6-ról meg annyit,hogy a kedvenc bunyos game,uh remélem nem ba***k el a fos 360 miatt,ugy mint a soul 4-et

 20. Akkor menj,és kapd be a zörgő masináddal eggyüt a microfos……

 21. Ennek ellenére is legalább kétszer annyit fognak eladni a 360-as verzióból és tuti, hogy ez is szebb lesz a zörgő masinán.A Killzone 2 gyatra single kampányának végigjátszása után én már egyáltalán nem hiszek ebben a gépben…, a multiról meg ne is beszéljünk inkább …

  • helyesbítek kicsit. 2szer annyian fognak vele játszani X-en (warez) mint ps3-on. Killzone2-re meg ilyet írni… hát nem tudom

  • Mi a bajod a KZ2 vel?

  • “Jézus atya úristen… Erre már nem is lehet mit írni. Az egy dolog, hogy nem tetszik neked a KillZione játékmenete (nekem sem a kedvencem) de technikailag magasan etalon jelenleg. A szakma erről beszél mióta megjelent a játék, még a nem játékkal foglalkozó 3D programokkal foglalkozó oldalakon is erről fórumoznak a grafikusok. A szakma letette a kalapját a fejlesztők előtt, de mindig van egy-két “”””nagyokos”””” aki megmondja a frankot, ettől kapok agyvérzést”

  • “…””gyatra single kampany””…pfff…. kituno feeling,grafika,hangok ….aprobb hibak,en megkaptam amit vartam… te tenyleg gyoker vagy, ok hogy izlesek es pofonok de egy ilyen minosegu gamet szarozni….asszem neked nem is kellene hinned ebben a gepben… nem vagy ra melto :))”

  • “Tuti nem játszottál a KZ2-vel! És ne fájjon már az igazság! “”Ami nem pusztít el az erősebbé tesz!”””

  • huzzá innen te droid –hahaha . a KZ2 szerinted fos? te mivel játszol? nem látod be ,hogy a ps3 erösebb gép?meg a dvd kapacitása kisebb , mint a blu-ray -é?volt már egy pár ilyen hir és nem csak itt.ezek nem ferditések , hanem tények. ha teccccccik ,ha nem.

 22. Jól megkurtítják majd mint a Soul Calibur IV-et. Tartalmilag fel sem ér a 3. részhez. Biztos ez lesz a Tekken 6 esetében is. Számomra ez nagyon elkeserítő volt. Arra minimum számítottam,hogy nyújt annyit tartalomra mint a SC3. Kiváncsi leszek mi lesz a Tekken-el emiatt? Amúgy meg köszi MS&NAMCO a rövid SC IV-et! 🙂

 23. Én kurvára várom a játékot, de ne basszanak már fel, mi ezen több mint egy DVD, ilyen grafikával?

 24. :)))))))

 25. Nemtudom minek erőltetik az x-et,kukába vele!!!

 26. Már megbocsássatok,de ez a hír így ebben a formában kutyaszar,kaviár körítéssel…..

 27. to 81.:lecsekkoltam: PS2+HD

 28. Könyörgöm Kumát(és pandát) Rogert meg a dagadt szumóst(olyan hülye neve van h meg sem kísérlem leírni:D) vegyék máááár ki a játékból!!!!Esetleg olyan még véletlenül sem lehetne ,hogy a ps3-as verziót kiadják hamarabb(terv szerint)? az x360-assal meg addig tökölnek ameddig akarnak….

 29. Az örök verekedés:DJobb is lenne ha nem lenne multiplatform.

  • pontosan. ez mindíg is ps-es cucc volt. em értem mire jó ez. Meg a FFnál is ez a helyzet. De tényleg ide érzem sorolni a GTA-t is valamilyen szinten.

 30. szerintem max a x-sebe lehet , mondjuk nem értem minek jön ki arra gépre amire az emberek 100% írat.egyben nem hogy az íratnak rá ,de egyben az összes gépük olyan mint egy élőbomba , minden x tulaj azt kérdezi mikor megy tönkre és mikor hozzák az új gépet 😀

 31. röviden: LOL

 32. szerintem minden Tekken részben meg lehet találni azt, ami miatt megfog..én személy szerint mindegyiket szeretem, szerintem ez alól a Tekken6 sem lesz kivétel, nekem ez akkor is MUSTHAVE, ha nem lesz olyan jó, mint a Tekken3…talán ez egy olyan dolog, amit ha egyszer elkezdesz, nem tudsz leállni…kinek a Street Fighter, kinek ez…személy szerint Tekken-fan vagyok 🙂

 33. “Na,akkor tuti,hogy ennek is a PS3 változat szenvedi kárát…én más “”megoldást”” nem igazán látok.”

 34. Minden a PS3-nak kedvez, de ezt már leírtam párszor:) Jön a köv X. A 360 eladásait meg szétcincálja a PS3!!!!

 35. Már megint az M$ kupacával van a baj áááá és ezért szívunk mi PS3-as gémerek 🙁 Az exclusive-ba van az erő és bőven vezetünk 😛 … (sajnálom a tekken részt már rég játszhatnánk vele ha nem jönne Xfos-ra 🙂 )

 36. Hát szépen lassan befut végre úgy tűnik a blu-ray…

 37. Fura, ahogy erősödnek a gépek, egyre inkább szidják őket, az kevés, ez gyenge, ez így nem jó…Volt fejlesztő aki szidta a 2 éves C64-et???

  • Régen divat volt szídni pc-sek közt hogy milyen videokártyát használsz. Ma már divat egymásét szarozni és háttérbe szotűrul a fő cél amiért konzolt vesz az ember.

 38. Elült már ez a Tekken dolog, mikor kiderült az 1 éves csúszása a játéknak. Most ilyenekkel tartják fent az érdeklődést. Szomorú dolog ez szerintem. Nem hiszem, hogy a Tekken 6 csöves grafikáját ne bírná el bármi. És most a nyilvánvaló tényeket kár is szajkózni (BD vs DVD stb…). Média hajhászás ez semmi más a tekken esetében szerintem. Számomra a sorozat már a Tekken Tag után meghalt. Az volt az utolsó jó rész, hiába szajkózták az okosok, hogy Tekken 3,5.

 39. Ha xbox ra is ki jön ps3 man meg nm lesz olyan jó a grafikája:s

 40. Ez mind szép és jó….meg minden, de én egy megjelnési dátumnak sokkal jobban örülnék. Egyébként is ps3-ra vettem volna meg, szóval mondj időpontot kedves Namco!

 41. Dragonken és metadata még hozzá sem szólt a hírhez? o.OEgyébként én is tartok a PS3-as verzió butítása miatt, mivel a Microsoft azonos játékot szeretne kapni a pénzéért, ha már annyi dollárt (yent) kicsengetett……

  • Kösz a linket! Jó látni egy másik aspektust is.Egyébként bírom, hogy előkerül az ottani kommentek között a gépek eladási adatai. Még jó hogy többen vesznek meg egy lényegesen olcsóbb konzolt. Szerintem Suzuki Swiftből is többet adtak el, mint VW Passatból a 2000-es években. De én nem akarok belemenni ebbe a konzolháborúba! PS oldalt választottam, s az igényeimet kielégíti. 😀

  • Tudnék csúnyákat írni de nem teszem…A lényeg, hogy vannak oldalak, amelyeknek egy oldalra húz a szívük, ezzel nincs is baj, hiszen a Playstationlive is ilyen, csak itt nem hangoztatják, hogy multiplatform oldal, és nem próbálják ferdíteni a tényeket a saját szerelmünk oldalára.

 42. Hajrá zikszboksz ! hehe

 43. ez a szitu azért felvet egy jó kérdést: a következő tekkennek egyáltalán lehetséges lesz-e a 360-s változata?(a mostani meg kénytelen lesz a gyengébb textúra-hangok-zenék-videók vonalon mozogni, hd konzol, az)

 44. juppí,mindjárt kezdődik a buli:)*popcron mod*

 45. Csak idő kérdése volt, hogy kijönnek a hardware különbségek. Aki kicsit is ért az informatikához az tudta, hogy előbb utóbb ez lesz. Azért az a 3-4x-es számítási különbség idő után meg kell, hogy mutatkozzon. A BD és a DVD különbségekről nem is beszélve

 46. Úgyis az lesz a vége, hogy a Microsoft fizet annak érdekében hogy a PS3-verzió ne legyen jobb. Csak azt nem értem, hogy a Sony miért hagyja magát ilyenkor.

 47. elkövettem ,egy nagy hibát mikor egy másik oldalon véleményeztem ezt a kommentet. egyből a sok buzi elvakult Xes letámadott. 🙂 a fogyatékosok. bár én voltam a hülye,hogy 1-2 hónapos játékosok válaszaira felpörgettem magam. A lényeg, hogy az exluzív címek multiztatása nem épp jó dolog a játékra nézve ez tény és való. A microsoft nem értem miért ebbe nyomja a pénzt és nem saját fejlesztésbe…

  • Kérlek más oldalakat, ha lehet ne minősíts ilyen hangnemben nálunk. A legegyszerűbb, ha nem mész oda fórumozni, ahol nem tetszik a légkör.

   • oksi no problem ,de nem írtam melyik oldalról van szó és megígérhetem ,hogy többet biztos nem fogok oda menni…ja és nem az oldalt minősítettem hanem a sok gyökeret. De bocs ha valai rosszat mondtam!

  • Mert saját ötletbk nincs, ha van is az 0,5 %.

 48. Én ezt nem értem, pedig a többiek szerint a killzone 2 is simán futna x-en.:-DHamarosan jön a 720x.

 49. Xbox360 az egy sz’r jó hogy szivnak vele:)

 50. kínos…de szerintem megoldják, kénytelenek.

 51. Majd jól lebutítják a mi verziónkat is az xére ,akkor majd pisloghatunk.:-)

 52. Kész, jövőre jön az új Xbox. :A

 53. Ps tulajoknak nem kell félni butítástól, hiszen a ps3 alapú játéktermi verzió már létezik, úgyhogy itt csak a portolásról van szó. Az már más kérdés, hogy milyen akadályba ütközhettek, mert egyáltalán nem szép a játék.

  • hát nagyon nem szép. szinte hozzá se nyúltak az eddigi megszokott grafikához. nem is értem. haldoklik szerintem már ez a tekken dolog.

   • máig nem értem hogy a Tekken 4-et egyáltalán kiadták az valami borzalmas volt pl a Tekken Tag-hoz képest ami szerintem máig az egyik legjobb.

    • igen sajnos nagyon rossz volt! de az 5 se volt az a nagyon király. A TTT azt igazán nagyot ütött és persze a 2-3 is. Azóta semmi….

     • Én is a TTT-et élveztem utoljára, az a havas pálya akkoriban igencsak állesős volt!Meg az a furcsa robot zene ami alatta ment..:)

     • amúgy ha megfigyeled a tekken kettőben voltam a legjobb hangok! hihetetlen milyen hangok voltak benne!olyat dobott az egészen… A TTT meg egy hangulat bomba volt! Imádtam! Az a pálya is amit te mondasz.Az a havas.Hú apám. De miért nem lehet egy verekedős játékba több időjárást tenni? képzeld el ,hogy esik ,villámlik és még a szél is fúj a háttérben.mi meg csak verekszünk… Vagy egy rohadt nagy hóesés.Mint a régi Colin-okban is volt. olyna hangulatot adott… és most sehol nincsennek ezek.

     • VF4 PS2 verzió-ba terveztek időjárás változást csak ígéret szinten maradt a dolog.Amúgy nem lenne rossz dolog, a Cell bírná is az algoritmus dömpinget, de amíg multi mánia van, ne számíts ilyesmire!:(

    • “Eleinte én se nagyon kedveltem a negyedik részt, de utólag, azt kell mondjam, az is simán jó volt. Szerintem például abban szerepelt a valaha volt legjobb Tekken Force mód. TOM: Én is az “”okosok”” közé tartozok akkor, a Tekken 5 szinte mindenben hozta a harmadik színvonalát, egy nagyon picivel maradt csak alul (megintcsak: nálam).”

     • Okosokat azokra értettem, akik annak idején fikázták a Tekken Taget, hogy nem fejlődött meg ilyesmi. Tekken 3.5-nek hívták és többiek. Szerintem amúgy a Tekken 5 nem hozta a 3 formáját. Nekem egyedül a fejlődéses dolog a rangok jöttek be, de valahogy már nem fogott meg úgy az 5. rész. De persze azóta öregedtem rendesen, már lehet én nem voltam a régi ki tudja. Az tény, hogy a 4-nél sokkal jobb volt az 5. De én még mindig egy Tekken Tag 2-re vágyom. Annak idején azok a kamu fotók, hogy készül olyan jók voltak. Bárcsak igaz lett volna…

     • A Tekken Dark is marha jó game.

     • Az majdnem ugyan az, mint az 5. Bár tény, hogy a Dojo módja nagyban megnövelte az értékét. Psp-n egy hibátlan játék igaz.Mindenkinek: De most őszintén! Ki mit vár a Tekken 6-tól? Én attól a pár videótól, amit láttam belőle ledobtam az ékszíjamat. Szerintem jellegtelenek az új karakterek, ronda a grafika, komolytalan az egész. Egyedül akkor veszem meg, ha a játékmenete olyan jó lesz, hogy eldobjam az agyam. Ha egy kiegyensúlyozott, végtelenül változatos és élvezetes harcrendszere, játékmenete lesz, akkor lesz csak esélye szerintem. Különben csak egy a sok közül tucat lesz.

     • a grafika nem számít milyen lesz, legyen benne Paul és legyen rombolható a környezet és kb annyira folyásolja be a harcot mint a Def Jam-ben (pl beverni a másik fejét oszlopba-autóba-biliárd asztalba)

     • mit várok tőle? a megszokott színvonalat, talán egy izgalmas story-módot és több játszható karaktert, mint ami eddig volt…nem nézte róla videókat, mert meglepinek szánom magamnak a gamét..

     • Korrekt az PS3-on is.

     • Sry, akkor félreértettelek.

     • No problem. Én nem akartam senkit megbántani az okosok kifejezéssel. Néha rosszul érthetően fogalmazok.

     • a Story mód utáni CG videók viszont tökéletesek voltak, hasonlót alkolthatnának a T6-ban is, a jpg szintű befejezések nem elegendők egy hatalmas összecsapás után 🙂 mondjuk a DOA-ban is voltak szép CG-k de azok általában értelmetlenek voltak.

     • No, ugye még mindig a negyedik részről beszélünk? Két félreértelmezés egy híren belül már ciki lenne! 😀 Na, én pont az endingeket tartom a negyedik rész legnagyobb hibájának! xD A játék grafikájával készült befejezések itt nem jöttek be túlzottan…,Tom: engem nem bántottál meg, az tuti! : ]

     • pedig azok CG-k voltak nézz utána 🙂 a harc végén egy gagyi rajz aztán jött csak az animáció.

     • Tisztán emlékszem pedig Marduk dühöngésére. : D Viszont, ha CG volt, akkor nagyon csúnyácska. 🙁

 54. Hát bizony, lesznek itt gondok az adathordozó méreteivel, főleg a későbbi időszakban!

 55. minden platformnál hamar elérik-aztán kiderül hogy mégsem:)Mármint a lehetőségeket blabla

 56. Erre épített a Sony is. Két éve a Blu-Ray miatt felmerült plussz költség és a formátum háború még nagyon hátráltatta a PS3 terjedését. Mára viszont lassan elönnyé érik, és a 10 éves életciklus többé nem nevetség tárgya.

 57. Ha ez a PS3 verzió butítását hozza magával nagyon mérges leszek!Tehetetlen, de nagyon mérges!:D

 58. “Értelmes hozzászólások. 🙂 Miért butítanák le a PS3-változatot, ha már “”kifejezetten sokáig optimalizálták?”” A 360-as változat problémái (ha lesznek) meg nem nagyon zavarnak egy playstation-tulajdonost sem szerintem.”

 59. Itt látszik meg az hogy a 360 lassan elavult technologiával rendelkezik. A ps3 10 évig gép lesz, mig a boxbol kihozzák a 720-at meg az 1440-et mire eléri a ps3 szintjét.

 60. rohatd soyn fanbolyok vagytok mint!!! Nem is olvaslak benneteket többet. Nem érdemiltke mge, hogy az ovalsótok letyek!

 61. nem semmi…

 62. Huhuhu, durván kacag a májam.

  • valaki ezen pl csak elgondolkozik. szerintem egyre több lesz manapság az ilyen hír, kiváncsi leszek mit lép majd erre a MS mert muszáj lesz.

   • Anno eléggé rá voltam kattanva a T6-ra, és 2008 őszére/telére, mindaddig amíg Namco Bandai(közismertebb nevén Scam-co) be nem jelentette a 2009-es megjelenést hőn imádott másik konzolos tábornak köszönhetően. Ennek a hírnek én csak örülni tudok:D

    • “Idő közben még írni is elfelejtettem, egy “”volt bejelentve”” elveszett az éterben.”

     • annyiból nem gáz hogy késik a T6 móka ugyanis elnézve az utóbbi SC IV-et és az új SF IV-et hát azért tegyünk a kezünket a szívünkre hogy ezek csak szebbek és színesebbek lettek de nem jobbak, ha a namco ügyes akkor simán a legjobb verekedős cuccot dobhatja a piacra és persze rengeteg újítással pls 🙂

    • hát igen, így már érthető az öröm 🙂

 63. csaknem butítják a ps3 verzát…bazz akkor télleg visszatartja a DVD9 a generációt,ami valljuk be,azért elég logikus.

 64. Csak nehogy emiatt keljen lebutítani a ps3-as változatot. Ez az egyik kedvenc sorozatom, úgyhogy nagyon remélem, hogy nem.

 65. Nem is tudtam , hogy a SoulCalibur is készült volna boxra ….Ha jól emélkszem hasonló gondok voltak , a GTAIV nél is , remélem a megjelenési időt PS3 ra nem fogják még jobban tolni , nagyon várom már a játékot !

 66. Ebből lesz egy kis flame-elés…